Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה למציאת מוסך מורשה הונדה עקב תאונה

Tito
שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב

אחותי לפני מספר שעות עשתה תאונה קלה, היא אשמה.

יש ביטוח חובה צד ג' , וכמובן מקיף.

הרכב הוא הונדה ג'אז שנת 2006 , עדין באחריות החברה.

הנזק הוא לא גדול, טמבון קדמי ופנסים.

אני מחפש מוסך מורשה הונדה שיכול לבצע לי את עבודת הפחחות הכי טובה שאפשר (כי עדין הרכב חדש והכל).

האם ידוע למישהו על מוסך הונדה מורשה בעל מחלקת פחחות טובה באיזור רחובות - תל אביב? עדיפות לאזור רחובות/נס ציונה/ראשון.

תודה מראש לעוזרים

dreams dreams dreams do not come true

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מכיר מוסך מורשה הונדה באיזורך אך דע לך, מנסיוני, בדוק היטב שבמוסך מורשה שמים לרכב חלפים מקוריים. לאחרונה נתקלתי במקרה שבמוסך מורשה הונדה התקינו בהונדה סיביק פגוש תחליפי גרוע ללא ידוע הלקוח.

בכל מקרה אני מציע שתבחר שירותי שמאי בלתי תלוי ולא שמאי "רשימה" של המבטחת בכדי שלא תקופח.

דני גורביץ

שמאי רכוש ורכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חבר של פותח השרשור.

לפי מה שאחותו סיפרה לנו בטלפון חשבנו שהנזק די רציני (פנסים פגוש וכ'ו)

אך ברגע שהגענו לראות את האוטו מתברר שרק הכנף הימנית קדמית קצת נדפקה, ויש 2 סריטות על הטמבון ושריטה על הפנס.

הנזק לא ניראה רציני אבל יש הרבה עבודה.

בקשר לשריטה על הפנס - זה עילה להחלפת פנס חדש?

ובכל מקרה, מחר על הבוקר אנחנו הולכים לסוכן ביטוח שלו.

האם צריך לקחת שמאי פרטי או שבגלל שהנזק לא כזה גדול עדיף להתמש בשמאי של חברת הביטוח?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם כל הכבוד לאבחנה שלכם אינכם בעלי מקצוע.

בכל מקרה עדיף להשתמש בשירותי שמאי בלתי תלוי מה גם שהתקנות מתירות לכם והעלות תחול על המבטחת בכל מקרה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מחפש מורשה אני ממליץ על "רפי את רפי מוסכים" באזה"ת ברחובות.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...