Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובר דירה אז החלטתי לשדרג את המערכת ,אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 ומגבר.

אני רוצה לחבר אותם למחשב ולטלווזיה.

רציתי לדעת אם אני קונה מערכת שיש לה 2 רמקולים קדמיים עומדים יהיו טובים למוזיקה?

בעיקרון הרעיון הוא לשחק במחשב עם ה5.1 לראות טלווזיה עם ה5.1 ולשמוע מוזיקה עם 2.1,אפשרי לעשות דבר כזה?

התקציב להכול הוא לא יותר מ3500 ש"ח

ראיתי הצעות מפתות בזאפ,מגבר של סוני עם DVD של סוני ורמקולים של DOME ב3500.

השאלה אם כדאי,אני לא הכי מבין בנושא,אז אם למישהו יש המלצות לסטים מסויימים שכדאי לשמוע?

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בעיקרון הרעיון הוא לשחק במחשב עם ה5.1 לראות טלווזיה עם ה5.1 ולשמוע מוזיקה עם 2.1,אפשרי לעשות דבר כזה?

כן.

ראיתי הצעות מפתות בזאפ,מגבר של סוני עם DVD של סוני ורמקולים של DOME ב3500.

השאלה אם כדאי,אני לא הכי מבין בנושא,אז אם למישהו יש המלצות לסטים מסויימים שכדאי לשמוע?

תודה.

בתקציב הזה, אם יש לך מינימום רגישות לאיכות, אני מציע להמנע מקנייה של מערכת שלמה וללכת על שני רמקולים ומגבר בהתחלה, הכל יד שנייה (הבלאי של מוצרי אודיו הוא זניח). הרמקולים של Dome, לדוגמא, הם מוצרי מדבקה סינים מאיכות ירודה.

אם אתה לא רגיש לאיכות האודיו, לך, תקשיב, ואם אהבת - תקנה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
חשבתי על משהו כזה :

הדגש הוא כמובן על איכות עד כמה שניתן בתקציב.

רק שאני לא יודע עד כמה הם טובים בסטריאו צריך לשמוע אותם.

המגבר שצירפת הוא המגבר הכי בסיסי של Yamaha. עדיף מגבר משומש עם איכות הגברה טובה יותר. הרמקולים שהבאת הם סאטליטים, כלומר רמקולים קטנים הנעזרים בסאב. קטגורית, רמקולים כאלו נשמעים מחורבן כשמנגנים מוסיקה, בגלל שהן לא מכסים טוב את כל תחום התדרים ותיאום מוצלח של רמקולים עם סאב זה עניין מורכב. זה עוד יותר בולט ברמות המחיר הנמוכות.

ושוב אני כותב, איכות היא עניין של אנינות טעם. יש אנשים שנהנים ממערכות שאם אני שומע אותן מנגנות יותר משתי דקות אני יכול להרביץ למישהו מעצבים.

במקומך הייתי מסתובב בחנויות שמוכרות ציוד יד שנייה (פיוז בגבעתיים, לדוגמא), מבקש להרכיב מערכת ממגבר קולנוע ביתי ושני רמקולים מדפיים (ושלא ימכרו לך כבלים "איכותיים". חבל העל הכסף). מקשיב, קונה מה שאוהב ומאוחר יותר מוסיף עוד סנטר, סאב ואחוריים, לפי התקציב והחשק.

יש הבדל בין לשמוע מוזיקה עם 5.1 לבין 2.1?!

כי ראיתי שאתה רוצה לשנות בהתאם, אז מעוניין לדעת...

מוסיקה שהוקלטה בשני ערוצים (סטריאו) אפשר לשמוע עם סאב וחמישה רמקולים, כאשר המגבר מבצע הפרדה מלאכותית של שני הערוצים לחמישה (+סאב). מצב Pro-Logic. כמובן שלרב זה נשמע מחורבן אלא אם מדובר במוסיקה אלקטרונית נטו, בה למיקום הצלילים במרחב אין חשיבות.

יש דסקי מוסיקה שהוקלטו בחמישה ערוצים, אבל הם נדירים, יקרים וגם דורשים נגן שיודע לזהות את הפורמט (יש יותר מאחד).

בכל מקרה, למוסיקה שהוקלטה בסטריאו עדיף להקשיב עם שני רמקולים או שני רמקולים + סאב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...