Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות אוטו.

קראתי פה באתר, שכולם ממש ממליצים פה על פורד פיאסטה.

האם יש מכוניות שמומלצות באותה מידה כמו הפורד פיאסטה ,או אולי יותר?

רציתי לדעת ,האם באמת כדי לי לקנות פורד פיאסטה או שיש מכונית אחרת יותר טובה? ,ומה כל כך טוב באותם מכוניות?

בנוסף לכך,מאיזו שנה הכי כדי והכי משתלם לי הכי לקנות את האוטו?

אם יש לכם פרטי טכנאים על הדגמ\ים ,אני ישמח לקרוא אותם.

תודה רבה.

בברכה יעקוב.

פורסם

מה זה פרטי טכנאים?

מה בדיוק אתה מחפש ברכב? אני מבין שאתה מחפש מכונית קטנה (כי אתה מזכיר את הפיאסטה) אבל מעבר לך, נסה לפרט קצת יותר.

בתקציב שלך אפשר לנסות ולמצוא פיאט פונטו - ידנית, אמינה, חביבה לנהיגה ובעלת מזגן מצויין.

אפשר גם לחפש סקודה ניו-פליסיה (אולי אפילו דיזל, אם בא לך להתפרע בקילומטראז') או רנו טווינגו (לחובבי הז'אנר).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטער, כן פרטים טכניים, פשוט מאוד מהרתי לעבודה.

אני מחפש רכב שלא יבקר הרבה במוסך,שלא יצרוך הרבה דלק,החלקים שלו היו זולים.

כן, חשבתי לגבי הפיאט פונטו פשוט אני לא יודע פרטים עליה,אבל לגבי הרנו והסקודה אין לי שמץ של מושג,

בגלל שלא מזמן קיבלתי רישיון,אז אין לי הרבה ידע במכוניות.

פורסם

אני חושב על פורד פיאסטה,אבל לא יודע איזו שנה כדי לקנות.

מישהו אמר לי שבגלל שעוד מעט שנת 2008 תכנס,המחירים ירדו ב 20%,האם זה נכון?

בנסוף לכך התקציב שלי הוא ל אוטו+ביטוח+הוצאות נלוות כמו ישור קו איבזור וכו'.

אולי יהיה לי 2K -4K כתוספת לשיפור, אבל לא בטוח.

עכשיו לשאלתי,ההוצאות הראשונות של הרכב כמה יעלו לי?

שהם ישור קו,קניית אבזור כמו הגה כח,אזעקה,נעילה מרכזית,קודן,חלונות חשמל,מזגן(אולי).

ואיפה אני יכול לעשות אותם?

בנוסף לכך מה העלות של אחזקת האוטו:

כמו אני צריך להוציא כסף על שמן,דלק על נסיעות יום-יום אבל לא ארוכות משהו כמו 50-80ק''מ ביום?(זה המקסימום שאני לוקח בחשבון)

כל כמה זמן אני יצטרך לבקר במוסך? והאם זה יהיה יקר?

פורסם

איזה תוספות ב4K ש"ח אתה רוצה לקנות לפורד פיאסטה?

קנה רכב מאובזר עם כל מה שאתה צריך וסע לשלום. נעילה מרכזית, מזגן והגה כוח מגיעים היום עם רוב הרכבים. קודן אין סיבה ממש להוסיף אלא אם הביטוח דורש (ואתה לא תעשה ביטוח מקיף על רכב כזה).

עלות היישור קו משתנה מרכב לרכב. טיפול 10K בסיסי יעלה משהו כמו 400 ש"ח, כל דבר מעבר לטיפול יוסיף עוד לחשבון. כמה בדיוק זה כבר תלוי ברכב שתקנה. מראש כדאי שתחפש רכב עם כמה שפחות דברים לתקן.

פורסם

אוקיי,אבל כל המכוניות היותר מאובזרות הקילומטרז שלהם יותר גבוה.

אז פשוט רציתי לדעת כמה יעלה לי כל האבזור שציינתי.

פורסם

לא כל דבר תוכל להוסיף. הגה כוח, למשל, אם לא הגיע כמקורי עם הרכב לא תוכל להוסיף. סביר להניח שגם מזגן לא תוכל להוסיף. אם האבזור הזה חשוב לך אל תתפשר על רכב שמגיע בלעדיו.

איזה רכבים ראית שמגיעים ללא חלונות חשמל או נעילה מרכזית? אפילו בתקציב שלך כמעט כל הרכבים מגיעים עם הפינוקים האלו, חלק גדול מהם מגיעים עם הגה כוח ומזגן הוא בהחלט פריט חובה בישראל הלוהטת.

• תוכן חדש...