Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי , אז אני יתחיל בזה שאני מצטער על הכותרת, אבל היא הכי עיניינית שהצלחתי לעשות.

אז ככה, אני צריך מימכם היתיעצות לגבי מצב מסויים שכנראה יקרה לי, ולעוד הרבה אחרים

השאלה היא מהחשש שהמצב יקרה, לאור הנושאים הרבים שראיתי שנפתחו פה בזמן האחרון והגשמים החזקים.

אז ככה:

נסיעה בכביש מסויים, (לצורך ההמחשה: ראשי, אין אפשרות ליסוע אחורה).

מולך - שלולית גדולה, כזאת שנגיד תגיע עד לפחות לאמצע של הגלגל (אם זה חשוב, נגיד שמשפחתי -סיוויק-פוקוס-לאנטיס-וכו-, מה עושים?, עוברים?, עוצרים בצד?.

השאלה נשאלת בעקבות הנושאים שראיתי שנפתחו פה על כאלה שלקחו תסיכון, נכנסו ובום, האוטו נכבה, בעיות חשמל, מנוע וכו...

מה הדבר הכי נכון לעשות במצב הנ"ל?

פורסם

היי

קרה לי לפני כשנתיים באזור הימאים בחיפה - למי שמכיר, לא מפסיקים לעבוד שם בכביש ולכן הניקוז גרוע.

בקיצור, הייתי לחוץ בזמן (דוס לפני שבת) וראיתי מלא אנשים שכבר נתקעו בצד.

חיכיתי שהרכבים שלפני יתרחקו, העברתי ל L ונסעתי במהירות נמוכה (כ 15 קמ"ש) לאורך כל השלולית (כ 300 מטר!) עם גז לחוץ.

חשוב לציין שהרכב שלי די נמוך (זה שבסימלון)

מקווה שעזרתי עם הסיפור הקצר,

מוטי

פורסם

להאיט עד כמה שאפשר לפני השלולית ולהחזיק את ההגה בחוזקה ב2 ידיים...

אם השלולית אינה סימטרית, היא יכולה לגרום לבלימה בצד אחד של הרכב. דבר שיגרום להטיית ההגה לכיוון הבלימה ואיבוד שליטה..

פורסם

מוצאים דלי ומתחילים לנקז ?:-):lol:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אם השלולית לא עוברת את קו הפגוש סע ב10 קמ"ש לאט לאט ובזהירות.

אם כן - סע אחורה, גם אם זה יצריך סיבוב של 20 קילומטר, חראם לקחת את הסיכון הזה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

איזו סיטרואן יש לך? איך בדיוק אתה יכול להרים את הרכב?

ידוע לי שבאוטובוסים העירוניים של אגד מסוג MAN יש כפתור שמרים את המרכב קצת מהגלגלים אבל לא ידוע לי על זה במכוניות פרטיות.

פורסם

תוציא פק"ל שנורקל.

אם אתה יכול לעבור, עבור לאט, בראשון, בלי לעזוב את הגז. לאחר היציאה פמפם הבלמים פעמים מספר לסחיטת הרפידות.

אם אתה לא יכול לעבור, תגלה באמצע השלולית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
איזו סיטרואן יש לך? איך בדיוק אתה יכול להרים את הרכב?

ידוע לי שבאוטובוסים העירוניים של אגד מסוג MAN יש כפתור שמרים את המרכב קצת מהגלגלים אבל לא ידוע לי על זה במכוניות פרטיות.

C5? (תו1 תו2)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תסתכל בדרך כלל בצד אחד של השלולית היא יותר רדודה,שם תעבור,אם אין כזה צד סע אחי לאט שאפשר,אם יש מדרכה בצד ואין בה אנשים,אז תעלה עלייה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
להאיט עד כמה שאפשר לפני השלולית ולהחזיק את ההגה בחוזקה ב2 ידיים...

אם השלולית אינה סימטרית, היא יכולה לגרום לבלימה בצד אחד של הרכב. דבר שיגרום להטיית ההגה לכיוון הבלימה ואיבוד שליטה..

זה בדיוק מה שקרה לי עם אחד החברים שנסענו בכביש 2 לפני מחלף בית ינאי הייתה שלולית בנתיב השמאלי ואוטו בנתיב הימני ככה שלא יכלנו לעקוף את השלולית, האטנו עד 80-90 קמ"ש והחבר החכם שלי החזיק את ההגה בפוזה עם יד אחת והאוטו פשוט סטה בצורה מפחידה ימינה וכמעט שאיבדנו שליטה על הרכב, כן הוא חטף איזה כאפה או שתיים ומאז הוא נוסע כמו שצריך (כשיש שלוליות :roll:)

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

• תוכן חדש...