Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת CUT OFF

Doc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

השבוע קנינו פורד מונדיאו שנת 98' (CLX). אין לי נסיון עם הרכב, והייתי רוצה לשאול שתי שאלות שאולי לחלקכם תהיינה עצות בנושא.

דבר ראשון, לגבי מע' CUT OFF. האם היא קיימת בדגם זה? (תקנו אותי אם הבנתי לא נכון, אבל מע' זו אמורה להוריד את צריכת הדלק לאפס בזמן בלימת מנוע בירידה כן?)

דבר שני, מתי כדאי להשתמש בכפתור ה- OVER DRIVE OFF?

טיפים נוספים לגבי האוטו/דגם יתקבלו בברכה!

פורסם

תשובות:

1. המערכת קיימת ברכב זה כמו גם ברוב הרכבים המצויידים בהזרקת דלק. מערכת ההזרקה מפסיקה את הזרקת הדלק בזמן האטה (בהילוך בלבד!) עד לירידת הסל"ד מתחת לסף מסויים (בין 900 ל-1200 סל"ד ברוב המקים).

2. בכפתור ה-O/D OFF מומלץ להשתמש בנביגה עירונית בה לא רצוי שהגיר ישלב להילוך הגבוהה ביותר האפשרי (רביעי במקרה שלך). ככלל אצבע מומלץ להשתמש בכפתור זה במהירויות נמוכות מ-80 קמ"ש.

פורסם

תודה רבה! אשתמש בעצתך, עזרת מאד!

אגב, מתשובתך אכן נגזר, למיטב הבנתי, שמערכת ה- CUT OFF תצמצם את צריכת הדלק בשעת ירידה בהילוך נמוך. אני טועה? במכוניות בהן לא מותקנת מערכת זו צריכת הדלק גבוהה בסיטואציה כזו? דוושת הגז אינה לחוצה. הסל"ד הגבוה "יונק" דלק מעצמו?

• תוכן חדש...