Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני נמצא כרגע במצב שיותר מתאים לי עבודה במשמרות מאשר משרה מלאה...מה האפשרויות שעומדות בפניי ומי הכי טובה?

למשל,יש לי הצעה לעבודה בתמיכה הטכנית של נטוויז'ן.

מישהו יודע איך העבודה? כמה שעות כל משמרת? זה טוב ליהודים..? :lol:

שלחתי קו"ח למשרת טכנאי של HOT ו-YES, וגם נהג של חברת השכרה, זה טוב יותר/פחות מנטוויז'ן?

אלה משמרות או משרות מלאות?

אני מהקריות ד"א.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

YES ו HOT זאת עבודה במשרה מלאה +.

יש אמנם שתי משמרות ביום (בוקר וערב) אבל בכל מקרה אתה חייב לעשות את ה9-10 שעות ביום, לפעמים גם כולל שבתות בתורנות.

תמיכה טכנית טלפונית זאת עבודה קשה מאוד, לא גופנית אלא מנטלית. במיוחד כשאתה עובד בתמיכה טכנית של ספק אינטרנט וצריך להתמודד עם אנשים שלא ממש מבינים במחשבים ובלי אפשרות לשליטה מרחוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אשמח אם תרחיב, כי גם אני מחפש עבודה עכשיו שבה אין לי בעיה לטחון אם זה משתלם כספית - הכוונה לבונוסים פה ושם. חוץ מזה, להיות כל היום בחוץ עם רכב פרטי נראה לי, לפחות כרגע, לא כזה רע.

לגבי התמיכה הטכנית, אני גם שמעתי שזה קשה מנטלית וזה לטגן את האוזניים, אבל השאלה היא כמה שעות כל משמרת וכמה משמרות צריך לתת בשבוע?

פורסם

אני בטוח שיעקוביל יוכל לשפוך יותר אור ממני בנושא, אבל בכל זאת חבר טוב שלי עבד שם במשך קצת יותר משנה.

שעות העבודה הם מ8 (או אפילו 7) בבוקר עד 22 בערב. היום מתחלק לשתי משמרות ככה שבדרך כלל אתה לא עובד את כל השעות רצוף. אתה מקבל את הקריאות שלך לטלפון הנייד ומתחיל לעבוד.

השכר לא גבוה במיוחד, באזור ה5K ש"ח ברוטו. הרכב הוא הטבה נחמדה מאוד אבל תזכור שהוא תמיד מלא בכלי עבודה, ארגזים, ממירים ושטויות אחרות וקשה לקרוא לרכב כזה רכב פאן. מה גם ששמעתי שמעכשיו הטכנאים מקבלים יונדאי גטס ולא מסחרית, מה שעוד יותר מקטין את מרווח המחייה שלך.

העבודה קשה, כוללת הרבה עבודה מחוץ לבתים בשמש או בגשם. אין לך ארוחות מסודרות (כי אתה תמיד בדרכים). אם אתה עובד באזורים של כחול-לבן אתה צריך גם לדאוג לשלם על החנייה מכיסך (או למצוא פיתרון אחר, כמו לחסום חניות ריקות בבניין). כשאין הרבה תקלות ויש זמן חופשי בדרך כלל ישלחו אותך לעזור לטכנאי אחר שנתקע עם תקלות או לבצע בדיקות שגרתיות.

בקיצור - לא מציאה גדולה.

פורסם

באיזה אזור עובדים? העבודה היא נסיעות בכל הארץ או ששולחים אותך לאזור שאתה גר בו?

ואיך זה הולך עם המשמרות? כמה שעות, מתי מתחילה משמרת, כמה צריך לעשות וכו'.

יש התחייבות לשנה?

נטוויז'ן בסוף לא מתאים כי יש התחייבות לשנה..

ד"א..כל מה שקשור להוט תקף גם ליס?

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
אני בטוח שיעקוביל יוכל לשפוך יותר אור ממני בנושא, אבל בכל זאת חבר טוב שלי עבד שם במשך קצת יותר משנה.

שעות העבודה הם מ8 (או אפילו 7) בבוקר עד 22 בערב. היום מתחלק לשתי משמרות ככה שבדרך כלל אתה לא עובד את כל השעות רצוף. אתה מקבל את הקריאות שלך לטלפון הנייד ומתחיל לעבוד.

השכר לא גבוה במיוחד, באזור ה5K ש"ח ברוטו. הרכב הוא הטבה נחמדה מאוד אבל תזכור שהוא תמיד מלא בכלי עבודה, ארגזים, ממירים ושטויות אחרות וקשה לקרוא לרכב כזה רכב פאן. מה גם ששמעתי שמעכשיו הטכנאים מקבלים יונדאי גטס ולא מסחרית, מה שעוד יותר מקטין את מרווח המחייה שלך.

העבודה קשה, כוללת הרבה עבודה מחוץ לבתים בשמש או בגשם. אין לך ארוחות מסודרות (כי אתה תמיד בדרכים). אם אתה עובד באזורים של כחול-לבן אתה צריך גם לדאוג לשלם על החנייה מכיסך (או למצוא פיתרון אחר, כמו לחסום חניות ריקות בבניין). כשאין הרבה תקלות ויש זמן חופשי בדרך כלל ישלחו אותך לעזור לטכנאי אחר שנתקע עם תקלות או לבצע בדיקות שגרתיות.

בקיצור - לא מציאה גדולה.

לא הבנתי כמה דברים:

1. אתה רושם שזמן העבודה הוא משבע בבוקר ועד עשר בערב ולאחר מכן אתה רושם שזה בעצם מחולק לפי משמרות וזה לא לעבוד כל שעות היממה - אשמח אם תסביר לי את זה שוב.

2. הרכב נשאר איתך או שאתה צריך להחזיר אותו בעשר בלילה לעבודה?

גם יונדאי גטס יכולה להיות רכב פאן אם לא אתה זה שמשלם על הדלק - זה הרי הכי חשוב.

3. אתה צריך לשלם על כחול לבן ? אתה רציני? כזו חוצפה באמת לא שמעתי, גם אם היית צריך לשלם מכיסך ואחרי זה מקבל החזר, זו עדיין חוצפה ממדרגה ראשונה! באמת קשה לי להאמין שכך הדבר.

4. על ארוחות בחוץ (צהריים או ערב) יש החזר כספי ?

תודה

פורסם

אתם נכנסים איתי לפרטים שאני לא כל כך יודע כי לא עבדתי שם.

בגדול, יס והוט די דומים. בזמנו כשביררתי גיליתי שהתנאים ביס קצת יותר טובים.

לכל עובד יש את האזור שלו, אבל אם לך אין תקלות ולטכנאי מהאזור השכן יש 20 אתה תלך לעזור לו. כנ"ל במקרה ההפוך. אבל אם יראו שאתה באופן קבוע לא עומד ביעדים שלך אתה תקבל בראש.

היום מתחלק לשתי משמרות - בוקר וערב. אני לא יודע בדיוק מתי נגמרת משמרת בוקר ומתחילה הערב אבל אתה עושה כל יום משמרת, כולל שישי.

הרכב נשאר איתך בלילות ובסופי שבוע, נכון שאין הגבלת קילומטראז' או דלק אבל שוב - זה רכב עבודה, מה תעשה איתו בסופ"ש?

פורסם
אתם נכנסים איתי לפרטים שאני לא כל כך יודע כי לא עבדתי שם.

הרכב נשאר איתך בלילות ובסופי שבוע, נכון שאין הגבלת קילומטראז' או דלק אבל שוב - זה רכב עבודה, מה תעשה איתו בסופ"ש?

זה חוסך באחזקת רכב וזה כל הפאן.

בכל אופן, תודה רבה על המידע.

פורסם
זה רכב עבודה, מה תעשה איתו בסופ"ש?

מה ז"א? תעשה מה שבראש שלך, תיסע לאילת כל שבוע אפילו.

גם כשאתה בחופש הרכב לרשותך.

"And Justice For All..."

פורסם

חברים ,

גם אני עבדתי בעבודה עם רכב צמוד,

בהתחלה מתלבהים נוסעים ונוסעים ונוסעים , נסעתי לאילת , לים המלח , לצפון

אבל אחרי זה נמאס...

תאמינו לי

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

תגובה לא קשורה, אני עבדתי באופיס דיפו בתור מוכרן - עבודה קלה, כיפית ומענינת (לפחות לי) משמרות נוחות וכסף לא רע.

כמובן בלי הטבות של רכב אבל בכל זאת עבודה הרבה יותר קלה.

...Carpe Diem

• תוכן חדש...