Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לסאב של פינויר

SPL
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מדבר על הסאב החדש יחסית של פינויר דגם 305 TS אם אני לא. טועה 800 וואט מכיסמום 400 RMS השאלה היא עד כמה הנתון הזה נכון ?

ואם הוא נכון אז מה הרעיון לייצר סאב "עממי" שעולה כמו 2 מכלי דלק... שצריך מגבר "מפלצתי" כדי לנצל את כל כוחו?!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא טועה קראתי באחת התגובות פה לגבי ה 304 שהוא כביכול 300 אר אמ אס

אבל בשטח 200 אר אמ אס גומרים אותו..

אז לגבי ה400 ...... תשמע תראה

ולגבי המחיר אני לא יודע אם אתה כל כך צודק.. זה לא הבדל כזה משמעותי יחסית לחברות האחרות (לגבי המחיר של ה2 ליטר) :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר הוא כן משמעותי יחסית לחברות טובות שמצהירות על הספקים כאלה גבוהים (סביבות ה-400 RMS)

יש לי כרגע כזה סאב באוטו והוא שורד טוב מגבר של 250 RMS בברידג'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה שרשום שהסאב יכול לקבל 400W לא אומר שאתה צריך לתת לו 400W בשביל להוציא ממנו את המירב.

יש סאבים שעדיף שיקבלו את ההספק המומלץ להם ואפילו יותר ויש כאלו שגם הספק נמוך מזה שמומלץ להם ע"י החברה ינצל את כל יכולתם.

מניסיוני עם ה304 הקודם גם מגבר של 200W הוציא ממנו את כל מה שהיה לו לתת ולא הורגש כל שינוי לא בסאונד ולא בעוצמה כאשר חיברנו אליו מגבר חזק יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש בTS-305 ועובד עם מגבר 100RMS בגישור של פיונייר, הסאב יורד נמוך מאוד בעיקר בגלל שבניתי לו תיבה ענקית (פי 3 הגודל הנדרש) אבל מבחינת עוצמה הוא עדיין חלוש, אני מקווה לחסוף קצת כסף ולחבר לו מגבר יותר אימתני בזמן הלא רחוק-מדי.

באוברול, סאב נהדר, תמורה עצומה לכסף, אחד הסאבים שאתה מקבל מה שאתה משלם, לא פחות. עובד כמו חמור ולא מאכזב, כבר התפרקו לי חצי פלסטיקים :) . אני ממליץ מכל הלב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...