Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרים את האוטו ומתפלל (איזה מזל שיש לי סיטרואן).

חוצה בזהירות עם גז קבוע.

איזו סיטרואן יש לך? איך בדיוק אתה יכול להרים את הרכב? ידוע לי שבאוטובוסים העירוניים של אגד מסוג MAN יש כפתור שמרים את המרכב קצת מהגלגלים אבל לא ידוע לי על זה במכוניות פרטיות.
C5?(תו1 תו2)

אל תגלה להם את הסודות שלנו. :twisted: השם ברוס לי מוכר לך?:-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשאני רואה שלולית עמוקה , ראשון low , חיוך מאוזן לאוזן ולמים..:twisted:

אלכס. ( שאוהב את החורף רק בגלל שיש "קצת" בוץ ומים מחוץ לאספלט )

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
איזו סיטרואן יש לך? איך בדיוק אתה יכול להרים את הרכב?

לא משנה איזה, כל עוד היא הידרופנאומטית (bx, קסנטיה, c5 ועוד...) היא יכולה לעשות את זה.

פורסם

מורידים לראשון, שומרים טורים מעל 3000 (אם צריך לעצור מעבירים לניוטרל ונותנים גז) ועוברים.

אני ואבא שלי פעם חצינו שלולית רצינית מאוד (במעבר תחתי מתחת לכביש מהיר) בטויוטה קורולה הישנה שלו, בשיטה שאמרתי, כשפתאום מגיע מהצד השני ג'יפ בנתיב הלא נכון (חצו שני ג'יפים במקביל). הגאון עוד הבהב לנו באורות שנזוז, כשהיינו כבר באמצע השלולית. בסוף הוא זז והחצייה הסתיימה בהצלחה. אגב, העומק היה כזה ששמענו את האגזוז מבעבע, ז"א היו מים לפחות כמה סנטימטרים מעליו.

"ai motoare capul doare"

פורסם
לא משנה איזה, כל עוד היא הידרופנאומטית (bx, קסנטיה, c5 ועוד...) היא יכולה לעשות את זה.

סליחה על השאלה הלא קשורה לנושא, אבל בC4 יש אפשרות להגביה ולהנמיך את האוטו?

lock your car or it may be gone in 60 seconds

פורסם
זה בדיוק מה שקרה לי עם אחד החברים שנסענו בכביש 2 לפני מחלף בית ינאי הייתה שלולית בנתיב השמאלי ואוטו בנתיב הימני ככה שלא יכלנו לעקוף את השלולית, האטנו עד 80-90 קמ"ש והחבר החכם שלי החזיק את ההגה בפוזה עם יד אחת והאוטו פשוט סטה בצורה מפחידה ימינה וכמעט שאיבדנו שליטה על הרכב, כן הוא חטף איזה כאפה או שתיים ומאז הוא נוסע כמו שצריך (כשיש שלוליות :roll:)

חבר שלך לא היה יכול להאט מאוד וליסוע בנתיב הימני מאחורי האוטו שנסע שם כבר?

פורסם
מישהו יכול להסביר למה צריך לשמור על טורים גבוהים?

בשביל שלא ייכנסו מים דרך האגזוז, צריך לשמור שתמיד ייצאו משם גזים.

בשביל למנוע האצת הרכב, הרעיון הוא לשמור על מהירות קבועה.

זה פטנט שהגיע מעולם רכבי השטח, כשחוצים שלולית בוץ, צריך לשמור על גז גבוה וקבוע. בשביל לסחרר את הגלגל להורדת הבוץ ובשביל לא להחליק יתר על המידה.

ופה בדיוק מגיע החלק האהוב עליי בחורף!

הרבה בוץ באיזור הנגב. ופג'רו קינג ארוך עם צמיגי M&S... אחחח... חורף!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...