Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממש לא.

ובוא נגיד את זה ככה,אם ימצאו שהמגברים דומים 1:1,אני לא ירגיש פראייר,ולמה? כי אני יודע שהלכתי על מגבר שכן עבר בדיקת איכות,וכן של חברה עם "שם".

לפעמים לשלם על מותג זה לא רע בכלל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אני רואה שאתה קצת לחוץ מזה שיקראו לך "פראייר" אם יסתבר שיכולת לקנות את המגבר שלך בפחות בשם אחר, אז תירגע אף אחד לא יגיד את זה.

הוצאת לי את המילים מהפה.

אתה בטוח שהתמונה אמיתית ? פשוט לא להאמין..

אבל כמו שאומרים ככה עושים כסף!

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

הסינים האלה טיפשים, אם כבר הם מנסים לתחמן ,אז שלפחות ישימו בפנים קבל בעל אותה קיבוליות כמו שכתוב על העטיפה של הקבל הגדול,

ההבדל הוא במתח המקסימלי שניתן יהיה לטעון את הקבל,

כל בן אדם נרמאלי , שיבדוק את תקינות הקבל יבדוק קיבוליות וזליגה, ובקיבוליות הוא יגלה קיבול שונה לחלוטין ממה שכתוב על האריזה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

סלבה , היה שירשור בפורום אחר על מכשירי היי אנד סיניים שחודרים למערב , הייתי רוצה ברשותך להעביר את התמונה לשירשור ההוא שיראו כולם . כי חלק גדול מהDAC שנמכרים במערב ו/או מגברים מתהדרים בתמונות של הרכיבים , והם אכן נראים מאוד מרשימים(לראות שני קבלים וכמה דיודות לפני הכניסה לPCM2704 של בור בראון במכשיר שעולה 175 דולר זה בהחלט עושה רושם ורצון לקנות ), אז טוב שהבאת את זה לתשומת לב

בברכה יהודה

פורסם

זה חמור, מאוד!

אבל מה נתפלתם לפולס אודיו? מי אמר בכלל שהם עושים כזה דבר?

הנקודה ברורה, נראה לי שאולי אם יום אחד אני ארצה לעשות שיפור של רכיבים, קבלים יהיו הדבר הראשון שאני אחליף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את זה צריך להראות לכל האנשים שבוחרים לחסוך 100 שקל על מגבר אולי הם יבינו שלא סתם מגברים איכותיים עולים הרבה כסף

זאת פשוט בושה לחברה שמוציאה רכיבים כאלה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

לכל חברי הפורום שנדהמים מהתמונה,

כבר בתחילת שנות השמונים נתקלתי בתופעה דומה לזאת. מדובר בדיודה לזרם נמוך שהוכנסה במארז של דיודה לזרם גבוה, וכמובן שהמספר שנכתב על המארז של הדיודה הראה כאילו שמדובר בדיודה החזקה. לקח לנו לא מעט זמן להבין מדוע דיודה חדשה שאנחנו מרכיבים במכשיר שהתקלקל, נשרפת לאחר זמן קצר מאוד. רק כאשר שברנו את המארז הפלסטי של הדיודה הגדולה, גילינו את הדיודה הקטנה שמסתתרת בתוכה. להזכירכם, מדובר על 25 שנים אחורה!

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אנחנו יכולים להיתקל במקרה כזה גם במגברים כמו רוקפורד אלפיין וכו'(אני מגבר על הישנים) ?!

זאת פשוט רמאות ומעכשיו צריך לבדוק לעומק כל רכיב ורכיב אנחנו משקיעים את מיטב כספנו על מוצרים של חברות והן בשקט בשקט מרמים וגונבים אותנו

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם
אנחנו יכולים להיתקל במקרה כזה גם במגברים כמו רוקפורד אלפיין וכו'(אני מגבר על הישנים) ?!

אתה אומר !! או שואל?

כי זאת לא ברור.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תופעה נדירה שלא קוראת הרבה.

תמיר.

במגבר פשוט כמו המאק אהודיו או הפולס 4400 המקביל, אין חלקים יקרים ששווה לזייף.

תמיר

פורסם
אתה אומר !! או שואל?

.

שואל האם אפשר להיתקל בזה גם במגברים של חברות מוכרות כמו רקפורד אלפיין קיקר וכו'?

פורסם

חברות בסדר גודל כזה, לא היו עושות משהו שיפגע בשמן הטוב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אדי (לאנוס) השאלה היחידה היא איך בדיוק תידע את הקבל שאתה צריך , הוא רשם שם קבל של 6600FARAD ונתן קבל של 2200FARAD ? מישהו יכול לדחוף קבל ענק של מונדורף ובפנים יהיה קבל עלום שם של חצי קיבולת .

האם כששמים קבל של 6600 במקום קבל של 2200 לא מפריעים לסאונד ?

האמת היא שאם לי היו ידיים ימניות והייתי יודע להלחים , זה הדבר הראשון כמעט שהייתי עושה בכול מכשיר , כי לחלק גדול מהם יש קבלים די פשוטים , וקבל טוב יכול לתת מוסיקה מאוד מהירה

בברכה יהודה

פורסם

אני מניח שתרמית שכזאת לא תבוא בתוך קבל שנמצא במעגל של קרוס אובר, משום שכאן אתה תרגיש מיידית שינוי דרמתי בצליל, הקבל שראיתי נמוך פי שלוש בערך שלו מהמארז החיצוני שהכניסו אותו לתוכו - בחיתוך תדר דבר כזה מתבטא בהבדל תהומי בנקודת החיתוך.

אני מאמין שזה קבל שהוציאו מתוך מעגל חשמלי של ספק כוח או מודול אחר שבו ההשפעה היא יותר זניחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
זאת אומרת שזה כבשה בעור של זאב! :lol: סתם! כל מכשיר אלקטרוני(רובם) כגון:מגברים,רדיו דיסקים וכד' בנויים מקבלים,סלילים,נגדים והרשימה עוד ארוכה! מה שאתה רואה כאן בתמונה זה "קבל"(בצבע שחור) שאמור להיות בגודל מסויים ועם נתונים מסוימים אבל במציאות לקחו קבל(בצבע כחול) עם נתונים בהרבה יותר קטנים והכניסו לתוך המעטפת של הקבל הגדול!

בקיצור רמאות וחיסכון בכסף של המפעל שמייצר את המוצרים,כתוצאה מכך אנחנו הלקוחות מקבלים מוצר שלא עומד בהצהרות שלו ופחות טוב ממה שהוא אמור להיות במציאות אם היו משתמשים ברכיב האמיתי.

תודה על ההסבר!:-)

באמת הסינים האלו יודעים לעשות כסף :]

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תוכן חדש...