Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רכב מסוג מאזדה 323 שנת 97 והבעיה היא כזו..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

מתי שהייתי נועל את האוטו באמצעות השלט החלונות היו נסגרים באופן אוטומטי יש לציין שהמערכת הזו מגיעה עם הרכב ואין כל קשר למערכת ההזעקה שהתקנתי.

לפני כשבוע זה פשוט הפסיק לעבוד רק הנעילה המרכזית מופעלת והחלונות לא עולים באופן אוטומט אני אשמח לקבל עזרה יש לי רקע בחשמל צריך רק כיוון לאן לגשת ברכב על מנת לפתור את הבעיה המציקה..

תודה ארז..

פורסם

מה הבעיה ארז , תחליף מאזדה עם שלט שעובד אח שלנו , תקשיב :

נסה קודם לסגור את האוטו עם המפתח ( הוא אמור להפעיל נעילה מרכזית ) ותראה אם החלונות עולים , זה בשלב הראשון .

ככה תדע אם המרים חלונות מחובר לאזעקה או לנעילה המרכזית .

בכל מקרה זה להשכלה כללית , אבל בשלב שני חפש קופסת פיקוד מרובעת שמתחברת לצמה שמצד שמאל להגה , יש כמה כאלה : גלאי נפח , מרים שמשות , נעילה מרכזית ( ע"פ רוב נמצאת בדלת של הנהג ....) בכל מקרה חפש צמה של משהו כמו 13 גידים .

8 מהם מתחברים לחלונות , 1 זרם קבוע , 1 זרם רגיל , 1 אפס ו 2 לפיקוד ( וזאת במקרה שאצלך החלונות עולים אחד אחד להבדיל לעלייה ב"מכה" אחת ).

אתר אותה בשלב הראשון , לאחר מכן נתק את המחבר הפלסטי המאגד את כל הגידים , יכול להיות שהבעייה היא במגעים שם .

בשלב השני ניכנס קצת יותר לעומק .

אבל קודם תבדוק מה שהצעתי לך ואחר כך נהיה יותר חכמים .

שיהיה בהצלחה , עבוד לאט וחכם ותחזור עם תוצאות :9

ביי בינתיים ושבת שלום .

פורסם

קודם כל תודה על ההסבר המפורט..

תראה באופן וודאי ההזעקה לא קשורה כי שהתקנתי אותה לפני כחצי שנה הוא אמר לי שהמרים חלונות

זו מערכת שבאה עם הרכב.

אז הקופסא השחורה היחידה שמצאתי היא של ההזעקה וכן כמו שאמרת הם היו עולים 1 אחרי השני.

יש לך רעיון איך אני יכול לאתר ולבודד את התקלה?

פורסם

ידידי יכול להיות שכבר היה ברכב הזה מרים חלונות מהתקנה קודמת או משהו. אני לא מכיר שברכב הזה יש מרים חלונות מקורי. אני מציע שתבדוק את זה שוב.

פורסם

קודם כל רוב הסיכויים הם שהמרים שמשות לא מקורי כמו שאמר אביב .

דבר שני חפש את המוח שלה ( כנראה של vision של יבואן גארד קיו אל --- נפוצות בשוק )

אני משער 318-10/4D לארבעה חלונות אבל יכול להיות גם ייצרן אחר .

בכל מקרה המוח הוא קופסה שחורה בגודל 2 חפיסות סיגריות מחוברות אחת ליד השנייה .

לקונקטור שלה מחוברים גידים אלו :

זרם קבוע - +12V אדום/שחור

זרם - +12V אדום

אפס - שחור

יציאה + - צהוב/לבן

יציאה - - צהוב

חלון 1 - ירוק

ירוק/שחור

חלון 2 - כחול/שחור

כחול

חלון 3 - חום/צהוב

חום