Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שקניתי את הסאב והתקנתי אותו היום,פשוט פאדיחה ליסוע באוטו,הבאגז מרעיש בצורה מטורפת שאי אפשר לתאר במילים,כאילו יש לי כמה סאבים מטורפים ברכב והבאגז נופל מהמקום עוד שנייה.

אני מבין שהדרך היחידה היא לאטום,אבל עם מה?דינמיט וכו לא בא בחשבון.

הרעש הוא של ברזל מקבל מכה מברזל.

דרך אגב האוטו הוא לאנטיס 2001,ולא ניראה לי שזאת בעיה פרטית רק אצלי,אולי עוד מישהו ניתקל בבעיה?

מצטער שאין לי תמונה,אבל מי שמכיר ראה בטח שיש חלל בדלת תא המטען שיש בה כול מני חיבורים,כבלים,ועוד דברים,אולי הכנסה של משהו כמו כרית או שמיכה או ספוג או לא משהו בסגנון עשוי לעזור??

תודה מראש לכולם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחיל בלהשתיק את לוחית הרישוי. יש מלא נושאים על זה - תריץ חיפוש.

ספוג, סיליקון ועוד 1001 דרכים.

אח"כ נסה לחזק את מנעולי הבגאז'.

מעבר לזה - רק איטום בדאיינמט\סקנד סקין\כל חומר ייעודי אחר אשר משווק בארץ הקודש.

אין תחליף לאיטום. לא יעזור.

פורסם

הלוחית רישוי דווקא הכי בסדר למרות שממנה חששתי הכי הרבה.

סיליקון לא יעזור כי החלל הוא די עמוק שם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אז תעבור לסאבים פחות מטורפים

עם סאבים מטורפים באה אחריות מטורפת:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יכול להיות שהרעש מגיע מאוזר הגלגל ספר תוציא אותו ותסתקל למטה

שאין מגבה או מפתח גלגלים ואם זה לא עוזר תעשה בדיקה מסביב בבגז.

יכול להיות גם שההלחמות של הפח ששם לא תקינות.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

זה לא סאב מטורף,ULTIMATE TITANIUM למי שמכיר.

תודה לבחור מעליי שנתן לי כיוון לחיפושים.

פורסם

הרכב עבר פעם תאונה מאחורה?

תבדוק מאיפה הרעש מגיע? מהחלק התחתון? מהדפנות? מהמכסה? מהמגש המפריד?

ואז לפי המיקום הפיתרון.

חלק תחתון. חומרי איטום. שמיכה עבה. הפרדה על ידי עץ

דפנות. חומר איטום בלבד. (או חומרי מילוי.)

מהמכסה. חומרי איטום. חומרים מתנפחים (פוליאטילן). ספרי זפת (ליצור הפרדה) . ספוגים. סיליקון. ועוד.

דבק חם לא ממולץ בגלל שבחום הוא נמס. ובבג'ז החום מגיע ל60-70 מעלות. ואני בטוח שאתם לא הייתם רוצים לפתוח את הבג'ז ולגלות שהסאב שלכם מרוח בדבק חם.

בנוסף תבדוק טמבון.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ניסיתי להצמיד את המספר עם היד,הרעש לא פחת,ישבתי על המכסה תא מטען,וגם לא עזר עדיין הרעש עצום.

אני ינסה לבדוק את הדפנות והתחתית,אבל לא ניראה לי שיש שם משהו שיכול לגרום לרעש הנוראי הזה.

פורסם

דני, אתה מתכוון לרעשים שנגרמים מוויברציות?

אם כן, תנסה לשים גומיות נדבקות או ספוגים במקומות שבהם עלולות להיות הוויברציות ותראה מה קורה.

כמובן תבדוק איפה שהגלגל ספייר כמו שציינו למעלה.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אם הרעש הוא של וויברציה , ואם יש לך מקום למה שלא תשים את הסאב על משטח עץ עבה ותראה אם עדיין יש בעיה ? כי אז אתה יודע שזה לא תחתית התא מטען ואז אולי רק איטום יעזור .

בברכה יהודה

פורסם

מאיפה אתה בארץ

עם אתה רוצה אתה מוזמן לקפוץ אליי. אני יעזור לך לגלות מאיפה הויברציות. ואיזה פיתרון יפתור את זה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה רבה לאלי(סאונד-מן),שעזר לי לאתר את מקור הויברציות,והציע לי גם דרכי פיתרון.

רוב הויברציות מגיעות מדלת תא המטען,כיפ הניראה בגלל שחסר שם פלסטיק כולשהו שהיה אמור להיות ואיננו.

העדכן בהמשך בקשר לפתירת הבעיה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לפני כמה ימים כיוונו לי את הסאב במגבר,הרעש ירד מאוד,יש לי מערכת של פיונר והייתי שומע על 30 כלומר על חצי ולא היה כמעט רעש מהבאגז,לאחר שהתקנתי את הפלטה שוב פעם הבאגז התחיל לרעוד בצורה מטורפת ובעוצמה של 30 אפשר להרגיש את הבאגז עוד רגע עף על האוטו מאחור.

מדובר על הפלטה הזאת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=200477

כמה ימים אחרי פתיחת השירשור הזה קניתי חתיכה ענקית של ספוג ומילאתי את כול דלת הבאגז,דחסתי כמה שיכולתי,אפשר לראות בתמונות של הפלטה,לאחר המילוי באמת יש שינוי אבל עדיין הבאגז רועד ברמה מטורפת,אני כבר לא יודע מה לעשות,בבקשה תעזרו,ואים יש דרכים בלי שימוש בדינאמיט אני ישמח.

אני לא מעוניין לאטום דלתות וכו,הבעיה היחידה שלי זה הבאגז,כאשר שמים את היד בתחתית השמשה האחורית ממש ליד סף דלת הבאגז מרגישים שהבאס ממש בורח החוצה,וביכלל נישמע כאילו הבאגז לא סגור טוב,אבל הוא כן סגור.

אין רעש מהחיפויים בבאגז או מכול מקום אחר,אני שוב חוזר הבעיה המרכזית היא הדלת של הבאגז.

תודה רבה רבה רבה לעוזרים כי אני כבר על סף ייאוש.:?

• תוכן חדש...