Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'רי, לוגאן ושורולט ניבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות פתיחת כל הערוצים ביס אני מדי פעם רואה תוכנית רכב בערוץ אוקראיני.

להלן כמה סיכומים מעניינים:

דציה לוגאן (רנו בהסוואה רומנית)

Dacia_Logan.jpg

רכב אירופאי במחיר זול - הבוחנים אמרו שהוא לא מרגיש ממש אירופאי ועם תג מחיר של 13,000$ הוא לא ממש זול.

ההתרשמות שלהם היתה רעה (התנהגות, מתלים, מושבים, תכנון וחומרים של תא נוסעים) ולסיכום נאמר "לאזרחים שלנו מגיע לנהוג ברכב טוב יותר מזה".

צ'רי - יש מפעל מקומי שמייצר אותם ומבחינתם זה נשחב רכב רע.

אפילו AVEO בהרכבה מקומית לדעתם יותר טוב.

שברולט NIVA:

112_0612_01z+2006_chevy_niva+front_right.jpg

דור המשך של לאדה NIVA מיוצר ברוסיה עם מנוע של GM.

13,000$, תיבה ידנית, חישמול מלא, 4X4 ודיפרנציאל מרכזי ננעל.

הם מאוד התלהבו מהרכב - מהתנהגות ועבודת מיתלים גם בכביש וגם בשטח, מעבירות מפתיה מאוד וכו'.

במקום לייבא לכאן לוגנים ודובדבנים סיניים היה נחמד אם היו מביאים את NIVA..........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

במקום לייבא לכאן לוגנים ודובדבנים סיניים היה נחמד אם היו מביאים את NIVA..........

גנאדי, היה עדיף ולא היו מייבאים לכאן את כל הדרעק הזה בכלל - כולל דייהולט.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נראת לא רע, הניבה המשודרגת הזו.

לפחות לפי מרווח הגחון וזויות הכניסה והנטישה נראה שיש לה יכולת לא מבוטלת בשטח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הבעייה עם המכוניות הסובייטיות הללו היא שהן נראות טוב רק מרחוק. מבט מקרוב בתערוכת פרנקפורט האחרונה ב"יצירות" הללו מראה מה המכוניות הללו בדיוק: מוצר בן 40+ בתחפושת של משהו "חדש" ו"חדיש". הגימור עדיין זוועתי. המנועים ישנים ומיושנים. הנוחות לא עומדת בסטנדרטים מודרניים ועל בטיחות אין מה לדבר.

דווקא הדצ'יה מפתיעה לטובה. מבפנים היא נראית איכותית יותר מהדייהולט של העבודה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היום דיברו על אודי A6 (אנו כנראה ב-delay של כמה שנים) ודי אהבו אותה.

אמרו שהתנהגות שלה קשה מדיי והגה פועל בצורה מוזרה ולא מתקשרת.

חוץ מזה אחלה רכב (כאילו דההההההה) אבל ב-50,000 אירו זה לא פשוט מול סדרה 5.........

חוץ מזה גיליתי ש-NOKIA זה שם עיר בפינלנד (משם יצא גם חברת תקשורת הידועה לכולנו) ובית לחברת צמיגים NOKIAN.

לא דיברו על משהו מיוחד עליהם חוץ מקשר לנוקיה ועובדה שיש להם מסלול ניסויים מגניב ביותר.........

קבוצה אוקראינית עם 3 נהגים נהגה בהונדה סיוויק בתמיכה של החברה ואיזה חברת מירוצים גרמנית במירוץ 24 שעות ב.......... נורדשלייפה :shock:

אחרי 12 שעות ומיקום 2 בקטגוריה שלהם הלך להם המנוע........

ואני קוויתי שיום אחד נראה שם גם דגלי ישראל - שלישיית נהגים ראוים אני בטוח שאפשר למצוא גם אצלינו 8)

פורסם
אפילו AVEO בהרכבה מקומית לדעתם יותר טוב..........

זה לא AVEO, זה LANOS עם סמל של שברולט

lanos.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה לא AVEO? מה הקשר ללנוס?

אם יש לנוס אז אין AVEO?

אני אישית לא בדקתי לגבי AVEO אבל בוודאות אני יודע שגם KIA הם מייצרים שם (לא יודע באיזה מפעל בדיוק).

ד"א שכחתי להגיד - בדיווח על תערוכת זנבה (כנראה לפני שנה) בין כל הדמויות ורכבים שמראים לכמה שניות כל אחד היה גם און יעקובסון - מעניין במה הוא בלט להם כל כך שמתוך עשרות אלפי מבקרים המצלמה נתפסה עליו :)

פורסם
אם לא הפנסים הקדמיים הייתי חושב שזאת פיאט אונו מוגבהת.

מאד יתכן - בהתחשב בעובדה שהניבה הקודמת היתה למעשה פיאט 127.

Alek_Ser_04LadaNiva_2RR.jpg

פורסם

הניבה הקודמת לא היתה פיאט 127,היא אפילו לא עברה לידה..

הניבה היתה רכב שטח שתוכנן עצמאית ע"י לאדה,שעשתה שימוש במיכללים ישנים ממכוניות פיאט,בייחוד ה 124.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הניבה הקודמת לא היתה פיאט 127,היא אפילו לא עברה לידה..

הניבה היתה רכב שטח שתוכנן עצמאית ע"י לאדה,שעשתה שימוש במיכללים ישנים ממכוניות פיאט,בייחוד ה 124.

אתה צודק

התבטאתי לא נכון

רציתי לכתוב שהניבה התבססה על ה 127.(גוף בעיקר)

פורסם

אני לא יודע מה האנטי ללוגן (שעולה באירופה 5000 יורו) - זה אחלה רכב מבפנים ומבחוץ עם מתלים לא רעים בכלל.

תחשבו שהייתם יכולים לקנות בארץ ב70-80 אלף רכב 1.6 אוטומט או ידני מודרני על בסיס הקליאו B כשמבפנים לדעתי אפילו יותר יפה מהקליאו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כאמור - הם דיווחו על מחיר של 13,000$.

לשם השוואה - שוורולט לצטי סטיישן 1.8 אוטומט בחישמול מלא עולה שם 18,000$.

• תוכן חדש...