Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו שמע על המגבר : ma audio hk2000d

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה נמצאת בכותרת מישהו נתקל פעם במגבר כזה? היה לו או לחבר ?

מוצהר עליו 1000 RMS , הוא באמת מוציא ככה ?

צריך להגביר IDMAX .

אתר:

http://www.sonicelectronix.com/item_2728_--+HUGE+SAVINGS-+--+MA+Audio+HK2000D.html

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בדיוק רק על הנייר .

אני מתכוון להזמין אותי בשבועיים הקרובים .

ועם הדודים העצלנים שלי שם זה יקח גם שנה .

מחכה לעוד תגובות / ביקורות .

תודה יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אין עליו כלום בנט

עם מחיר כזה, תצפה לביצועים כמו של היפוניקס :) [הצהרות 2000 אראמאס - בפועל מוציא 4 וואט PMPO ]

:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אז אתה אומר להתרחק ?

פתאום החלום היה נראה לי קרוב :x (שאני יצליח להגביר IDMAX כמו שצריך)

יש עוד הצעות למגבר מחו"ל כמה שיותר נמוך בתקציב אבל שיגביר כמו שצריך .

לפי זה אני מסדר את המערכת שלי .

יעקב

פורסם

קנית IDMAX ואתה מתקמצן על מגבר בשבילו?

מה הטעם ?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
קנית IDMAX ואתה מתקמצן על מגבר בשבילו?

מה הטעם ?

זה כל העניין שאני משאיר 3000 ש"ח ל IDMAX

אחרי שאני יקנה לו את המגבר אני יהיה מאושר , זה למה המערכת שלי מתעכבת כ"כ הרבה!

יש המלצות ?

שוב תודה

יעקב

פורסם

וכמה אתה משאיר למונו?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

תראה בעיקרון אני מקבל 10K בעוד שבועיים בשעה טובה ומוצלחת .

3 מתוכם לסאב .

ב 500 ש"ח אני מביא DVD PIONNER כן כן :-)

נשאר 6 וחצי+אני רוצה עודף :lol: אבל עדיין מוכן להשקיע הכל במערכת .

יעקב

פורסם

המגברים הנ"ל הם די חזקים, לגבי עמידה בהספקים אז גם אם יש לך ירידה של 10-15 אחוז ממהספק המוצהר זה יכול להיות משתלם, השאלה היא רק בכמה את קונה אותו.

מהיכרות דווקא עם האח הגדול של המגבר הנ"ל(HK4000D) זה מגברים טובים , דווקא ה4000D זה מפלצת.

אגב, קח בחשבון שהם ידועים בעובדה שהם יכולים לקבל עד 18V כניסה, ואז ההספקים אחרים לגמרי:).

מחיר ידידי, מחיר זה מה שחשוב, הם הוא יקר מידי אז אולי יש דברים טובים יותר באותו המחיר.

under construction..

פורסם
המגברים הנ"ל הם די חזקים, לגבי עמידה בהספקים אז גם אם יש לך ירידה של 10-15 אחוז ממהספק המוצהר זה יכול להיות משתלם, השאלה היא רק בכמה את קונה אותו.

מהיכרות דווקא עם האח הגדול של המגבר הנ"ל(HK4000D) זה מגברים טובים , דווקא ה4000D זה מפלצת.

אגב, קח בחשבון שהם ידועים בעובדה שהם יכולים לקבל עד 18V כניסה, ואז ההספקים אחרים לגמרי:).

מחיר ידידי, מחיר זה מה שחשוב, הם הוא יקר מידי אז אולי יש דברים טובים יותר באותו המחיר.

המחיר הוא כולה 300$ זה הכל .

יחסית להספק זה נראה משתלם בצורה מטורפת .

אז מה אומרים להתקרב אליו ? כי זה מה שאני כנראה יעשה .

בתקווה שהוא יגביר לי את הIDMAX כמו שצריך

תודה מראש

יעקב

עריכה :

מה עם המפלצת הזאת ? קראתי על זה והתרשמו ממנו לא מעט נראה לי שהוא מסגול להגביר IDMAX יפה מאוד =)

http://www.sonicelectronix.com/item_6336_Hifonics+BXi+1606D.html

עריכה 2 :

זה נראה לי ממש לא רציני : http://www.sonicelectronix.com/item_9713_Power+Acoustik+PS1-4000D.html

מישהו מכיר יודע ? אם זה רציני זה אחד הדברים היותר משתלמים שיש (למרות שאני לא חושב )

פורסם

הכל עניין של נצילות.

למה מחברים מגברי 2 ערוצים בהספקים מגוכחים [2כפול375] לסטים?

לא בשביל העוצמה, בשביל השליטה.

ניר, בזמנו כשחיפשתי מונו , הפיניקס גולד 1200.1 היה חלום, עד שנתקלתי בהודעת RECALL של פ"ג

בטענה שהמגברים האלה מתלקחים בלי אזהרה, כן, מתלקחים [עולים באש למי שקשה]

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

לא כתבתי את זה בתור שאלה. אלא בתור ביקורת.

יש מגברי מונו שיגרמו לסאב להישמע לסאב פחות טוב או (ממש רע) מגישור על שני ערוצים למגבר איכותי.

• תוכן חדש...