Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב בליסינג פרטי של ניו קופל

anna1007
שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן חברה..

אם אפשר לעזור לי אני די מיואשת בנושא

אני כיום מחפשת לקנות רכב חדש ומעוניינת לקנות אותו דרך ליסינג פרטי של ניו קופל

התעניינתי בזה והתנאים שלהם נראים לי מעולים!

וזה מה שמדאיג אותי שמשהו פה מוזר...

מישהו שמע על משהו כזה? קנה פעם בדרך הזאת?

או אולי מכירים מישהו שביצע מהלך כזה?

זה ממש יעזור לי תודה......:)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מעוניינת ברכב מזדה 3 ספיריט

המחירון שלו זה 130 אךף שח

החברה מציעה לי כך:

לשלם מקדמה של 33 אלף במקרה שלי אני רוצה לשלם מקדמה של 50 אלף

במשך 30 חודשים לשלם כל חודש 674 שח

ובסיום החודשים האלה נשאר סכום של כ65 אלף אם אני רוצה קונה את הרכב לגמרי ואם לא מוכרת אותו ומחזירה את הכסף לחברה ועוד נשארת עם כסף ביד

החברה גם יכולה למכור בישבילי את הרכב, זה אבל יהיה פשוט לא משתלם כי סביר להניח שאני אוכל למצוא קונה ביותר כסף.

העסקה באמת משתלמת

הבעיה שזה נשמע טוב מדי וזאת הבעיה

בגלל זה אני מעוניינת לדעת אם יש אנשים שעשו ככה כבר ואם לא נופלים פה איפשהו

ואגב לא מוגבלים שם בכלום טיפולםי והכל אני עושה לבד, אין הגבלה של קילומטראז' או משהו אחר בעצם זה רכב שלי לכל דבר ורשום על שמי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעשי שוב חשבון ותראי כמה אלפים תשלמי כריבית מעל מחיר הרכב בסוף של 3 שנים.

היום כל ליסינג מוכר מכוניות חדשות. בדרך כלל ריבית של הליסינג יותר נמוכה מריבית שבנקים נותנים כשמלווים כספים לרכישת רכב.אם הרכב לא מבוקש בשוק (כמו שברולט אופטרה) -משלמים רק את המחיר של הרכב תוך 3 שנים. במקרה הזה רווח של הליסינג זה רק ההנחה שהוא קיבל מיבואן.

אם את רוצה -תכתבי את סוג הרכב שאת מעוניינת לרכוש ואת התנאים שהם נותנים כי יש כמה אפשרויות קניה מליסינג (עם פיקדון או בלי, גובה המיקדמה, גם התנאים לרכבים שונים הם אחרים). מומלץ גם לבדוק בחברות אחרות ולהשוות תנאים.

את משלמת 5000 ש"ח יותר ממחיר הרכב- זה הרווח של הליסינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את הרווח שלהם אני יודעת..

זה לא הבעיה

הבעיה שלי היא איך אני יכולה להיות בטוחה שאחרי שאני אשלם את המקדמה אני אקבל את הרכב?

זה מה שיותר מטריד אותי...

כי הם דורשים קודם את המקדמה ומהיום ששילמתי את המקדמה הוא מזמין את הרכב ומה קורה כל הזמן הזה

אולי הוא יעלם??

בגלל זה אני רוצה לדעת אם אנשים מכירים עסקאות כאלה ואם מישהו ביצע אחת כזאת בעבר...

מבין?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכבר אמרתי-ריבית של הליסינג יותר נמוכה מריבית של הבנק.

אם תקחי בבנק 80K בריבית פריים-תשלמי 5% שנתי במשך 3 שנים =12-10 אלף ש"ח

בליסינג זה רק 5000.

משתלם לדעתי לרכב כמו מזדה.

הרבה אנשים כיום רוכשים אוטו חדש בצורה כזאת.

חברה ניו קופל זאת חברת ליסינג גדולה שלא תעשה שטויות שיפגעו במוניטין שלה.

לדעתי אין גם סיכוי שהם יכריזו על פשיטת רגל בימים הקרובים

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובסיום החודשים האלה נשאר סכום של כ65 אלף אם אני רוצה קונה את הרכב לגמרי ואם לא מוכרת אותו ומחזירה את הכסף לחברה ועוד נשארת עם כסף ביד

את קודם סוגרת את ההפרש מול חברת הליסינג (במקרה שלך 65 אלף) ורק אז הם מעבירים את הבעלות של הרכב עליך או על קונה פוטנציאלי.

כמו כן מחיר השוק של הרכב יהיה נמוך יותר כי היד ראשונה תהיה ליסינג.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מבין איך הרכב נרשם עליך אם לא שילמת עבורו.... עד שלא משלמים את כל הסכום הרכב שייך לחברה בפועל, ולך בחוזה.

האם המסלול הוא ליסינג מימוני?

איפה קיבלת את ההצעה, במשרדי החברה או איזה סוכן?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיבלתי את ההצעה בחברה של ניו קופל

הוא נרשם על שמי כי זה בעצם הם כביכול נותנים לי הלוואה ואני מחזירה להם את הכסף בשלבים..

זה ליסינג פרטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי אישית העסקה נשמעת טובה למדיי במידה ואת נעולה על רכב חדש.

אם את חושבת כלכלית נטו אז לדעתי עדיף לעשות משהו אחר לגמריי.

למשל לקנות מאזדה 3 משומשת על ידי הלוואה רגילה מהבנק.

670X30 + 70,000 = 90,000

ובסכום הזה תוכלי לרכוש מאזדה 3 משנתון חדש יחסית.

אומנם זהו לא רכב חדש, ואת נותנת יותר כסף במזומן, אבל את תפסידי פחות כסף בתום התקופה.

אם תרכשי משומש את תפסידי בתום התקופה 45 אלף ש"ח, כולל ריבית על הלוואה. לא יותר.

לפי העסקה שלך יוצא שאת מפסידה 70 אלף ש"ח.

השאלה היא אם שווה לך להוסיף 25K בשביל השקט של רכב חדש?

vladclar:

אם היא תיקח 80K הלוואה עם ריבית של 5% לשנה הסכום יצא פחות מ 12,000 ריבית ב 3 שנים.

כשההלוואה בתחילתה אז יוצא שמשלמים לפי 4,000 ש"ח בשנה. מן הסתם ככל שהזמן עובר אז ההלוואה יורדת ולכן משלמים לפי פחות בשנה... כמה במדויק אין לי כח לחשב אבל גם פחות מ 8,000.

Back to the original - NC again.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב רשום על שמך ומשועבד לחברת הליסינג, במכירה קודם צריך להחזיר להם את הכסף שעוד חייבים להם, ורק אז הם מסירים את השיעבוד ואת יכולה לבצע העברת בעלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העיסקה סבירה, וגם אפשרית. לחברים שלי היה נסיון טוב עם ניו-קופל. יש שתי נקודות שכדאי לך לבדוק: ראשית, הסכום לתשלום בסוף התקופה, קבוע מראש או צמוד למדד? אם הוא צמוד, הרי שהעלות, ולכן הרווח יהיו שונים מאלו שהוזכרו כאן.שנית, כיצד הרכב נרשם? אם הוא מופיע כרכב ליסינג, פירוש הדבר שהוא עתיד לאבד די הרבה מערכו, וכשתשלמי את היתרה אחרי שלוש שנים, היא עלולה להיות גבוהה אפילו מערך הרכב בשוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...