Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רכשתי לפני שבועיים לערך סיאט איביזה TDI, 1.9, שנת 2003. הרכב עבר בדיקה באופן תקין, אבל ישנן מספר בעיות שגיליתי במהלך השבועיים. הייתי כבר במוסך מורשה, שם טענו שלוח השעונים לא תקין (נזק של 6,200 ש"ח) ולא הצליחו לטפל בבעיה נוספת (עשן שחור).

הבעיות הן:

א. לוח שעונים לא מתפקד לסירוגין - ברוב המקרים רק שעון הדלק לא מגיב, וכשהוא לא מגיב נורית אזהרה בשעון טמפרטורת מים מהבהבת ונשמע צפצוף. בשבוע האחרון המצב היה כזה - בפתיחת סוויץ' אין שעונים בכלל (למעט סל"ד ומהירות). לאחר סגירת סוויץ' (ללא התנעה), הוצאת המפתח ופתיחת סוויץ' מחדש - כל השעונים מתפקדים באופן תקין. לעתים, תוך כדי נסיעה, שעון דלק מפסיק לעבוד.

ב. תופעה חדשה - נורת אזהרה בצורת סליל נדלקת באיזור שעון הסל"ד (ספר הרכב, שבא עם הרכב, לא כולל את לוח השעונים של הרכב...) והמגבים פועלים עצמאית, בהתאם לרוח השורה עליהם.

ג. פליטת עשן שחור - בעיקר בסל"ד נמוך ובעת פתיחה של הטורבו לאחר נסיעה רגועה. במוסך נמצא צינור משוחרר בטורבו, סודר, והעשן פחת - אבל עדיין ישנו עשן. יש לציין שמותקן ברכב אגזוז אובאלי (כמו של קופרה).

אני חושש לבעיה חשמלית ברכב - הבעלים הקודם של הרכב פירק עצמאית את הרדיו שהיה מותקן בו ושרף פיוז קטן. :x

אשמח לקבל עצות/חוות דעת - תודה!

פורסם

בסעיף ב' - האם זה קורה ביחד שנורת הסליל נדלקת ואז גם המגבים פועלים מעצמם.

איני מכיר את מכוניתך, אבל נתקלתי במכוניות אחרות שמי גשמים חדרו, דרך החיבור של השמשה הקדמית למרכב, אל תא הנוסעים ולתוך תיבת החשמל הראשית של הנתיכים (פיוזים) וממסרים וגרמו לקורוזיה פנימית עם קצרים ועקב כך להפעלה עצמית של מגבים או אורות ראשיים, נתקים של מע' חשמל אחרות וכו'.

אני מקווה שבקרוב יענה לך כאן רון, שהנו מומחה למכוניות אלו ויתן איזה כוון אפשרי.

קשה לאתר תקלות אלו כשהן לא מופיעות ויהיה קל יותר (יחסית) לאתרן בזמן אמת כשהן קיימות.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה לכוונך למקום מתאים לבדיקת התקלות ואבחונן.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כן, המגבים פועלים עצמאית כשנורת הסליל דולקת.

אני מאיזור באר שבע, הייתי כבר אצל מוסך מורשה בעיר (שטען לבעיות בלוח השעונים.)

פורסם

יש לבדוק את הנתיכים שעל המצבר ומוליכות ,אם ישנם סימני התחממות ,או ריח פלסטיק שרוף(יתכן שהם יראו תקינים אבל הכבלים המחוברים אליהם מנותקים חלקית ) ,ובדיקת מתחים לקו הראשי בכניסה לבית הנתיכים מתחת להגה,וכנל אלמנט הסוויץ'

יגאל

• תוכן חדש...