Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

1. מבקש את עזרתכם בבחירת מסך דק בגודל של 17 אינ'ץ איכותי ובמחיר של עד 1200 שקלים חדשים.

2. שאלה נוספת האם נתקלתם בתופעה של כאבי ראש עקב עבודה מול מסך LCD ?

3. אני מעוניין להתחבר לאינטרנט (מחשב בודד) דרך הכבלים אבל ללא העברת כבל מה האפשרויות ? איזה ציוד צריך לרכוש ? האם ספק התשתית מספק חומרה לחיבור כזה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום!

אצלי יש מסך 17" של חברת NU, מסך נחמד,

איכות תמונה טובה.

ולא, לא ניתקלתי בכאבי ראש בזמן עבודה מול מסך LCD,

ההפך מולו לא יהיה כאב ראש, מול המסכים הישנים (לא הLCD) כן יהיה כאב ראש,

בנוסף מסך LCD טוב יותר לעיניים מאשר מסך רגיל.

יום טוב!

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

1.

מי קונה היום מסך 17?

השוק מלא במסכי 19 מצויינים במחירים זולים,

אני אישית מצטער שקניתי רק 17 אינץ' (של LG) לפני כשנה, למרות שהמסך מעולה ואני מאוד מרוצה ממנו.

אם הייתי יכול לסובב את הגלגל אחורה, הייתי קונה 19.

המלצה למסך 19 : LG 1970HR. המסך בעל התמונה הכי טובה שאני ראיתי . (יעלה 200 יותר מהתקציב שלך)

יותר טוב מ 931C של סמסונג למשל.

אם התקציב לוחץ, קנה LG 1953TR או LG1953S שמחירם תואם לתקציב ואפילו קצת פחות.

2. לא. אבל עד שלא החליפו לי את ה CRT בעבודה, היו לי לא מעט ימים עם כאבי ראש. מאז ה LCD הכל בסדר.

3. קנה ראוטר אלחוטי פשוט וכרטיס רשת אלחוטי למחשב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בכל מקרה תצטרך להעביר כבל מנקודת הכבלים אל המודם, וממנו כבל נוסף אל הראטור שאולי תקנה.

ספק האינטרנט שלך ישמח למכור לך ראוטר כזה ואפילו לשלוח לך טכנאי הביתה בשעה שנוחה לך, הכל במחיר מופקע כמובן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אייל, אני רואה את השאלות של חברי הפורום מספיק טוב על מסך 17 אינ'ץ ככה שלי זה מספיק :-)

בעבודה היה לי מסך 21" של חברת SUN לצורך עבודה עם תוכנת תיב"מ וביקשתי שיחליפו לי למסך בגודל 19" מכיוון שהרגשתי שאני בקולנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא בהכרח מחיר מופקע, אומנם ראוטר אצל הISP שלך עולה קרוב ל900 שקל בעוד בחנויות השונות אחד זהה עולה 350, אבל בחנויות לא תקבל מוקד תמיכה מקצועי שעומד לרשותך 24\7\365, אז נכון חלקינו לא צריך את שירותי התמיכה האלו ואני באמת שמח שיש כאלו שלא צריכים, אבל לאלו שכן יצטרכו הם ימצאו את השירות שימושי ביותר וחוסך הרבה הרבה כאב ראש !

מנגד ללקוחות ADSL בכלל אין מה לדבר, היום בתחייבות כזאת או אחרת הם יקבלו ראוטר חינם או מקסימום ישלמו עליו איזה 200 שקל, ויקבלו תמיכה תמורת סכום מגוכך של 9.90 לחודש, (120 שקל בשנה זה כלום כסף עבור מוקד תמיכה 24\7 - ממש כלום כסף)

*גילוי נאות : אני עובד בב"ל

פורסם

הבחור מעליי שיכנע אותי לקנות SBOX אלחוטי במעל 1000 דולר , אל תאמינו לו :)

מכיוון שרוב הראוטרים האחלחוטיים מספיק לחבר אליהם כבל אחד והם מתחילים לעבוד,

ניתן לקנות ראוטר טוב כגון : 3COM או LINKSYS במחיר של כ200 שקלים, ובמקרה הכי גרוע לשאול חבר ,

או לקרוא באינטרנט, איך מפעילים את האבטחה בו.

בקשר למסך 17 : לדעתי זה בזבוז עצום.

מסך כמו שאני עובד איתו, LG 1750SQ עולה כיום כ1100 ש"ח ,כאשר דגם 19 טוב של LG כגון LG1953TR עולה איזה 50-100 ש"ח יותר.

אם אתה ממש מתעקש, לך על ה 1770HQ או ה 1753TR , עושה רושם שאלו הדגמים הטובים ביותר ב17 אינץ'.

תאמין לי, הייתי מוכר לך את שלי ועובר ל19 :p

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל - מעל 1000 דולר לשנה אתה מתכוון (אלא אם אתה רוצה שיפסיקו לעדכן לך אותו).

יחי ההבדל הקטן בן ראוטר בשקל 20 לSBOX

ליביו (שגם במקרה עם Sbox בבית :) )

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא, דווקא אלף דולר לשנתיים כלל תמיכה ועדכונים על 500W עם 25 יוזרים

גורל - שבמקרה יש לו בבית SBOX אלחוטי עם unlimited license

וגם cisco 837, וגם סרבר לינוקס מבוסס דביאן, וגם....טוב דיי

נ.ב. ליביו, אל תגזים כולה SBOX זה לא איזה פורטי-גט (שזה המוצר הבא שאני מארגן בעזרת השם)

פורסם

האמת שזה לחברה בה אני עובד ....

ואחרי חבלי לידה, עושה רושם שה SBOX נקלט טוב וההמלצה של "עתיד" היתה בהחלט במקום.

אם היו לי 1000 דולר חופשיים, הייתי משקיע אותם בתוספות ושיפורים לאוטו אני מניח :)

(ואז מביא את אותו SBOX מEBAY ב200 דולר, ומטריד את עתיד בשאלות למרות שההגדרות שם מאוד פשוטות כמו ראוטר רגיל)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא מבין מהיכן הבאתם את המחירים הגבוהים הללו למסכים.

ניתן להשיג היום 19' של LG ב1100 שקל, או פחות (במכרזים למשל).

בכל מקרה , הנקודה שלי:

מסך LCD , ברור שהוא יותר טוב מ-CRT , אבל אם אתה רוצה להגיע לאיכות תמונה מושלמת ולהמנע מכאב ראש , אתה צריך את המסך בחיבור דיגיטלי (DVI) , כלומר , ייתכן ותצטרך לשדרך את הכרטיס מסך שלך לעניין זה.

יהיו כאלה שיגידו שאין הבדל, אבל מי שעובד הרבה מול מחשב , בהחלט יראה את ההבדל.

אני עובד על נייד (LCD בחיבור דיגיטלי), והוא ער בערך כל זמן שאני ער (לפעמים קרוב ל-18 שעות ביממה), כשאתה יורד מדיגיטלי לחיבור "רגיל" , אתה מרגיש מאוד בהבדל, מה גם שמעולם לא חוויתי כאבי ראש בגינו (הכאבי ראש הגיעו בגלל הלימודים :lol:)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
לא בהכרח מחיר מופקע, אומנם ראוטר אצל הISP שלך עולה קרוב ל900 שקל בעוד בחנויות השונות אחד זהה עולה 350, אבל בחנויות לא תקבל מוקד תמיכה מקצועי שעומד לרשותך 24\7\365, אז נכון חלקינו לא צריך את שירותי התמיכה האלו ואני באמת שמח שיש כאלו שלא צריכים, אבל לאלו שכן יצטרכו הם ימצאו את השירות שימושי ביותר וחוסך הרבה הרבה כאב ראש !

*גילוי נאות : אני עובד בב"ל

נטויז'ן התחילו לתמוך לאחרונה בראוטרים. אפשר לדון בטיב השירוב וטיב הגלישה שהם מספקים, אבל הם עדיין יעזרו במידה כזאת או אחרת עם בעיות ראוטרים.

שנית, למשווקים של הראוטרים יש מוקד תמיכה. אמנם לא 24/7, אבל הוא פועל בשעות הסטנדרטיות. רוב הראוטרים פשוטים מאוד להגדרה ואין סיבה שמהנדס בכיר כמו מרק יסתבך איתם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...