Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן הריבית שהם מקבלים מהעיסקה נמוכה יחסית

באזור ה5000

הרווח העיקרי שלהם זה ההנחה שהם מקבלים מהיבואן

פורסם

לא מדוייק - יש להוסיף גם את הריבית על הסכום "המוקפא" - כיום הוא עומד על 65K, אבל בעוד 3 שנים הוא יהיה צמוד למדד או לפריים+, וזה משמעותי (לדוגמא, אם הוא צמוד לפריים+1, פירוש הדבר תוספת של 18%, שהם קרוב ל 12K!!!)

פורסם

רכב זה הדבר האחרון שעליו לוקחים הלוואה על מנת לרכוש.

ברגע שקנית רכב הפסדת 15% ממחירו, כך שאם מדובר על הכסף שלך אפשר לומר לא נורא, אך אם מדובר על הלוואה, זה פשוט חטא על פשע, גם משלמים ריבית על ההלוואה כי הרי אין ארוחות חינם, וגם מפסידים מערכו של הרכב..

עצתי, תבדקי את הסכום המירבי שאת יכולה לגייס ללא הלוואה, ואיתו תרכשי את הרכב, עדיף משמעותית מאשר לבצע הלוואה ושיעבודים על הרכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בדיוק ביררתי על אותו נושא בשביל ההורים שלי (ולא רציתי לפתוח נושא חדש)

הרכב נרשם על שם חברת הליסינג (חסרון גדול) אבל מהצד השני אם אחרי שנתיים וחצי רוצים להחליף לרכב חדש ולהמשיך לשלם אז זה מטריד קצת פחות :roll:

מה שבעיקר רציתי לשאול זה עניין המדד. כאן ציינתם שהמחיר הסופי יכול לעלות אפילו עד 12,000 ש"ח כאשר בניו קופל הם צחקו וטענו שזה מגיע בדרך כלל עד 1,000-2,000 - אני לא תמים אבל בכל זאת, האם יש משהו במה שהם אומרים?

מישהו יכול לעזור לי להבין את החישוב של המדד הזה?

פורסם

אין שום סיכוי שהרכב נרשם על שמך ברשיון .

הרכב נרשם ע"ש ניו קופל ובמידה ותחליטי לרכוש אותו בסוף התקופה או למכור אותו לבד ללקוח אז מבצעים העברת בעלות והרכב הופך להיות יד שניה כשהיד הראשונה היא ליסינג.

ע"פ תקנה חדשה שיצאה לא מזמן בקרוב יתחילו לרשום בסעיף המקוריות ברשיון הרכב "מקוריות-ליסינג"בדיוק כמו שנרשמות כיום מכוניות של חברות השכרה,הדבר יקשה מאד לפי דעתי על המכירה העתידית בעוד כמה שנים .

כיום אין שום תיעוד ברשיון הרכב כשהעבר שלו ע"ש חברת הליסינג והסוחרים חוגגים ומציגים את הרכבים כיד פרטית לכל דבר.

בקיצור אין ארוחות בחינם.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

רכשתי מניו קופל מאזדה 6 חדשה בדצמבר, ולא איפשרו לי לרשום את הרכב על שמי!

יונדאי וסובארו הם אכן מאפשרים, במאזדה לא בגלל שהיבואן לא נותן להם למכור ישירות ללקוח פרטי.

פורסם
רכשתי מניו קופל מאזדה 6 חדשה בדצמבר, ולא איפשרו לי לרשום את הרכב על שמי!

יונדאי וסובארו הם אכן מאפשרים, במאזדה לא בגלל שהיבואן לא נותן להם למכור ישירות ללקוח פרטי.

אתה משוכנע לגבי היונדאי? בטלפון אמרו לי שאין אפשרות לרשום אף רכב על שם הנהג.

שאלה נוספת:

בטלפון הבחור אמר לי שאחרי 30 חודשים במידה ומחליטים להתקדם לרכב חדש הם לוקחים את הרכב, אין שום תשלום מקדמה נוסף, ממשיכים בתשלום הרגיל ומקבלים רכב חדש.

באתר של ניו קופל כתוב משהו שלא ממש ברור לי, כתוב שמכירת הרכב היא המקדמה לרכב הבא, האם קודם כל מדובר בניכוי הסכום הקבוע מראש? - אם כן אז אחרי שנתיים וחצי על מנת להתקדם לרכב חדש כנראה שנצטרך להוסיף עוד 10-20 אלף ש"ח, לא ככה?

פורסם

יונדאי בוודאות וגם יכול להיות דייהטסו שאפשר לרשום על שמך.

גם באלבר אמרו לי אותו דבר, אבל באלבר קיבלתי הצעות גבוהות יותר.

אחרי 30 חודשים בכדי לעבור לרכב החדש אכן צריך להוסיף כסף.

הם מוכרים את הרכב בו נגיד במחיר X, ומחסירים מהסכום את הסכום שנשאר לך לשלם + הצמדה למדד.

אכן יכול להיות שצריך להוסיף 15,000 +/- למקדמה של הרכב הבא.

פורסם

יונדאי חד משמעית לא מאשרת למכור רכבים לליסינג ולרשום את הרכב על שם בעלים פרטיים.

הרכב נרשם על שם חברת הליסינג הרלוונטית ( ניו קופל,אלבר וכד') ביד הראשונה ורק לאחר שהלקוח מבקש להשאר עם הרכב בסוף התקופה מבוצעת העברת בעלות והלקוח הופך להיות יד שניה עם מקוריות של ליסינג.

דוגמא פשוטה-ניתן לגשת היום לכל מגרשי הליסינג למיניהם ולהתעניין ברכב.כל הרכבים בלי יוצא מן הכלל רשומים ברשיון על חברות הליסינג.

אם האגדה על רישום פרטי נכונה אז לפחות כמה רכבים במגרש אמוריים להיות על שמות פרטיים (רכבים שהוחזרו על ידי לקוחות שסיימו עסקת מימון ולקחו רכב חדש )וזה ממש לא המצב.

היבואנים הגדולים לא מוכנים שחברות הליסינג יהיו מעיין אולמות תצוגה חיצוניים וימכרו רכבים ללקוחות עם הנחות של חברות הליסינג ובעלות פרטית.

חברות הליסינג קיבלו הנחות גדולות ברכישה ,המחיר שהן משלמות הוא הרישום של הליסינג ברשיון הרכב.

האופציה היחידה שאני מכיר היכרות אישית היא מול חברת דיימלר שמבצעת מימון לקבוצת כלמוביל ושייכת בחלקה לכמוביל (יונדאי, מיצובישי,מרצדס) .

קיימות אפשרויות רכישה של רכב בסוכנויות המכירה ,ביצוע ליסינג מימוני פרטי,ורישום הרכב על שם הלקוח בלבד תוך שעבודו לטובת דיימלר.בסוף התקופה הלקוח בוחר עם להשאר עם הרכב,למכור אותו עצמאית,או לבצע טרייד אין במחיר מחירון ולרכוש רכב חדש באותה שיטה.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

נאמר לי בפירוש בעת ישיבה עם נציג מכירות של ניו-קופל חודש שעבר, i30, B3, B4 אפשר לרשום על שמי.

מאזדה חד משמעי לא.

פורסם
לא מדוייק - יש להוסיף גם את הריבית על הסכום "המוקפא" - כיום הוא עומד על 65K, אבל בעוד 3 שנים הוא יהיה צמוד למדד או לפריים+, וזה משמעותי (לדוגמא, אם הוא צמוד לפריים+1, פירוש הדבר תוספת של 18%, שהם קרוב ל 12K!!!)

לגבי ניו קופל - לפחות ממה שהסביר לי נציג של החברה ביום שישי האחרון, מדובר בהצמדה למדד בלבד!

האם זהו הבדל משמעותי?

מהו החישוב וכמה רחוק יכול להגיע המחיר תוך שנתיים וחצי?

נאמר לי בפירוש בעת ישיבה עם נציג מכירות של ניו-קופל חודש שעבר, i30, B3, B4 אפשר לרשום על שמי.

מאזדה חד משמעי לא.

מוזר, ביום שישי האחרון נציג של ניו קופל בירושלים אמר לי במפורש (שאלתי פעמיים) שניתן לרשום רק רכבים של UMI על שם הנהג.

פורסם

הם מרוויחים יותר כי הם מקבלים הנחה של 7-10% מהמחיר מהיבואן וזה רוב הרווח שלהם.

יש חברה אחרת בשם American Lease ששם אפשר לקנות את הרכב ב-36 תשלומים בלי ריבית בכלל - ותאמין לי שהם לא עובדים בשביל הפרצוף היפה של אף אחד...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ניתן לרשום על שם הקונה, אך אתה לא רואה זאת במגרשים, בגלל ששם הרכב נמכר כ"פרטי", ואם תשים לב, אז גם ברוב החברות ניתן למצוא רכבים פרטיים של אנשים שעשו אצלם "טרייד אין" - והמבין יבין.

כמו כן, גם במחינת החוק יש הבדל בין ליסינג תפעולי לליסינג מימוני, ואפשר למצוא "פרצות" גם לצורך הרישום על פי התקנות החדשות לעניין בעלים קודמים, כך שאופן המימון לא יבוא לידי ביטוי ברשיון הרכב.

בהרבה חברות רושים את הרכב על שם הקונה, ורושמות משכון ושעבוד במשרד הרישוי לטובתן, וכך אין להן בעיה עם בטחונות.

ודבר אחרון חביב, ברוב הרכבים ההנחה שחברות הליסינג מקבלות גדולה בהרבה מ-10%.

• תוכן חדש...