Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבה ב-YNET

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
You got it all wrong

כמה שאתה אשכנזי, אני יותר תאמין לי (וגם אני שומע מזרחית.. עזוב לא לפה)

התכוונתי לתגובות כמו "להוציא מחוץ לחוק" .. זה רק אשכנזיים נטו יכולים להגיד... ואני לא מדבר עלי ועליך.. :)

(אשכנזיות יתר, קיצוניות אשכנזית או איך שבא לך לקרוא לזה.. )

תכלס זה גזעני כזה , אבל מה שנכון נכון.:roll:

אני לא מבין את האנשים האלו מה אכפת להם בכלל הם ממילא לא מבינים מזה בשיט הם סתם מגיבים כי זאת הצרת עיין שיש לעם הישראלי ואין מה לעשות עם זה..

מנטליות ואופי ישראלי פשוט דוחה.

חבל שיוצא לתחום הזה שם כזה גרוע כמו שהם מוציאים!

פשוט מעצבן.

פורסם

גם אני הגבתי שם ,

והאטימות שרצה שם קצת מרתיעה , אני חייב לציין .

אבל זו המדינה בה אנו חיים ולכל אחד יש זכות לחוות דיעה.

:|

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

כשעיתונאים באים לסקר אייטם יש להם אג'נדה משלהם.

הם בדרך כלל יחפשו-יבליטו את החלק השערורייתי/סקופי/צהוב/מעורר עניין וכו'.

לטנגו הרי צריך שניים ואנחנו סיפקנו להם בדיוק מה שהם חיפשו:

סיקור בעיקר של "החלק הארי" של היום תחרות ה-SPL,מי שמצוי בתחום אמנם יכול להעריך את החלק הזה באודיו לרכב ,אבל לכל מי שמסתכל מהצד (כולל הבחורים שסיקרו את אותו יום) ,העניין נראה ילדותי וטיפשי לחלוטין של ילדים מגודלים שמתחרים בינהם כדי להוכיח למי יש יותר גדול.

אני עמדתי לא אחת לידם כשהם פלטו את המילים "חבורת פסיכים".

ראוי היה אולי להביאם מוקדם יותר לתחרות ה-SQ כדי לאזן את הכתבה ולהסביר להם את המטרה של אותו יום,למרות שעפ"י אופי הסיקור והעריכה ניתן לראות בבירור שהם חיפשו את החלק "המשוגע" של התחרות -הרי רעש והמולה יוצרים יותר עניין ויזואלי.

לגבי התגובות,

אין יותר מדי מה להתעצבן אנשים נוטים לתייג אנשים אחרים באס=ערסים=ערבים=ילדים מתלהבים=מזרחים=וזה נמשך ונמשך...

המטרה שלנו הייתה לעורר מודעות לתחום ואני מקווה שעשינו צעד נכון בכיוון .

זו ההזדמנות להודות לאפי ויחיאל על האירוח המופלא והחם והאירגון ללא רבב ולאיתמר ולכל מי שעזר בתחום כדי להרים את היום הזה כן ירבו ימים כאלה וכמותכם.

פורסם

תגובה של אחד הבחורים:

"התופעה של בסים מחרישי אזנים ברמות רעש מעל 120 דציבל מאפיינת צעירים בעלי פיגור שכלי ונזק שמיעתי שמשפיע על כל המוח.

מי שמשתייך לקבוצה זו שיבושם לו רק שלא יהווה מטרד ציבורי סביבתי שיפגע בכל מי שנמצא לידו או בסביבתו הקרובה. "

חבל שאומרים דברים כשלא מבינים כלום.

פורסם

קהילת חובבי מערכות השמע לרכב גדלה והולכת, ועורכת אפילו מפגשים מרתקים ותחרויות. המטרה, לגלות איזו מכונית יכולה להרעיד חצי רחוב בבאסים של קטע אלקטרוני נבחר. לקחנו אוזניות אטומות במיוחד, וקפצנו לביקור באחד המפגשים שארגן אתר carsforum - תתפלאו, באמת היה רועש

אנשים קוראים את המבוא ונותנים תגובות. מה זה החרא הזה? מי נתן להם רשות להפוך את זה כך. אני בהלם. כהילו רשמו את זה עלי.

פורסם

זה לא מה שישבור אותנו הם יכולים ליקרוא לנו ערסיים כמה שהם רוצים ואנחנו נמשיך לעשות את מה שאנחנו אוהבים אף אחד לא ישבור אותנו ולא ניראה לי ששמעתי מוזיקה של ערסיים ברקע ביכלל אז לפי מה הטיפשים האלו קובעים שאנחנו חבורה של ערסיים ביגלל עוצמה .בקיצור יש דברים בחיים שלא צריכים להיתייחס אליהם כמו תגובות כאלו .

אנחנו נמשיך בשלנו ורק ניתחזק עוד יותר [sPL &SQ ]

מתי המיפגש הבא.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

יהודה, אני מאוד מצטער, אבל אין הרבה יותר ערסים מאשר חובבי סאונד. למה אתה חושב שכן? כי אם בטח תראה את אחי ברחוב אתה רק תשמע באסים (כי זה מה שהוא אוהב) ותגיד, "אההה הינה עוד ערס!", למרות שהוא לא והוא אוהב להשקיע במערכת שלו (ויש המון השקעה במערכת שלו), ככה שזה לא נכון להגיד את מה שאמרת.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שיקפצו .

אני ממשיך בתחום ואם משהו מזה הרתיע מישהו מכם אז אתם באמת לא בסדר

לדעתי הם מקנאים שיש למישהו בעולם הזה חיים

פורסם

ws.gif75. פלצנים כל אלה שמזיינם פה את המוח.

Rieno (12.11.07)

display_tb_blue_right_up.gif75. פלצנים כל אלה שמזיינם פה את המוח. display_tb_blue_left_up.gif מקווה בשביל כל ה"מתורבתים" שפה ה"מוציאי חוק נגד מערכות ברכב" האלה ש"דואגים שלא יהיה רעש בסביבה" שכל יום יעבור ליידכם רכב עם סאב 15 אינץ' וימוטט לכם את הדירה שלכם.

Rieno (12.11.07)

גיא\דוד להסתער ! :)

אח מה אני יגיד לכם , עשו לנו שם רע למרות שאני בטוח שהם לא התכוונו (מדבר על אנשי YNET)

אבל - עצם העובדה שאנחנו מדברים עליהם ומחזירים להם תשובות למרות שכבר הבנו עם מי יש לנו עסק - אנשים שהמוח שלהם קטן עם השנים .

אז יאללה לכו לכוון פאזות או משהו :]

• תוכן חדש...