Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

השבוע עברתי טסט,

נהגתי בלימוד נהיגה בסקודה אוקטביה ידני

אני עכשיו נוסע בשברולט מאליבו 2005 מנוע 3.5 V6

ואני לא מרגיש את הכביש בכלל,

מה יכול להיות הגורם לזה?

פורסם

תכנון מוצלח של GM.

המאליבו נועדה לגרום לנהג לא "להרגיש את הכביש". מתלים רכים, היגוי "כבד" ומשקל גבוה נותנים לה את האפיון אותו כל רכב אמריקאי מקבל - משייט בכביש.

פורסם
תכנון מוצלח של GM.

המאליבו נועדה לגרום לנהג לא "להרגיש את הכביש". מתלים רכים, היגוי "כבד" ומשקל גבוה נותנים לה את האפיון אותו כל רכב אמריקאי מקבל - משייט בכביש.

יש לי מאליבו 2007 וזאת אכן התחושה(אני נהג "אנטי-ספורטיבי" ולכן אני אוהב את ההתנהלות ה"אמריקאית" הזאת).

ההיגוי איננו כבד, בדיוק ההפך וזאת הבעיה. היגוי סופר-אולטרא קליל שנותן תחושה שההגה לא מחובר חזק לגלגלים ובמהירות גבוהה התחושה לא תמיד משרה רוגע על הנהג. הרכב איננו כבד(למרות מראהו) ומשקלו ממש כמו זה של ה B4 או האקורד(100 קג' יותר אם אינני טועה).

במאליבו 2008 החדשה ההתנהגות שונה לאין ערוך (מוצלחת מאוד לפי מבחנים מחו"ל ומישראל)

אגב, לא כל האמריקאיות מתנהלות כך. הקורבט, ה GT40 של פורד וספורטיביות אחרות(מכל השנתונים) מגלות התנהגות מצויינת.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

לא מרגיש את הכביש? או האוטו?

כי הכותרת אומרת דבר אחד והתוכן של ההודעה אומר דבר אחר.

אם אתה לא מרגיש את האוטו,

אז לא נורא, רק עברתה טסט ותוך פחות משבוע אתה רוצה להרגיש את האוטו?

תעשה את שלוש חודשי המלווה שלך,

ותאמין לי בסופם תרגיש את האוטו טוב מאוד.

ככה היה גם אצלי בהתחלה עם הברלינגו,

הרגשתי בהתחלה שזה האוטו הכי חר* בעולם להתחיל איתו את הנהיגה.

בסוף שלושת החודשים של המלווה, ההרגשה הייתה שונה לגמרי.

ככה שתיהיה סבלני והכי חשוב תממש את שלושת חודשי המלווה, זה חשוב.

יום טוב.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם
אגב, לא כל האמריקאיות מתנהלות כך. הקורבט, ה GT40 של פורד וספורטיביות אחרות(מכל השנתונים) מגלות התנהגות מצויינת.

א' כי הן בנויות בשביל זה. לך תראה מכונית ממוצעת אמריקאית מול מכונית ממוצעת אירופאית, ותבין את ההבדל בין גדול ומנותק לבין קטן וזריז.

ב' פורד GT שונה. מכיוון שכמעט כל הבנייה שלה נעשתה תחת "ידיים" אירופאיות.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אם היה לי אוטו אמריקאי או אוטו שמכוייל כמו אמריקאי הייתי נוסע הרבה יותר לאט והרבה יותר רגוע.

אני מעדיף אמריקאיות, והאוטו הראשון שלי היה מרצדס ישנה שכוילה כמו האמריקאיות. כשאתה מבין את הקטע זה הרבה יותר כיף.

פורסם
אם היה לי אוטו אמריקאי או אוטו שמכוייל כמו אמריקאי הייתי נוסע הרבה יותר לאט והרבה יותר רגוע.

אני מעדיף אמריקאיות, והאוטו הראשון שלי היה מרצדס ישנה שכוילה כמו האמריקאיות. כשאתה מבין את הקטע זה הרבה יותר כיף.

לשמוע מנוע מרובה צילינדרים ולשייט בנינוחות ...:)

בגלל זה אני חושב שיש להחזיק שתי רכבים ,

איטלקיה בשביל הנשמה והלב ואמריקאית מרובת צילינדרים בשביל הנינוחות.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

לי זה קרה עם אחד הרכבים הנוחים לנהיגה שיש - ZX.

עכשיו אני יודע שהוא נוח לנהג כמו נעלי בית, אבל כשבפעם הראשונה באתי לצאת מהחניה, נכבה לי האוטו שלוש פעמים. ולא, לא מימשתי 3 חודשי מלווה מסיבה שלא היה מי שילווה אותי וגם לא היה אוטו בבית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לשמוע מנוע מרובה צילינדרים ולשייט בנינוחות ...:)

בגלל זה אני חושב שיש להחזיק שתי רכבים ,

איטלקיה בשביל הנשמה והלב ואמריקאית מרובת צילינדרים בשביל הנינוחות.

מסכים חלקית.

אמריקאית מרובת צילינדרים בשביל הנינוחות, איטלקיה בשביל הנשמה ויפנית קטנה בשביל הכיס והיומיום:wink:

פורסם
מסכים חלקית.

אמריקאית מרובת צילינדרים בשביל הנינוחות, איטלקיה בשביל הנשמה ויפנית קטנה בשביל הכיס והיומיום:wink:

תיסע אתה ביפנית ועוד קטנה בנוסף לכל...

אני מוותר על זה ונשאר עם הטענה שלי שטרחת להרוס אותה במו ידיך :roll:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אני מקווה שאתה צוחק. הגיר לא משנה את ההרגשה של הרכב והכביש. לי יש רכב אוטומטי ואני מרגיש את הרכב ואת הכביש מצוין.

לגבי השברולט, אמרו כבר שהאמריקאיות מתוכננות כדי לא להרגיש את הכביש, אלא לנסיעה מאוד נוחה ורגועה. שיוט בכבישים מהירים מאוד נוח באמריקאית.

אישית לא הפנמתי עד כמה המתלים רכים עד שראיתי ביואיק לה סייבר עולה על פס האטה בחיפה, האוטו עלה וירד כמה פעמים (אחרי הפס- עלה וירד על המתלים) עד שהתייצב- מתלים ממש ממש רכים.

"ai motoare capul doare"

פורסם

כן כנראה שזה בגלל המתלים הרכים,

בעיקרון התכוונתי שאני לא מרגיש גם את האוטו וגם את הכביש,

לא מרגיש את האוטו - בנתיים הספקתי ליסוע רק בתוך העיר ואני לא שומע את המנוע וזה כנראה מה שגורם לי לעבור את המהירות , כנראה גם בגלל שהאוטו אוטומטי

לא מרגיש את הכביש- נסעיה רכה מדיי

אני מקווה שאני ימשיך לנצל את ה-3 חודשים של המלווה כמו שאני מנצל אותם עכשיו (לפחות פעם אחת ביום)

• תוכן חדש...