Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התקנתי את המערכת שלי באיילנד סאונד באזור, האוטו שלי זה סובארו בי 4, והתקנתי עם 2 מתאמים איכותיים למערכת המקורית ממתכת שיש בהם ברגי כיוונים, לפי ההמלצה של חיים בעל המקום, הם מומלצים יותר מהפריפיראל, ויש איתם 0 תקלות ו0 רעשי מנוע, ואני חייב לציין שהתרשמתי.

אומנם לא שומעים כמו ששמעו ברכב הקודם ששם המערכת הייתה מורכבת על רדיו דיסק איכותי של פיוניר, אבל שומעים טוב יותר ממה שצפיתי, אין שום רעשי מנוע, עבדו לי על האוטו כל היום, עם הלחמות והכל נראה באמת מקצועי. התקנתי גם על הדרך חיישני רברס ובאמת שאני מרוצה מהכל, וגם מהמחיר, בכמה מקומות ששאלתי וביררתי רצו על ההתקנה בין 1200 ל 1400.

מדובר על התקנה של 2 מגברים של jbl וקומפוננטים בארבעת הדלתות, סאב, קבל, 2 מתאמים בשביל המערכת המקורית, וכמובן להריץ כאבלים בכל האוטו, + פיוז אוטומטי והחיישני רברס, עלה לי הכל כולל החיישנים 1300 ש"ח, שזה נראה לי מחיר סביר מאוד לעומת כל המחירים שמתקינים אחרים הציעו לי.

הדבר היחיד ששיניתי במערכת, מאז שהיא הייתה מותקנת על הרכב הקודם, זה המעבר ל2 זוגות קומפוננטים במקום , קומפוננטים מקדימה ו 6X9 מאחורה.

אז קניתי מחבר, קומפוננט של אינפניטי רפרנס ואותם התקנתי מקדימה, ואת המורל פולס התקנתי מאחורה.

אבל עכשיו אחרי ההתקנה אני פשוט לא אוהב את הצלילים של האינפיניטי, בסך הכל הם נשמעים טוב מאוד, אבל הם פשוט חותכים את האוזן, אז חשבתי אולי להעביר את האיפיניטי לדלתות מאחורה, ומקדימה לקנות זוג קומפוננט חדשים, אני באמת אוהב את הצליל של המורל, ובא לי להשתדרג מהפולס, אז חשבתי אולי על המורל דוטק, מה אתם אומרים עליהם? יש להם אותם צלילים כמו של הפולס? אם אהבתי את הפולס אני יאהב גם אותם? המלצה אחרת אולי? משהו שלא צורם וחותך מידי..

תקציב עד סביבות ה1000 ש"ח, את המורל דוטק יש לי מאיפה לקנות במחיר הזה.

• תוכן חדש...