Jump to content

ניצן ש/

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי ניצן ש/

  1. עד כמה פילטר כזה ישפר את ביצועי המנוע? האם יכול להיגרם נזק בנסיעה בסביבה מאובקת?
  2. שלום! יש לי איביזה TDI שנת 2003, קילומטרז' 111,800. הרכב עבר החלפת טיימינג ב100,000 (לפני שלושה וחצי חודשים, כשעוד לא היה בבעלותי.) הבחנתי בנזילת שמן בטורבו, שגורמת לפליטת עשן מהרכב בעת האצה מהירה. הנזילה מופיעה לפני וסת האוויר, בצד הכניסה מהמנוע, ומצטברת בצינור כניסת האוויר. כשפתחתי את הצינור ראיתי את זה: במבט כולל: אשמח לקבל רעיונות בנוגע לפתרון הבעיה בטרם אגש למוסך. תודה!
  3. כיצד ניתן לשפר את איטום מערכת החשמל ברכב? בכל פעם שהרכב שלי נרטב בצורה רצינית (גשם/שטיפה) מתחילות הפרעות שונות בלוח השעונים. הרכב הוא סיאט איביזה TDI, שנת 2003.
  4. הוצאתי את הפיוזים של המגבים, הנורית של הסליל ממשיכה להבהב אבל אין תופעות לוואי נוספות.
  5. כן, המגבים פועלים עצמאית כשנורת הסליל דולקת. אני מאיזור באר שבע, הייתי כבר אצל מוסך מורשה בעיר (שטען לבעיות בלוח השעונים.)
  6. שלום! רכשתי לפני שבועיים לערך סיאט איביזה TDI, 1.9, שנת 2003. הרכב עבר בדיקה באופן תקין, אבל ישנן מספר בעיות שגיליתי במהלך השבועיים. הייתי כבר במוסך מורשה, שם טענו שלוח השעונים לא תקין (נזק של 6,200 ש"ח) ולא הצליחו לטפל בבעיה נוספת (עשן שחור). הבעיות הן: א. לוח שעונים לא מתפקד לסירוגין - ברוב המקרים רק שעון הדלק לא מגיב, וכשהוא לא מגיב נורית אזהרה בשעון טמפרטורת מים מהבהבת ונשמע צפצוף. בשבוע האחרון המצב היה כזה - בפתיחת סוויץ' אין שעונים בכלל (למעט סל"ד ומהירות). לאחר סגירת סוויץ' (ללא התנעה), הוצאת המפתח ופתיחת סוויץ' מחדש - כל השעונים מתפקדים באופן תקין. לעתים, תוך כדי נסיעה, שעון דלק מפסיק לעבוד. ב. תופעה חדשה - נורת אזהרה בצורת סליל נדלקת באיזור שעון הסל"ד (ספר הרכב, שבא עם הרכב, לא כולל את לוח השעונים של הרכב...) והמגבים פועלים עצמאית, בהתאם לרוח השורה עליהם. ג. פליטת עשן שחור - בעיקר בסל"ד נמוך ובעת פתיחה של הטורבו לאחר נסיעה רגועה. במוסך נמצא צינור משוחרר בטורבו, סודר, והעשן פחת - אבל עדיין ישנו עשן. יש לציין שמותקן ברכב אגזוז אובאלי (כמו של קופרה). אני חושש לבעיה חשמלית ברכב - הבעלים הקודם של הרכב פירק עצמאית את הרדיו שהיה מותקן בו ושרף פיוז קטן. אשמח לקבל עצות/חוות דעת - תודה!
×
×
  • תוכן חדש...