Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מצבר שנפ בן שנה, האחריות היא 20 חודשים מה שאומר שהוא באחריות.

אני לא מכיר את התהליך מול שנפ ולכן אני שואל פה כי יש לי זמן רק אחרי צהריים ללכת לטפל בעניין ולכן אני לא יכול ליצור קשר עם שנאפ לברור פרטים במהלך היום.

את המצבר קניתי באיזו חנות בראשון, האם אני יכול לגשת עם המצבר לאוטו דיפו בנס ציונה ולקבל שם שרות? יש לי תעודת אחריות וחשבונית מאותה החנות הכל חתום כמו שצריך עם תאריך קניה והכל

האם אני יכול להגיע עם המצבר ביד או שחובה להגיע עם הרכב? משום מה בסרק פתאום האוטו נכבה והאורות בלוח שעונים בקושי נדלקים (ואין סטרטר ואין אפשרות להניע בלי כבלים) ולכן אני פוחד להתקע בדרך עם האוטו ואני מעדיף להגיע עם המצבר עצמו ביד ברכב אחר.

מה הליך ההחלפה אצל שנפ? אני יודע שאצל וולטה הם דורשים לערוך בדיקה מקיפה לרכב, ושמעתי שאצל שנאפ פשוט מחליפים בלי לשאול שאלות, האם זה נכון? אומנם הרכב שלי תקין (אין זליגה), אבל אם הם ידרשו לבדוק הם בטוח ימצאו איך להתנער מאחריות ואין לי את הזמן והכוח לריב איתם במיוחד שתהיה בעיה להגיע עם הרכב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

או שתגיע לנקודת שרות של שנפ או שלחנות בא רכשת את המצבר. בחנות אחרת שלא רכשת את המצבר יסתכלו אליך כמו על מטומטם.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...