Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף ידנית או מזדה 3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, בלי להעליב, ובלי לקשר לסוג עגלת הילדים שקניתם :wink: , הטעם שלך כנראה מאוד קיצ'י והמוני. הפוקוס עמוסה בקישוטי-כאילו ובכפתורים מקושקשים שמתאמצים לתת לה לכאורה תדמית מתוחכמת, כאשר בפועל הגולף עושה את אותו הדבר ויותר טוב, בפחות התחכמות אך ביותר חוכמה. זה קצת כמו להעדיף את בריטני ספירס על ונסה פרדי. זה רק עניין של סוג הטעם שלך.

אגב, אני בכלל התכוונתי לרכוש פוקוס 2.0 עד שגיליתי שאני לא יכול לשבת מאחורה, ושהבגאז' שלה (ב- 5 דלתות) עוד קטן משל הגולף (בסוף קניתי TSI).

הנושא הוא לא פוקוס מול מול גולף ולמעשה אין לי שום מניע לצאת להגנת הפוקוס, כי לא אני בחרתי אותה (אגב, גם לא את עגלת התינוק שהייתה בחירה של אשתי :lol:), בניגוד למכוניות ואופנועים שהיו שלי ושאני בחרתי אותם ולכן ביליתי לילות בפורומים השונים, עד שכאבו לי האצבעות מרוב הקלדה, בניסיונות להגן על הבחירות שעשיתי - כמו שאני מבין את זה שאתה יוצא להגנת הגולף.

חילוקי הדעות בינינו נובעים מזה שלך יש TSI (אגב, קבל :mm_yeah: על אחת הבחירות הכי לא ישראליות שיכולות להיות - מנוע 1.4 במחיר של יותר מ1.6) שלה דרגת גימור גבוהה יחסית (לפחות לפי דברי נציג המכירות של צ'מפיון, לא ניסיתי בעצמי), לעומת הגולף ברמת גימור טרנדליין שכאילו צועקת לי כל הזמן "קמצן, תוסיף עוד ותשדרג לרמת גימור גבוהה יותר".

כמו שכתבתי, נהגתי כמה אלפי ק"מ על הגולף, כך שזה לא נובע רק מנסיעת המבחן.

באולם התצוגה ישבתי בגולף 2.0 ברמת גימור GT שאכן שידרה תחושת יוקרתיות (כן, יותר מהפוקוס).

רוצה דוגמה לקישוטי "כאילו"? זה מה שהרגשתי ב 99', כשקיבלתי לרשותי גולף חדשה עם אורות לוח מכוונים כחולים שנראו בהתחלה מתוחכמים, אך מייד אחר כך קיטשיים.

ועוד מילה לגבי הפוקוס, למרות שהיא לא הנושא: עומדת לרשותי לעיתים מרצדס C230 2007 (דגם קודם) וכשאני מחזיר אותה וחוזר לפוקוס (מצורפות תמונות משותפות של שתיהן), אין הרגשת נפילה למשהו זול ואין ברגע הראשון שנכנסים לפוקוס משהו שטורח להזכיר לי שנכנסתי לרכב שעולה שליש מהמרצדס.

נ.ב.

לפני שמתנפלים עלי, אני לא משווה נסיעה, אלא רק תחושה כשמתיישבים מאחורי ההגה.

MercedesForum.JPG

DSC02151.JPG

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה באמת שהמדובר בזוית ראייה מאוד אישית. הזדמן לי לנהוג בפוקוס שכורה במשך שבועות מספר ביון. מדובר היה בדגם 2 ליטר מפואר למדי ( רמת גימור "גיה" ) ולא יכולתי להשתחרר מההרגשה שמדובר בסוג של צעצוע. הגולף מאידך נותנת תחושה בוגרת ורצינית בהרבה. הענין כאמור תלוי כנראה יותר מכל בטעם אישי. די אם אזכיר את הבחילה הקלה שהתעוררה בישיבה במונדאו החדשה, מול לוח השעונים הכסוף והמצועצע שלה. אבל כאמור לא נתקלתי בתחושה כזו אצל אחרים.

• תוכן חדש...