Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת ג'יפ 40K-80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

שמי ניר, אני בן 28 , והייתי רוצה שהאוטו הבא שלי יהיה ג'יפ, אבל עם כמה סיגים..

אני מעריך ש 98% מהזמן הרכב יהיה בכביש ואיזה סופ"ש בחודש - חודשים הייתי מעוניין לעשות עם הג'יפ טיול בשטח ( לא כורכר או חול- שטח). ככה שמה שאני רוצה זה גם וגם- גם יכולת שטח טובה וגם התנהגות כביש טובה כי שם יהיה בד"כ.

אני מעוניין שלג'פ תהיה עבירות טובה בשטח, אבל שעדין ההחזקה השוטפת שלו לא תהיה גבוהה מידי (טסט,ביטוח,דלק אגרות..)

אני מאמין שהקילומטרז' שאני יעשה יהיה ממוצע 15K-20K כש- 70% מהזמן אני יהיה בבינעירוני ולכן אני לא יודע האם לשקול ג'יפ דיזל, אני לא מכיר את היתרונות והחסרונות כרגע מול בנזין (מחיר רכב, מחיר הדלק, אגרות וכו'..).

הייתי מעוניין בג'יפ קטן, שתי דלתות (אין משפחה בעתיד הקרוב..) המקוצרים למינהם נראים נחמד.

אני מודע לעובדה שבין יכולת השטח ליכולת כביש יש tradeoff בד"כ אבל בטח יהיה משהו שהכי קרוב.

הג'יפים שבדקתי בנתיים:

אופל פרונטרה- צד את עיני בחפוש בלוחות וקיבל לרוב ביקרות יפות בפורום הזה, אבל מפחידה אותי הנדירות שלו והגיל...

דייהטסו טריוס עד 2004- נראה די פרווה כזה אבל מאפשר לקנות שנתון צעיר יחסית.

טויוטה ראב 4 עד 2000- מצאה חן בעיני גם העיצוב, הגודל וגם יש לי זיכרון טוב מטויוטות, אבל קראתי עליה שבשטח היא חלשה.

יונדאי גאלופר- לא יודע עליהם יותר מידי אבל הטורבו דיזל הקצרות נראות אפשריות.

מוצובושי פ'גרו- לא סגור עד איזה שנתון אני יכול להגיע בתקציב שלי אבל נראה אופצינלי.

ניסן טרנו- ה 2001 מחוץ לתקציב והבנתי שמשנתון זה עברה שיפור משמעותי אז...

סוזוקי ג'ימני עד 2003- נראה כמו בחירה הגיונית, גם כול שאר הסוזוקים באים בחשבון (גם ישנים יותר עם עונים לצרכים..)

זהו פחות או יותר, אם למישהו יש הצעות נוספות הן יתקבלו בברכה. מצטער על האורך ותודה מראש על העזרה

ניר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אין ספק שכשיהיה לך רכב שטח תתחיל להתמכר לכיף של מחוץ לכביש ולכן אין טעם לחשוב על כל הכאילו שטח שאין להם סרן חי והילוך כח = טריוס + כל ההונדות + טויוטה ראב + יונדאי טוסון + חיות שטח אבל ענקיות כמו שלי - גאלופר 7 מקומות ארוך, גם הקצר או הפג'רו לא כדאים כי הם מעולים בשטח אבל תחזוקה כדאית רק למי שיש לו הרבה ידע במכונאות עצמית או אבא נדיב, ולכן הבחירה הכי כדאית לך ובגדול........סוזוקי ג'ימיני אוטומט, זה יהיה גם הרכב הבא שלי כשהילדה תתגייס עוד שלוש שנים, אחלה רכב וגם שומר על מחיר ולכן כדאי חדש או יד שניה שמור מבלונדינית, וששימש לקניות בסופר. בהצלחה:wink:

פורסם

טווח התקציב שלך גדול מאוד. ההבדל בין הרכבים שאפשר למצוא ב40K לבין הרכבים שאפשר למצוא ב80K הוא ענק. אם אתה מסתכל, למשל, על אזור ה40K אז עיקר המבחר שלך מסתכם בסוזוקי ויטארה, קאיה ספורטאז' וקצת מהתחתית של הטראנו והפג'ארו הראשונים (הורדתי מהרשימה חיות כמות הסמוראי והסופה/סיקס כי הם כנראה לא בכיוון שלך).

ב80K יש כבר הרבה יותר אופציות, חלקן טובות בהרבה.

לדעתי אתה צריך להוריד מהרשימה שלך את הטריוס והRAV4 כי הם לא יספקו לך עבירות בשטח. גם את הפרונטה הייתי מוריד כי לדעתי בתקציב שלך אפשר למצוא משהו טוב יותר.

אישית, הייתי מתמקד בג'ימני. קטן, חסכוני (יחסית), אמין וסביר על הכביש. כמו שכתבו אפשר למצוא ג'ימני במצב טוב די בקלות. רק שאני לא יודע כמה הוא מוצלח בשיוטים בין עירוניים מהירים. בתחום הזה הייתי בוחר דווקא בפג'ארו או באיסוזו טרופר (מהמודלים הלא בעייתים).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...