Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול ראיתי פונטו ספייס 2001 ELX 80 כ"ס,יד 3 96000 ק"מ.

אוטו שמור מאוד מצבר חדש 4 צמיגים חדשים טסט לשנה מערכת עם רמקולים ומגבר ניראה טוב בלי מכות

והכי חשוב אוטו פרטי לא ליסינג ולא השכרה.

האוטו עבר גם טיימינג לפני 25000 ק"מ.

מחירון הרכב אחרי שכלול (לוי יצחק) 28400, בעל הרכב מוכן להתחייב בבדיקה בכל מכון שאני יקח אותו,

כמה שווה לשלם עבור הרכב הזה???

והאם הדגם הזה הוא דגם טוב ???

תודה מראש למי שיגיב.

פורסם

אחרי הבדיקה אם אהבת והרכב לא אצל סוחר ועבר תאונה או משהו כזה שווה לשלם את המחירון =)

במיוחד שאתה גם מקבל "צופר" מגבר ורמקולים אחרים.

לדעתי =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בדקתי את היד הקודמת כי זה איזה בן אדם מקרית גת (מבוגר) והוא גם אמר לי שהיד הקודמת פרטית...

אבל בכל מקרה אני יבדוק בדואר ובחברת ביטוח שלו הוא (בעל הרכב) אמר שהוא מתחייב גם על זה...

ותודה על העיצה אני יחתים אותו על זה שהאוטו באמת היה פרטי בכל ידיו... תודה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

פורסם

למה שמשהו שפוי שקנה רכב משומש יחתום לך על זה, שבעבר, כאשר הרכבלא היה מצוי ברשותו הוא היה שייך לפלוני או אלמוני.

אתה היית חותם?

אני חותם רק על התקופה בה הרכב היה שייך לי. מה היה לפני זה , זה לא ענייני.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בוא נתחיל בזה שהבחור מהעיר שלי ככה שאני סומך עליו (כי אני מכיר אותו) ואם אני לא טועה בדואר רואים בדיוק אם הידיים הקודמות היו פרטיות או לא... וגם במשרד הרישוי ככה שזה הדבר האחרון שמדאיג אותי.

פורסם

על פניו נראה שהאוטו במצב מצוין. גם הק"מ נמוך.

קח לבדיקה, אם ייצא טוב אז תחטוף. הדגם הזה מאוד מבוקש, ואין יותר מדי ממנו על הכביש.

פורסם

יש ממנו על הכביש. רק שרובים שחוטות.

הרכב על פניו נשמע טוב.

אם בבדיקה יצא טוב תקנה.

מחירון פפלוס 1000 פחות 3000 ש"ח.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

על פניו נשמע טוב, לדעתי קניה מאוד כדאית אם תוצאות הבדיקה יצאו על הצד הטוב.

אגב, האם מדובר בדגם עם התיבה הידנית או הרציפה?

!AWDSOME

פורסם
למה שמשהו שפוי שקנה רכב משומש יחתום לך על זה, שבעבר, כאשר הרכבלא היה מצוי ברשותו הוא היה שייך לפלוני או אלמוני.

אתה היית חותם?

אני חותם רק על התקופה בה הרכב היה שייך לי. מה היה לפני זה , זה לא ענייני.

עידן

אל תסתבך,

היום, רכבים בעלי יד 2 ומעלה יוצאי ליסינג נמכרים כרכבים פרטיים, כיוון שבעליהם מסתירים את הפרט החיוני הזה מהקונה הנלהב.

במידה ועל כל יד היה נחתם חוזה שהרכב פרטי, אז גם ביד רביעית/חמישית הסדר יישמר.

• תוכן חדש...