Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף ידנית או מזדה 3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב שני למשפחה, עבור אשתי (הראשון הוא פוקוס מליסינג) שייסע בעיקר בעיר.

לא הגדרתי תקציב, אבל נראה לי שהכי כדאי ללכת על מכונית בת 2-4.

הכי הגיוני כלכלית זה אולי לקנות מזדה 3 - כמובן בגירסת ההאצ'בק ובצבעים כהים, כדי שלא ייראה כמו מכונית ליסינג.

מצד שני, מזדה 3 לא מגיעה עם הילוכים ידניים ולא בא לי הסטנדרט של 1600 אוטומטית (אם מיליוני אירופאים יכולים לנהוג בפקקים ולהחליף הילוכים, אז גם אנחנו).

בין המכוניות שעוד אפשר למצוא עם גיר רגיל, 307 ואלפא 147 נופלות בגלל אמינות (מהאחרונה הייתי אולי נהנה, אבל מאחר והשימוש הוא עירוני, היא "תתבזבז") ואני נשאר עם גולף.

מבין שתי האלטרנטיבות, מה עדיף – מזדה 3 או גולף?

האם יש עוד הצעות?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נדמה לי שיש גם סיאט ליאון ידנית.

על כל פנים, לדעתי הגולף עדיפה: כסאות טובים יותר, סביבה נעימה יותר, קצרה ועירונית יותר, משדרת משהו אחר לגמרי, מרגישה ומשדרת איכות גבוהה יותר. מצד שני, היא פחות דינמית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
GOLF 2.0 FSI 2005 ידנית.

יושבת בול.

יש כזו למכירה ביד2 והיא הגולף דור 5 ידנית היחידה שיש כרגע למכירה.

אבל - אני חושב שאין הצדקה להחזקת מכונית 2 ליטר עבור שימוש עירוני.

פורסם

את האמת בין השנים הללו, אני הייתי הולך על ה 3 ומנסה למצוא את הגירסא עם 5 הדלתות..

אך לנסיעה שברובה עירונית, הרכבים הללו יהיו סתם צרכני דלק , ללא תמורה ממשית, אני הייתי הולך על מרכב קטן יותר משמע רכבים כמו סיריון \ פולו \ סוויפט וכדומה, צריכת דלק עדיפה התנידות עירונית עדיפה משמעותית כולל מציאת חניה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תחזור לרעיון של המרצדס.

לאחר מחשבה של אשתי ושלי, הגענו למסקנה שלא משנה איזה רכב נקנה, בסופו של דבר אני עושה יותר קילומטרים וייצא שאני תמיד אנהג ברכב הליסינג והיא בשני. אין טעם כרגע להשקיע ברכב שהיא לא מתלהבת ממנו.

בעתיד, כשאחזיר את הליסינג אחזור לרעיון הזה.

את האמת בין השנים הללו, אני הייתי הולך על ה 3 ומנסה למצוא את הגירסא עם 5 הדלתות..

אך לנסיעה שברובה עירונית, הרכבים הללו יהיו סתם צרכני דלק , ללא תמורה ממשית, אני הייתי הולך על מרכב קטן יותר משמע רכבים כמו סיריון \ פולו \ סוויפט וכדומה, צריכת דלק עדיפה התנידות עירונית עדיפה משמעותית כולל מציאת חניה..

ברור שהגירסה היחידה הבאה בחשבון של ה 3 היא ה 5 דלתות, שהיא לטעמי (בצבעים מטליים קהים) בעלת אחד הישבנים היפים שבנמצא היום.

האמת שחשבנו גם על פולו, שכחדשה בגירסה הידנית אפילו נמכרת במחיר סביר - כ 90K אחרי הירידה של 1.1.2008.

לסיריון וסוויפט לא יהיה תא מטען מספיק לטעמנו כדי להכניס עגלת תינוק גדולה (מה גם שלדעתי הן אינן מיובאות בגירסאות ידניות).

פורסם

אני לא משוכנע שלפולו יש מספיק מקום במטען - בדוק בסוכנות הקרובה למקום מגוריך.

לנו יש בוגבו והיא נכנסת בדיוק בבגז' של הגולף (בחלק שמתחת למדף, אם אפשר לקרוא לזה בגז'), אם קצת מקום עוד לקניות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני לא משוכנע שלפולו יש מספיק מקום במטען - בדוק בסוכנות הקרובה למקום מגוריך.

לנו יש בוגבו והיא נכנסת בדיוק בבגז' של הגולף (בחלק שמתחת למדף, אם אפשר לקרוא לזה בגז'), אם קצת מקום עוד לקניות.

זה בדיוק מה שעשינו.

הלכנו לסוכנות עם העגלה שלנו (Stokke, כמו בצילום) כדי לראות איך היא נכנסת לגולף.

בדקנו אותה גם עם תא מטען של פולו.

אם מפרקים את המדף האחורי, היא נכנסת (בסיס+אמבטיה) ותופסת את כל תא המטען, בלי מקום לדברים נוספים.

לכן, עוד לא פסלנו סופית את הפולו.

Stokke.jpg

פורסם

גולף 2.0 ידנית נימכרת רק בהזמנה מיוחדת.

אם אין לך בעייה עם עיצוב חריג(ונאה לדעתי),הרומסטר מהווה אופצייה מצויינת.

אגב,גם היונדאי I30 נימכרת בגירסה ידנית,עם מנוע 2.0-מכונית טובה מאד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כיוון שהרכב יעשה את רוב הנסיעות בתוך העיר, לדעתי מנוע 2 ליטר הוא ביזבוז מוחלט, הרומסטר והפאביה נראים כפיתרון טוב, אולי אפילו 206SW אם נשארה במלאי..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ה-206SW? מיושנת - אני הייתי מוותר.

ה-207SW אמורה להגיע בכלל?

הפביה MK2 אמורה להגיע ארצה החודש - שווה לבדוק :-)

אני חושק ב-1.9TDI ידנית 8)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...