Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קומפוננט: MOREL DOTECH MKII 6.5

מגבר: JBL GTO75.4 או שעדיף ROCKFORD P450?

סאב: KICKER CVR12

התקציב הוא 3500-4000 ש"ח

כדאי לשנות משהו?

בנתיים פאנל יש לי BLAUPUNKT עם MP3 שהגיע עם האוטו (בעתיד שיהיה לי כסף אשדרג)

תודה

פורסם
קומפוננט: MOREL DOTECH MKII 6.5

מגבר: JBL GTO75.4 או שעדיף ROCKFORD P450?

סאב: KICKER CVR12

התקציב הוא 3500-4000 ש"ח

כדאי לשנות משהו?

בנתיים פאנל יש לי BLAUPUNKT עם MP3 שהגיע עם האוטו (בעתיד שיהיה לי כסף אשדרג)

תודה

קודם כל , כבר שמעת את הקומפוננט של מורל? אם כן , ואהבת אותם אז לך עליהם. אם לא אז תלך ותשמע כמה סוגים של רמקולים ורק אז תחליט. ממליץ בחום על הרץ .

מגברים טובים למחיר הנ"ל לפי דעתי , מספקים את הסחורה.

והסאב של קיקר , היה לי אותו ומאוד אהבתי אותו לפני שנתיים. אני מדגיש לפני שנתיים.

סאב מאוד עוצמתי , אבל לי אישית אחרי זמן רב איתו , כבר כואב לי הראש. הוא בעיקר יודע לדפוק חזק.

ממליץ על סאב מדויק יותר , כמו ההרצים למיניהם או רוקפורד P2 , או אפילו סאבים של אלפיין נשמעים טוב לטעמי. אני חושב שהם גם יתאימו יותר טוב למגברים שלך , כי הקיקר קצת חזק מדי למגברים הנ"ל .

פורסם

בתקציב כזה זה מה שהייתי לוקח:

1. סאב של הרץ. es250 או הדגמים הטיפה יותר חזקים, תלוי במגבר שאתה הולך לקנות. (חדש)

2. מגבר יד שניה מהפורום, משו סביבות ה1000 שקל, עם הספקים טובים, מבן אדם מוכר בפורום.

3. קומפוננט של הרץ, לא זוכר את הדגם המדויק, אבל חדש עולה סביבות ה1800-2200 שקל, חפש אותו יד שניה גם.

אולי תצטרך להגדיל את התקציב טיפה בשביל התקנה איכותית, אבל זה יהיה ממש ממש שווה את זה.

וזה ישמע הרבה יותר טוב ממה שאתה כתבת, לפי דעתי!

בהמשך כשיהיה עוד קצת כסף, תשקיע על איטום טוב.

פורסם

תודה לשניכם - רכיבים יד שנייה אני נמנע מלקנות = רק חדש

סאב אני מחפש את השילוב המושלם בין עוצמה לדיוק בטווח מחירים שלי

אז על מה ללכת?

*ובקומפוננטים מה ההבדל בין המורל דוטק 2 לבין הדוטק אוביישן?

תודה

• תוכן חדש...