Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמותת הראלי רייד- בדיקת רכבים תחרותיים לליגת 2008

שלום

בשבועות האחרונים ביצענו בעמותת הראלי רייד בדיקות טכניות ואישורים לרכבים תחרותיים .

הבדיקות בוצעו ע"י ברוך לביא - בוחן טכני ראשי של העמותה

המועד האחרון לבדיקה הינו ה- 21/12/07 ( יום שישי הקרוב ) במוסך רמות רח' שמעון הבורסקאי 4 אז"ת בת ים, .

הבדיקות הינם שלב ראשון בתהליך אישור רכבים במסגרת חוק הספורט המוטורי.

החל מעונת 2008 רק רכבים שאושרו יוכלו להתחרות. מי שטרם תיאם תור לבדיקה שיזדרז לעשות זאת .

בתאריך 17/1/08 תיערך אסיפה כללית של חברי העמותה, פרטים יתקבלו בימים הקרובים

בברכה

אריה פאהן –מזכיר העמותה

054-7979953

חנוכה 2007 028.jpg

חנוכה 2007 029.jpg

תמונה 165.jpg

נסיון 2.jpg

נסיון.jpg

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אריה שלום, מה שלומך?

אני פונה אליך היות ואתה משמש מזכיר העמותה שלכם וגם בתור חבר (אם אתה מרשה...)

אני מבין שהרבה מחברי הראלי רייד קוראים פה ולכן רציתי לשאול שאלה פומבית שמטרידה אותי קצת... ברשותך,

קראתי את סיכום הישיבה הקודמת שלכם והופתעתי מאוד...

למיטב ידיעתי - פנינו (IRDA) אליכם בבקשה שתשקלו הליכה משותפת של כל עמותות הספורט המוטורי יחד להתאחדות אחת גדולה וחזקה, בה תנתן לכל עמותה אוטונומיה מוחלטת בתחומה. הובטח לנו על ידי נציגיכם שהדבר יובא כהצעה בפני אסיפה כללית שלכם להצבעה וביקשו מאיתנו להמתין להצבעה.

לא ראיתי זאת בפרוטוקול שפרסמתם. האם הבקשה שלנו הוצגה לכלל החברים אצלכם?

האם היא הועלתה להצבעה?

אם לא - חבל שלא עדכנתם אותנו. הרי ביקשתם שנמתין בינתיים וכך עשינו.

בנוסף - פורסמו מספר אי דיוקים בדיווחים שאתם מוסרים לחברים אצלכם - למשל, ש"ההצעה ללכת יחד נדחתה ע"י כל הנוכחים" - דבר זה אינו נכון בעליל - חמש עמותות הכידונים וכך גם אנחנו והקארטינג והדראג - כן מעוניינים ללכת יחד ובלבד שאתם גם תסכימו - הייתי אומר שיש פה משום סתירה באופן הדברים כפי שמוצג בפרוטוקול שלכם.

כמו כן, מוצג שם שאנחנו ביקשנו לחזור מהסיכומים עם הועד הקודם - לא כך הוא! ביקשנו לצרף את כולם - ונציגיכם לא הסכימו וביקשו ללכת להצבעה בנושא - הצבעה שאני מבין כרגע שלא נערכה - תקן אותי אם אני טועה...

לבסוף - דבר אחרון חשוב - הועד הקודם שלנו - או חלקו - (יובל וגבי) לא פרש - אלא הקדים את הבחירות ולא נבחר שוב (בחלקו גם לא העמיד עצמו לבחירה מחודשת) גם כרגע - הם לא הודיעו רישמית על פרישה מהעמותה אלא על השהייה עצמית - והנושא עדיין בבדיקה. לאור כל זאת, הייתי חושב שראוי שתוציאו הודעה מתקנת לפרטים השגויים שפרסמתם - ולו לשם ההוגנות והגילוי הנאות - גם אם בסוף לא כולם יילכו יחד. הרי בסופו של יום - כולנו חברים באותו ענף, לא? (לפחות רובנו).

:wink:

אשמח אם תוכל להשיב חד משמעית בעניין ההליכה המשותפת - האם בכלל הצגתם זאת לאסיפה הכללית כפי שהובטח לנו על ידי נציגיכם והאם קויימה באמת הצבעה? אם לא, אשמח לדעת מדוע?

בברכה,

אלון חלווה.

גילוי נאות: אני משמש כחבר ועד ב IRDA וחבר בעמותה מיום הקמתה. אני אישית, תומך בהליכה משותפת של כל הספורטאים יחד להתאחדות אחת תוך מתן אוטונומיה מוחלטת לכל עמותה בתחומה.

נשתמע,

אלון.

פורסם

אלון שלום

מטעמי נוחות עניתי לך בגוף ההודעה, מודגש באדום

אריה שלום, מה שלומך? טוב תודה

אני פונה אליך היות ואתה משמש מזכיר העמותה שלכם וגם בתור חבר (אם אתה מרשה... בוודאי )

אני מבין שהרבה מחברי הראלי רייד קוראים פה ולכן רציתי לשאול שאלה פומבית שמטרידה אותי קצת... ברשותך,

קראתי את סיכום הישיבה הקודמת שלכם והופתעתי מאוד...

למיטב ידיעתי - פנינו (IRDA) אליכם בבקשה שתשקלו הליכה משותפת של כל עמותות הספורט המוטורי יחד להתאחדות אחת גדולה וחזקה, בה תנתן לכל עמותה אוטונומיה מוחלטת בתחומה. הובטח לנו על ידי נציגיכם שהדבר יובא כהצעה בפני אסיפה כללית שלכם להצבעה וביקשו מאיתנו להמתין להצבעה.

לא ראיתי זאת בפרוטוקול שפרסמתם. האם הבקשה שלנו הוצגה לכלל החברים אצלכם?

האם היא הועלתה להצבעה? לא עלתה הצעה כזו לסדר היום, היה דיווח על פגישה שהיתה ועל המהלכים כפי שרשמתי בפרוטוקול.

אם לא - חבל שלא עדכנתם אותנו. הרי ביקשתם שנמתין בינתיים וכך עשינו.

בנוסף - פורסמו מספר אי דיוקים בדיווחים שאתם מוסרים לחברים אצלכם - למשל, ש"ההצעה ללכת יחד נדחתה ע"י כל הנוכחים" - דבר זה אינו נכון בעליל - חמש עמותות הכידונים וכך גם אנחנו והקארטינג והדראג - כן מעוניינים ללכת יחד ובלבד שאתם גם תסכימו - הייתי אומר שיש פה משום סתירה באופן הדברים כפי שמוצג בפרוטוקול שלכם.

כמו כן, מוצג שם שאנחנו ביקשנו לחזור מהסיכומים עם הועד הקודם - לא כך הוא! ביקשנו לצרף את כולם - ונציגיכם לא הסכימו וביקשו ללכת להצבעה בנושא - הצבעה שאני מבין כרגע שלא נערכה - תקן אותי אם אני טועה...שוב, לא עלתה הצעה כזו להצבעה, קיבלנו דיווח על פגישה ומהלכים שהיו.

לבסוף - דבר אחרון חשוב - הועד הקודם שלנו - או חלקו - (יובל וגבי) לא פרש - אלא הקדים את הבחירות ולא נבחר שוב (בחלקו גם לא העמיד עצמו לבחירה מחודשת) גם כרגע - הם לא הודיעו רישמית על פרישה מהעמותה אלא על השהייה עצמית - והנושא עדיין בבדיקה. לאור כל זאת, הייתי חושב שראוי שתוציאו הודעה מתקנת לפרטים השגויים שפרסמתם - ולו לשם ההוגנות והגילוי הנאות - גם אם בסוף לא כולם יילכו יחד. הרי בסופו של יום - כולנו חברים באותו ענף, לא? (לפחות רובנו).

:wink:

צודק, אכן כבר למחרת פירסום הפרוטוקול הוצאתי תיקון .

אשמח אם תוכל להשיב חד משמעית בעניין ההליכה המשותפת - האם בכלל הצגתם זאת לאסיפה הכללית כפי שהובטח לנו על ידי נציגיכם והאם קויימה באמת הצבעה? אם לא, אשמח לדעת מדוע?

לא היתה לנו עדיין אסיפה כללית, האסיפה הכללית הבאה שלנו מתכנסת רק בחודש הבא ( 17/1/08 ).

ככל הידוע לי, זה לא נושא שאמור לעלות לסדר היום באסיפה הכללית, אלא אם כן מישהו ידרוש זאת .

מה שהיה לנו שבוע שעבר זה ישיבת וועד שמתכנסת באופן קבוע מידי חודש, זה כלל לא עלה לדיון או להצבעה מחדש, בעבר קיבלנו החלטה בדעת רוב על הליכה להתאחדות נפרדת לרכבים וזו החלטה שנשארה על כנה, בישיבה הנוכחית קיבלנו דיווח בנושא.

בברכה,

אלון חלווה.

גילוי נאות: אני משמש כחבר ועד ב IRDA וחבר בעמותה מיום הקמתה. אני אישית, תומך בהליכה משותפת של כל הספורטאים יחד להתאחדות אחת תוך מתן אוטונומיה מוחלטת לכל עמותה בתחומה.

גם אני חבר וועד אצלנו ומייצג את העמותה בכבוד, אבל מותר שתהיה לי דעה אישית שונה וזכותה להאמר.

דעתי היא - אני חושב שצריך להקים התאחדות אחת גדולה לכל הספורט המוטורי בישראל.

התאחדות שיהיה לה כוח לפעול ולקדם את האינטרסים של הספורטאים מול הרשויות.

התאחדות שיהיה לה אמצעים כלכליים לקדם את התחום הזה שהוא עדיין בחיתוליו בארץ.

התאחדות פעילה וחזקה כדי להרים את הספורט הזה בצורה כלכלית .

ובתנאי שתשמור על אוטונומיה מלאה לכל עמותה לפעול בתחומה.

לצערי, אבל באופן לגיטימי התקבלה אצלנו החלטה אחרת.

נשתמע, בשמחות :-)

אלון.

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
אלון שלום

מטעמי נוחות עניתי לך בגוף ההודעה, מודגש באדום

בין היתר כתבת וציינת -ציטוט---"צודק, אכן כבר למחרת פירסום הפרוטוקול הוצאתי תיקון ."

אריה

לעניות דעתי את העיקר לא תקנת , או אולי אתה לא יודע את האמת !!

שים לב למה שכתוב בפרוטוקול שאתה כתבת ,לאחר התיקון הנ'ל, לפי דיווחו של היו'ר -ברוך טולדנו- ציטוט :

"" לפני כשבוע התקיימה פגישה בנושא זה בה נכחו נציגי כל העמותות כולל נציגים מעמותות האופנועים והטרקטרונים, נציגי עמותת נהגי המרוצים הציעו להקים התאחדות אחת ויחידה לכל הספורט המוטורי בישראל, הצעתם נדחתה ע"י כל הנוכחים בפגישה מהטעם שעדיף שיהיו התאחדויות נפרדות לרכבים ולאופנועים. ""

זהו סילוף גס של דעות הנוכחים, ההיפך הוא הנכון , כל הנוכחים היו בדיעה אחידה ,שעדיף שתהיה התאחדות אחת ויחידה לכל הספורט המוטורי בישראל, להוציא את דעתם של נציגי הראלי רייד והעבירות שתמכו בהתאחדויות נפרדות !!!

(אתה יכול להרים טלפון לנציגי האופנועים,טרקטורונים,קארטינג ולאמת את אשר אני כותב _ אני הייתי נוכח בישיבה !!)

אני נוטה להאמין שאם הייתם מקבלים דווח אמת (של היו'ר-ברוך טולדנו)על תוצאות אותה הישיבה,ייתכן שההחלטה של הוועד שלכם היתה שונה והכל היה נראה אחרת !!

מישל

• תוכן חדש...