Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הבורג - הרכב שלך עבר איזשהיא מכה מקדימה, רואים באחת התמונות כיתוב "פונטו" בעיברית על אחד הפלסטיקים, שכנראה הורכבו מפירוק.

הפחח, שעבד על הרכב, הבריג את הבורג הראשון, שהיה בהישג ידו, וכך זה נראה.

במקור אמור להיות שם קליפס תואם.

פורסם

החליפו לרכב טמבון קדמי חלופי לפני שנתיים אז הכיתוב הזה הוא על הטמבון עצמו, אני לא חושב שהפלסטיק הזה קשור איכשהוא לטמבון אבל הוא עקום רק בצד ימין. בצד שמאל הכל בסדר

האם פגיעה שדורשת החלפת טמבון דרך אגב נחשבת לפגיעת שילדה? כי הטמבון הזה עצמו הוא מפלסטיק

פורסם

נראה יותר מהזעה קלה

75265143mn7.jpg

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

שמע צילמתי את זה ישר אחרי שדוממתי מנוע לאחר נסיעה ארוכה

בכללי אני אף פעם לא רואה שאריות שמן על הרצפה או נוזלים כלשהם גם בזמן נסיעה כלום לא מטפטף

אני יקפוץ למוסך ונראה מה הולך. מה שמוזר הוא זה שהחליפו לי כבר טיימינג, משאבת מים, שמנים ולא אמרו לי כלום על הדבר הזה. מה במוסך שהרכב על הליפט לא מעניין אותם דברים כאלה לידע את הלקוח? כמה עלול לעלות סיפור כזה? ומישהו יכול לכוון אותי שלא יעבדו עלי ויגידו אגן שמן, מחזירי שמן, נזילות מהגיר או כל מיני דברים כי במוסך מורשה לא רוצים לתת לי הערכות מחיר בטלפון ואני לא מטפל במוסכי מדרכה

פורסם

אוקי, ניקיתי קצת את העניינים עם נייר סופג, מה שיכולתי כמובן, אי אפשר להגיע לכל הפינות אבל אני חושב שהשמן הזה נספג שם הרבה זמן ואף פעם המכונאי לא טרח לנקות, אין לי טפטופים כמו בתמונה הקודמת. אני חושב שזה נראה טיפה יותר טוב אבל עדיין אני אשים לב לזה

30787038xn8.jpg

47084450oa2.jpg

ורפי, הרמתי טיפה את החוט של חיישן הלמדא, האם הוא בסדר עכשיו?

95343947lp4.jpg

• תוכן חדש...