Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי

השבוע עברתי טסט,

נהגתי בלימוד נהיגה בסקודה אוקטביה ידני

אני עכשיו נוסע בשברולט מאליבו 2005 מנוע 3.5 V6

ואני לא מרגיש את הכביש בכלל,

מה יכול להיות הגורם לזה?

זה בגלל שאתה נוהג עכשיו על זבל אמריקני. GM לקחו פלטפורמה אירופאית מוצלחת (אופל וקטרה) והפכו אותה ליצור רופס וחסר אופי. אחת מהתכונות הבולטות של רכבים מאסכולה זו היא חוסר תקשורת מוחלט בין הנהג, לרכב ולנעשה על הכביש. יש כאלו (סוטים :evil:) שאוהבים את זה. אני בהחלט לא! ועושה רושם שגם אתה לא במיוחד.

פורסם
לא מרגיש את האוטו - בנתיים הספקתי ליסוע רק בתוך העיר ואני לא שומע את המנוע וזה כנראה מה שגורם לי לעבור את המהירות , כנראה גם בגלל שהאוטו אוטומטי

אין שום קשר לזה שהאוטו אוטומטי, אבל בידוד רעשים טוב, מתלים רכים, והגה קל, גורמים לזה שקשה לשפוט באיזה מהירות המכונית נוסעת בלי להסתכל במד המהירות (אין רעש או רעידות שירמזו לך שאתה נוסע מהר). יש לי בעיה דומה ברנו מגאן- גם כן מתלים רכים והגה קל, והרבה פעמים קורה לי שאני נוסע יותר מהר ממה שחשבתי, וכשאני נוסע במהירות מסוימת נראה שאני נוסע הרבה פחות (כשנוסעים 50 ההרגשה היא כאילו נוסעים 30). ככל שהתרגלתי לרכב הבעיה קטנה, למרות שהיא עדיין קיימת. ברגע שתנהג על הרכב כמה חודשים אתה תדע לשפוט יותר טוב מה המהירות שבה אתה נוסע, כלומר תלמד איך מרגישה כל מהירות ברכב שלך.

בקשר לזה שהרכב אוטומטי- יש לי שני רכבים אוטומטיים (אחרים, לא הרנו) שבהם אין לי שום בעיה להרגיש באיזו מהירות אני נוסע.

"ai motoare capul doare"

פורסם

מה רע במאזדה לנטיס? יופי של אוטו בהתחשב בזה שהוא משפחתי (לפחות ה BA- הראשונות שנקראו לנטיס, לא נהגתי ב BJ-הזויתיות יותר).

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני מעדיף לאנטיס קבריולט :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
זה בגלל שאתה נוהג עכשיו על זבל אמריקני. GM לקחו פלטפורמה אירופאית מוצלחת (אופל וקטרה) והפכו אותה ליצור רופס וחסר אופי. אחת מהתכונות הבולטות של רכבים מאסכולה זו היא חוסר תקשורת מוחלט בין הנהג, לרכב ולנעשה על הכביש. יש כאלו (סוטים :evil:) שאוהבים את זה. אני בהחלט לא! ועושה רושם שגם אתה לא במיוחד.

וקטרה? קלרקסון יורד עליה בכל תוכנית שניה.

פורסם
אני מעדיף לאנטיס קבריולט :wink:

לאנטיכס אינטרגלה

וקטרה? קלרקסון יורד עליה בכל תוכנית שניה.

הוא יורד בערך על כל רכב ... שמתי לב שהוא מאוד מסמפט איטלקיות.

בתוכנית אחת לפני האחרונה הם ממש נכנסו בקוריאניות .

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אני גאה להיות "סוטה".

לא מחלחל לחלק מהכותבים לביפנוכו של הדבר הזה המכונה מוח(וה"זה" לא נמצא אצל כולם, כך מסתבר) שכמספר הכותבים כך מספר השגעונות, הטעמים, ה"סטיות" וההעדפות בתחום הנהיגה וכו'. אין עוררין על כך שהמאליבו היוצאת הנה שינמוּך של הוקטרה(למעט המנוע שהוא ליגה אחת מעל בכל הקשור לכוח/מומנט וחסכוניות) ואין חולקים על העובדה שההיגוי/שלדה אינם פאר היצירה. יחד עם זאת היו/יש למאליבו היוצאת יתרונות בכל הקשור לעלות/תועלת ואפילו קהל של אוהדי תוצרת צפון אמריקה שנהנים מהשיוט ה"סטייתי" הנזכר לעיל(ובכללם עבדכם הנאמן הכותב כעת). הניסוח "זבל אמריקני" מעיד על המגיב קודם ולא על הנושא הנידון.

המאליבו החדשה(אותה אני מתכוון לרכוש ובזה אשדרג את שלי משנתון 07) היא כבר עולם אחר בכל המובנים. כל המבחנים שהתפרסמו לאחרונה למכביר, לרבות בירחוני רכב שאינם חשודים בפילו-אמריקניות(אהבת מכוניות מתוצרת ארה"ב) מציירים רכב שהוא הישג ל GM ויש המקטלגים אותו בליגה של קאמרי וכשווה לאקורד. מגזימים או לא, ברור שנעשתה קפיצה רצינית.

מישהו חושב שזה ישנה את הגישה שנזכרה קודם תחת הכותרת המרנינה "זבל אמריקני". ממש לא, הקיבעון לא מאפשר שינו עמדות/חשיבה....

בברכת חג חנוכה שמייח.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

בהצלחה עם המאליבו החדשה אותה אתה מתעתד לקנות.

באופן אישי, לאחר שנהגתי במבחר גדול של רכבים אמריקניים, אני יכול לומר ש"אין חדש תחת השמש" במידת התחרותיות של רכבים אמריקניים לעומת מקביליהם (אם יש כאלו) האירופאיים או היפנים מאז שנות ה-80.

לעומת זאת, אשמח לנהוג כמה קילומטרים על המאליבו החדשה ולשנות את דעתי (אם זה מוצדק, אני חושב שלא) בנוגע למכוניות אמריקניות בכלל ובנוגע למוצרי GM בפרט.

פורסם

מזכיר לי את הדיון בטופ גיר לגבי הקמארו החדשה.

הם טענו שזה רכב אמריקאי מעולה, וקלארקסון טען שאין צורך במכוניות אמריקאיות כי כל מה שעושים באירופה הוא יותר טוב.

אני לא מסכים. זה אופי אחר של רכב ולסוג שונה של אנשים. אם היה לי כיס יותר עמוק הייתי קונה אמריקאית.

• תוכן חדש...