Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לבן (for my son, not white

bacal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום, ברוכים הנמצאים ממצטרף חדש.

שאלתי היא כזו:

אני מחפש רכב לבן שלי בתקציב של 15000 - 20000 ש"ח.

במהלך החיפוש במחירון, החלטנו על שתי אופציות עיקריות - יונדאי אקסנט 95 וסקודה פלישיה 97. אבל, אז נתקלתי באופציה נוספת שיכולה להיות נחמדה לבחור צעיר - לאדה ניבה.

מה דעתכם? מה האזהרות במידה ורוצים לקנות ניבה?

טומי בקאל

אורטופד

תל מונד

פורסם

אתה מחפש מכונית מיני משפחתית (בסגנון האקסנט, לנסר, פונטו וכ"ו) או סופר מיני (אונו, 205 וכ"ו)?, תציין האם אוטומט או ידני? בכל מקרה לאדה ניבה אל תקנה.

פורסם
אתה מחפש מכונית מיני משפחתית (בסגנון האקסנט, לנסר, פונטו וכ"ו) או סופר מיני (אונו, 205 וכ"ו)?, תציין האם אוטומט או ידני? בכל מקרה לאדה ניבה אל תקנה.

אפשר לדעת למה כבודו החליט כה נמרצות לפסול את הניבה?

וגם על איזה סימוכין מתבסס כבודו?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

נענה בשם אדוני, למרות שהוא לא אני.

הסימוכין הם שהניבה היא מכונית גרועה מאוד, ורכב שטח לא רע בכלל.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

נענה בשם אדוני, למרות שהוא לא אני.

הסימוכין הם שהניבה היא מכונית גרועה מאוד, ורכב שטח לא רע בכלל.

ובדיוק מהסיבה הזאת לא הייתי מציע לפסול לפני שהשואל יפרט יותר את רצונותיו או צרכיו.

כבודו,

:wink:

ראלימן,

:lol::lol:

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

ראלימן

קודם כל נתחיל מזה שהיא זוללת דלק בכמויות, הנדסת האנוש לא ממש טובה, והיא לא ממש נוחה, אבל החלפים שלה זולים (חלפים של פיאט), והיא דיי חיית שטח (לא כמו האמר אבל עדיין יכולת שטח דיי טובה).

פורסם

ראלימן

קודם כל נתחיל מזה שהיא זוללת דלק בכמויות, הנדסת האנוש לא ממש טובה, והיא לא ממש נוחה, אבל החלפים שלה זולים (חלפים של פיאט), והיא דיי חיית שטח (לא כמו האמר אבל עדיין יכולת שטח דיי טובה).

אתה מצפה להרבה יותר מרכב שטח שעולה 15K? ואולי ג'יפ זה בדיוק מה שהבן שלו רוצה? ואז הניבה פשוט תפורה עליו..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מדובר ברכב לבן שלי. לפניו כרגע שתי אופציות

1. מתגייס לצה"ל. האופציה של הניבה נהיית יותר רלבנטית (לך תדע לאן הוא יצטרך לנסוע עם האוטו)

2. מתקבל לעתודה אקדמאית והופך לסטודנט. במקרה כזה אני מתלבט בין יונדאי אקסנט, סקודה פליסיה ודייהו סופר רייסר ואסטרה 1.4 שנת 94.

מדובר לרכב עבור בחור צעיר, ללא תקציב משמעותי לאחזקת הרכב ושאין לו מושג במכונאות. ככה שצריך רחמים מבחינת דרישות התחזוקה.

טומי בקאל

אורטופד

תל מונד

פורסם
מדובר ברכב לבן שלי. לפניו כרגע שתי אופציות

1. מתגייס לצה"ל. האופציה של הניבה נהיית יותר רלבנטית (לך תדע לאן הוא יצטרך לנסוע עם האוטו)

2. מתקבל לעתודה אקדמאית והופך לסטודנט. במקרה כזה אני מתלבט בין יונדאי אקסנט, סקודה פליסיה ודייהו סופר רייסר ואסטרה 1.4 שנת 94.

מדובר לרכב עבור בחור צעיר, ללא תקציב משמעותי לאחזקת הרכב ושאין לו מושג במכונאות. ככה שצריך רחמים מבחינת דרישות התחזוקה.

אני לא יכול להתייחס ללאדה, אבל למקרה שהוא יצטרך אוטו נוח ורגוע, בלי יותר מדי יומרות ועם רמת בטיחות סבירה פלוס אני ממליץ על רנו 19 1.4

פורסם

בקשר לניבה, צריך להבין שלרוב האנשים ג'יפ כזה זה סיוט.

התנהגות כביש מחפירה ולא בטיחותית , נוחות זוועתית , ביצועים גרועים , אבזור מינמלי וכו וכו.

ככל שרכב מתאים יותר לשטח, כך הוא מתאים פחות לכביש, אם (בהגזמה פראית) 80 אחוז מהזמן הוא מבלזה בכביש ו 20 אחוז בשטח (שזה המון) הייתי יורד מהרעיון , כל סופר מיני או משפחתית קומפקטית תתן תמורה עדיפה פי כמה.

פורסם

לא לקנות ניבה. אלא אם אתה מכונאי, וקונה עוד 2 -3 ב3K כל אחת, לחלקים.

זה אוטו שאתה צריך להתפלל שהוא יסע. מספרים, שליד המפעל ברוסיה יש מוסכים, שעושים מעין טיפול לרכב אחרי שאתה קונה אותו חדש מהמפעל, כדי שיגיע הביתה...

הוא הוגדר ש" רואים שהפועלים מביעים את מרמורם בתהליך היצור".

אם הוא נוסע, הוא נוסע בכל מקום.

just my 2 cents

אבי

פורסם

לחבר טוב שלי יש לאדה שנת 90 ואני חייב לציין שזה פשוט טנק.

האוטו נוסע על כבישים מדרכות ומה לא .

לדעתי אפשר להביא אותו לצהל שיחליף את הד9

אבל לבן שלך באמת לא כדאי לקנות לאדה.

זוללת המון דלק ומנסיון לקחת כסף מההורים שלך כול שבוע בשביל דלק זה לא הדבר הכי כדאי לעשות. מה גם שזה אוטו רע יחסית למכוניות אחרות שאתה יכול למצוא ב20 אלף.

פורסם

תודה לכל המגיבים.

בעיקבות תגובותיכם וכן התייעצויות מוספות, החלטתי לקנות סקודה פליסיה 97. גם שנתון מתקדם יותר, גם מכונית יחסית מרווחת וגם הוצאות אחזקה נמוכות.

תודה לכולם!

טומי בקאל

אורטופד

תל מונד

• תוכן חדש...