Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו שמע על המגבר : ma audio hk2000d

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי ניסיון עם ה400.1 של פניקס גולד אי מאמין שה1.1200 מגבר חלומי.

ה1.400 מונו מעולה,שולט טוב בסאבים. אני לא מאמין שה1.1200 נופל ממנו.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

גם המגבר הנ"ל הוא מגבר טוב מאוד ביחס למחירו, המוצרים של MA אודיו הם ממש לא קרובים להיי אנד אבל הם ממש לא זבל סיני.

כמעט הזמנתי אחד כזה של שני ערוצים (125 RMS לערוץ במחיר של 100 דולר) אבל בסוף היתה לי הזדמנות למשהו טוב יותר אז ככה שלא קניתי.

אני חושב שאני עוד צריך לבטל את ההזמנה :shock: (אותה החנות)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני לא מבין למה ההתיחסות בפורום היא להספק בלבד?

זה שתיתן לו את ההספק הדרוש לא אומר שהוא ינגן יפה (יפציץ כן).

המגבר לא גורם לסאב להישמע בצורה כזאת או אחרת .

המגבר נותן RMS לסאב כדי שהוא ישמע , אין הבדל בין RMS של MA לבין RMS של פינקס גולד .

אותו שאלה כמו המשקל , מה יותר כבד קילו נוצות או קילו ברזל , מבין ?

אני יחפש את הפינקס גולד , נראה מה הוא יודע על הנייר.

הסאב יחובר ב 2 אום .

תודה רבה ושבת שלום

יעקב

עריכה:

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17535

זה המגבר המדובר ?

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

כמה אום הIDMAX שלך יהיה סופי ?

יש לי כמה מגברים להמליץ לך.

יש לך את ה ORION 1200D

eD nine.1

הפיניקס גולד שהזכרת

תמיד יש את מגברי ממפיס memphis

קיקר 1250 [טיפה'לה יקר]

ויש גם את המגבר שבחתימה שלי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
כמה אום הIDMAX שלך יהיה סופי ?

יש לי כמה מגברים להמליץ לך.

http://www.imagedynamicsusa.com/tech_page.php?name=IDMAX12D2%20V.3&type=sub&id=idmax

זה הסאב 2 אום .

תודה ושבת שלום

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אין אולי הבדלים בין RMS של א' לRMS של ב'

אבל זה לא כל מה שמגבר עושה. ובין מגבר אחד למשנהו יכולים להיות הבדלי תוצאה חמורים מבחינת התנהגות הרמקול והצליל הסופי שלו בעקבות הקרוסים שבמגבר, יציבות ספק כוח, אחוז עיוות ויחס אות לרעש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אין אולי הבדלים בין RMS של א' לRMS של ב'

אבל זה לא כל מה שמגבר עושה. ובין מגבר אחד למשנהו יכולים להיות הבדלי תוצאה חמורים מבחינת התנהגות הרמקול והצליל הסופי שלו בעקבות הקרוסים שבמגבר, יציבות ספק כוח, אחוז עיוות ויחס אות לרעש.

הכוונה היא בין שני המגברים שהזכרתי :p

זאת הסיבה שלא רשמתי "זבל סיני" לאומת אדיסון .

ד"א תודה על הידע שהוספת לי =)

יעקב

עריכה :

לגבי המגברים , האוריון לגמרי לא לגיטימי . הוא מספק רק 400RMS מה שלא מתאים לי .

ערכתי חיפוש לגבי הeD nine.1 מצאתי 643 תוצאות באתר רק מגברים .אולי תכוון אותי לאחד שאתה מתכוון בבקשה ?

הפינקס גולד בנתיים במרכז העניינים .

הממפיס לא מצאתי אחד בקטגוריה שלי , שוב אם תכוון אותי אליו זה מאוד יעזור .

הקיקר אהבתי אותו מאוד אבל שוב הוא טיפ'לה יקר , הטיפל'ה הזה עולה עוד 100$/ 150$ אין טעם .

זה שבחתימה שלך הוא כבר לא טיפל'ה יקר הוא כפול 2 + יקר .

בנתיים הפינקס גולד הוא זה שבמרכז .

יש עוד הצעות מעניינות, בנתיים יש לי זמן לא סתם פתחתי את השרשור הזה שבועיים מראש .

שוב תודה

יעקב

• תוכן חדש...