Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם הסתכלתי מתחת לאוטו וראיתי מין פלסטיק מכופף בצד הימני של האוטו ויש בורג שהוא בחוץ

בצד השמאלי אני לא רואה דבר כזה

מישהו יודע מה זה הפלסטיק הזה? האם הוא קשור לשילדה?

59900349hg8.jpg

75265143mn7.jpg

23951382rj7.jpg

33381508to3.jpg

פורסם

הפלסטיק הנו "מגן אבנים" ותפקידו להגן בפני חדירת אבנים וחצץ אל חגורת התזמון (טיימינג).

החוט שסמנת באדום, בתמונה האחרונה, הנו של חיישן החמצן ורצוי להרימו קצת כלפי מעלה ולקבעו כדי של יהיה כל כך נמוך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אה הבנתי, סימתי באדום את הפלסטיק שמאחורי החוט הזה.

יש מין בורג בתמונה הראשונה ואין לי מושג לאן הוא צריך להתחבר. רפי יש לך אולי שרטוט של הרכב הזה?

פורסם
אגב. נראה שיש לך נזילת שמן רצינית שכדאי מאוד לטפל בה.

עשיתי טיפול 10 לפני חודשיים ועדיין המדיד מראה על הMAX. זה לא נראה רק כמו הזעה? במוסך היו צריכים להגיד לי משהו על זה אם הם עשו טיפול לא?

פורסם

גם אצלי בפונטו הלמטה היה נראה כך: היה נזילה מאטם אגם שמן, ונזילות קטנות מאטם מכסה שסטומים,וממחזיר השמן של

גל-הארכובה. זה לא משהו שמרגישים אותו מבחינת עיבוד שמן אבל זה לא נעים לעין ומלכלך את החניה. במוסך אמרו לי לא נורא ניגבו הכל, ואמרו שיסדרו הכל בטיפול הטיימינג כי גם כך היה צריך לפרק הרבה דברים.

פורסם

זהו שהחליפו לי טיימינג, משאבת מים ועשו טיפול ולא אמרו לי כלום על זה. אני יראה להם את זה בטיפול הבא אם זה לא כל כך קריטי

פורסם

זה קריטי מאוד.. כי אחרי שאתה תיסע לך להנאתך, אני אבוא עם האופנוע שלי, ואסיים בגדר בגלל הטיפות שמן שהשארת לי על הכביש..

ובלי שום קשר, אם תגיע למצב של חוסר שמן, תאלץ לקנות מנוע חדש ..

פורסם

כמות השמן שנוזלת לו לא תשאיר שום סימנים על הכביש בכל מקרה לא בכמות שתסכן רוכבי אופנוע, כמו שפותח השרשור אמר זה אפילו לא פוגע לו בצריכת השמן, אבל בכל מקרה תבדוק במוסך כאשר הרכב על הליפט מאיפה בדיוק הנזילה ודרך לטפל בה

• תוכן חדש...