Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה ההבדל בין SBOX לראוטר רגיל?

בקצרה מקוצרת:

SBOX זהו כינוי לראוטר אשר כולל בתוכו FIREWALL מתוחכם של Check point ואף אנטי וירוס (לפי הזמנה).

בנוסף הוא כולל המון המון פונקציות אחרות שאין בראוטרים אחרים, שאם אני אתחיל לפרט אני לא אסיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האם SBOX רלוונטי למשתמש הבייתי?

SBOX זה שם של מוצר (ואם כן, מי החברה?) או שזה של כולל לסוג של ראוטר? אני לא מצליח למצוא מידע ספציפי בגוגל (מצאתי בעיקר את זה).

פורסם

Sbox הוא למעשה השם הקודם של המוצר

למוצר קוראים Safe@office של צ'ק פוינט , ולמעשה של חברה בת של צ'ק פוינט שנקראת Sofaware שמתמחה בסוג המוצרים האלו.

הSBOX מכיל ראוטר על כל פרטיו , אנטי וירוס בסטרימינג , אנטי ספאם , אנטי מייל , יכולות DNS דינמי , פיירוול מצוין עם מנגנון Smart Defense ועוד כמו שעתיד אמר פיצ'רים מפה ועד אינסוף.

הוא מיועד לעסקים קטנים עד בינוניים (המוצר יכול ליהיות מנוהל בעצמו , או על ידי תחנות ניהול "כבדות" יותר של צ'ק פוינט וכך לגדול עם המוצר בצורה רצינית ביותר).

למשתמש הבייתי יש גירסא פשוטה יותר של Zone Alarm שעולה משמעותית פחות (סביבות ה150-200 דולר לשנה) של אותו מוצר (תלוי בגירסא , עם או בלי אלחוט ועם או בלי מודם ADSL) שנקראת Zone Alarm Wireless Router - הוא קצת חלש ואיטי יותר מהקודם - אבל עדיין מהיר ובטוח משמעותית מכל הצעצועים הרגילים והכי חשוב - שחור :).

בקשר לפורטי... אל תיהיה כ"כ בטוח.

אני "טיפה" מכיר את הענין כן?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...