Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקנות או לא? לנסר 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, ראשית תודה רבה לכל מי שהגיב לי ועזר לי בנושא המיצובישי, אם לקנות או לא.... ליסינג - השכרה פרטי , כל מה שקשור.

היום כמעט והגענו להחלטה שאנחנו קונים מחברת ליסינג מיצובישי לנסר 2006 הדגם הספורטיבי, כחול מטאלי, באמת יפה עם מגנזיום ההגה היותר ספורטיבי מחוונים יפים יותר וכו' ( מי שמכיר את הלנסריות ידע על מה אני מדבר ).

ובשורה התחתונה .

האוטו עבר 77000 ק"מ וזאת שהוא על הכביש בדיוק שנתיים. יש לו טסט עד נובמבר הבא... המודל 2006, קצת שריטות לא רציני. ועבר בדיקה. הבדיקה היתה במכון הדרום בפ"ת. ושם מצאו את הדברים הבאים :

-שלדת מרכב : פגיעת קורת אורך אחורית לפני נקודת ריתום המתלה/מנוע, פגיעת פח דופן אחורית, תיקוני פח וצבע, לחיצות מרכב תחתון.

-ליקויים בעל משמעות שולית : החלפת פגושים.

שמעו אין לי מושג בנושא... אלו דברים קריטיים??

ועכשיו הכי חשוב שתדעו! הרכב היה בבעלות של השכרה!!!. כלומר הוא החליף דיי הרבה ידיים זה אני יודע.

מראייה שלי ושל אבי, האוטו נראה כשמור מאוד ומטופל. גם בפנים וגם מבחוץ.

השאלה שלי האם שווה להיכנס לזה..? האם לקנות? כנראה שיום ראשון - שני אנחנו נסגור אם נהיה מרוצים מהצעת המחיר שכעת עומדת על 75000 בכמה עוד ניתן להוריד אותם? רצוי לציין שהמחירון עומד סביב ה91 אם אינני טועה .. ( זאת לפני הורדת האחוזים על שהרכב היה בהשכרה ולפני שמורידים אותם על הפאקים אותם ציינתי. )

******והאם בכלל הרכב הזה עדיף על מזדה 3 2005 ??? שאלה מאוד חשובה.

רק לבעלי עניין אמיתי וידע. ומה טוב אם יש כאלה בעלי התנסות ברכב הנ"ל או מהתנסות בקנייה מחברת ליסינג.

תודה רבה לכולם מראש!

נ.ב יש עדיין אחריות יבואן על האוטו עד נובמבר הבא.

פורסם

איזה משמעות מוגדרת הפגיעה בקורת אורך אחורית(נמוכה/גבוהה)?

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

מול הלאנסר - המאזדה 3 עדיפה משמעותית. היא פשוט עושה הכל טוב יותר, ובנוסף יש לה יותר כח.

אגב, אם כבר קונים מליסינג, אז בטח שלא מהשכרה ובטח לא אחת שעברה תאונה.

במקומך הייתי מתפשר על שנתון ומחפש רכב שהיה בידיו של נהג יחיד, ולא עבר תאונות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מול הלאנסר - המאזדה 3 עדיפה משמעותית. היא פשוט עושה הכל טוב יותר, ובנוסף יש לה יותר כח.

אני לא בטוח שמבחינת כוח יש עדיפות לאחד הצדדים, אבל מבחינת שאר הפרמטרים, אכן עדיף מאזדה 3.

פורסם

אוקי.... אז בעצם למרות שהמיצובישי בדגם הספורטיבי אין זה אומר בהכרח שהיא חזקה יותר מהרגילה ? מהאקזטיב?

וכן לגבי ההשכרה זה קצת לא מלהיב אותי אבל בנוגע לתאונה היא לא משמעותית לפי מה שהבנתי..

אם תוכלו לפרט לי באמת מה עושה את המזדה טובה יותר אבסולוטית אני אשמח. ( אני תופס פה מאנשים מבינים. אז אני אשמח לקבל באמת פירוט ) גם מבחינת השוק וגם מבחינת הרכב עצמו ( ביצועים וכד' )

ובאמת אם זה חד משמעי..! מזדה 3 טובה יותר מהלנסר?!!

תודה רבה אתם עוזרים לי מאד..!!!

פורסם
אוקי.... אז בעצם למרות שהמיצובישי בדגם הספורטיבי אין זה אומר בהכרח שהיא חזקה יותר מהרגילה ? מהאקזטיב?

וכן לגבי ההשכרה זה קצת לא מלהיב אותי אבל בנוגע לתאונה היא לא משמעותית לפי מה שהבנתי..

אם תוכלו לפרט לי באמת מה עושה את המזדה טובה יותר אבסולוטית אני אשמח. ( אני תופס פה מאנשים מבינים. אז אני אשמח לקבל באמת פירוט ) גם מבחינת השוק וגם מבחינת הרכב עצמו ( ביצועים וכד' )

ובאמת אם זה חד משמעי..! מזדה 3 טובה יותר מהלנסר?!!

תודה רבה אתם עוזרים לי מאד..!!!

שלום לך, בענף הליסינג /השכרה יש יותר לנסר מיונדאי גראפס, אז למה ללכת ראש בקיר , שתרצה למכור תהיה בטוח

שאנשים לא יסתכלו על הרכב ,(השכרה) ובטח שלא אחרי תאונה לא קלה היתי מגדיר!

דבר שני אין דבר כזה ''ספורטיבית'' וכח מנוע מוגבר , הם קוראים לרכב ספורטיבי בגלל כמה קישוטים ,כמו שרשמת הגה,לוח מכוונים, בקיצור חבר ,הק''מ לא מעט בכלל ,הרכב לא משהו בכלל, next:-)

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם
שלום לך, בענף הליסינג /השכרה יש יותר לנסר מיונדאי גראפס, אז למה ללכת ראש בקיר , שתרצה למכור תהיה בטוח

שאנשים לא יסתכלו על הרכב ,(השכרה) ובטח שלא אחרי תאונה לא קלה היתי מגדיר!

דבר שני אין דבר כזה ''ספורטיבית'' וכח מנוע מוגבר , הם קוראים לרכב ספורטיבי בגלל כמה קישוטים ,כמו שרשמת הגה,לוח מכוונים, בקיצור חבר ,הק''מ לא מעט בכלל ,הרכב לא משהו בכלל, next:-)

אוקי, אז לדעתך נקסט למיצובישי הבאה ? שתהיה מחברה ולא השכרה או שעדיף לי כבר ללכת לכיוון המזדה 3..?? זו התלבטות קשה בשעה קשה.

פורסם

אגב, אם כבר קונים מליסינג, אז בטח שלא מהשכרה ובטח לא אחת שעברה תאונה.

במקומך הייתי מתפשר על שנתון ומחפש רכב שהיה בידיו של נהג יחיד, ולא עבר תאונות.

+1

כל מילה בסלע.

עדיף מפרטי ולא מליסינג, בטוח שלא מהשכרה, גם אם הדבר כרוך בירידה בשנתון/שניים.

מזדה 3/ טויוטה קורולה/ פורד פוקוס/ ניסאן אלמרה כולן תיהינה אופציות טובות מהלאנסר.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
אוקי, אז לדעתך נקסט למיצובישי הבאה ? שתהיה מחברה ולא השכרה או שעדיף לי כבר ללכת לכיוון המזדה 3..?? זו התלבטות קשה בשעה קשה.
חבר , תחפש רכב פרטי ,מיד פרטי , במידה ולא ,עדיף ליסינג , לא השכרה ולא חברה! מאזדה אופציה לא רעה בכלל , גם לנסר לא אבל במצב שלה לא היתי קונה רכב 2006 עם

תאונה(לא קלה) ובטח לא עם77000 ק''מ זו דעתי מי שרוצה יכול לחלוק עלי,

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

הכי אוהב את הקורולה. אין כמו טויוטה.. אבל המחיר המחיר ..

המזדה 3 עוד עומדת קצת מעל המיצובישי מבחינת המחירון...

הבעיה היא שאבא שלי בטוח שהמיצבושי יותר עדיפה. איך אני אשכנע אותו???

אגב כמה כח סוס יש למזדה? וכמה למיצובישי? זה נכון שהמיצובישי יותר בטוחות??

RNY -- אני כנראה מתחיל להפנים שהשכרה לא בא בחשבון. בטח שלא עם ק"מ כה גבוה.

אבל אני חיב להיסגר גם על מכונית אני מאוד מבולבל או מזדה או מיצובישי....? דילמה מאד קשה.

• תוכן חדש...