Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבה ב-YNET

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקר טוב ויום טוב לכל קהילת אוהבי המוזיקה והמערכות למינהם.

לאחר שידור הכתבה על יום שישי הגדול שהיה לנו הכתבה מאד מצומצמת ולא הראה את הפן האמיתי במלואו דבר שאני מבטיח וכולנו נדאג לעולתו,אבל חורה לי יותר כי מלא אנשים שבאו ודיברו שסוף סוף נעשה מעשה והוקם ארוע אנו שותקים לתגובות של חלק מהאנשים.

אני חושב שאנו צריכים יותר להגיב ולשמוע את הצד שלנו בסופו של דבר אנחנו לא ערסיים אנחנו אוהבים מוזיקה

אז יאללה להתעורר ולהגיב לשמירת העתיד המוזיקה שלנו

בברכה ויום טוב אפי וצוות 4על 4

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם
בקר טוב ויום טוב לכל קהילת אוהבי המוזיקה והמערכות למינהם.

לאחר שידור הכתבה על יום שישי הגדול שהיה לנו הכתבה מאד מצומצמת ולא הראה את הפן האמיתי במלואו דבר שאני מבטיח וכולנו נדאג לעולתו,אבל חורה לי יותר כי מלא אנשים שבאו ודיברו שסוף סוף נעשה מעשה והוקם ארוע אנו שותקים לתגובות של חלק מהאנשים.

אני חושב שאנו צריכים יותר להגיב ולשמוע את הצד שלנו בסופו של דבר אנחנו לא ערסיים אנחנו אוהבים מוזיקה

אז יאללה להתעורר ולהגיב לשמירת העתיד המוזיקה שלנו

בברכה ויום טוב אפי וצוות 4על 4

אפי ידידי בוקר טוב לך

אתה הקדמתה אותי בכמה דקות

גם אני ראיתי את הכתבה ונישארתי אמום

תמיד שמעלים כתבות בY NET יש לאנשים מה לומר וליתלונן (במיוחד אלו עם הכרס שיושבים בבית ולא עושים כלום)

האנשים האלו עדין חיים בימי קדם ולא יתקדמו בחיים

גם אני לא אבנתימה הקשר לערסים???

אני ניפגש עם כאלו אנשים כול יום ברמזורים וממשיך אלה

שיהיה לכולם יום טוב BATZ

פורסם

חברים אנחנו מגבים פו לגבי הארוע אנחנו צריכים גם להגיב לכתבה. זה לא צודק שניתן במה למי שלא מגיע. ולוקח לנו את הבמה מיבלי לפרגן לנו אפילו .אלה מכפיש אותנו ועוד מציין שצריך לצת חוק כנגד זה .אז כדימה חברים תגובות גם בYNET..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

בכלל לא הציגו אותנו כמו קופים מפגרים שמזמן איבדו את השמיעה... חבל!

לא היה שום ייחוס להשקעה ולהקרבה שצריך לתת בשביל לפתח כזה תחביב.

לא היתה כמעט התייחסות לSQ - בעצם לא היתה.

כתבה שיותר הורסת מאשר בונה.

חבל - הם פספסו את הפואנטה - דציבלים זה לא הסיבה - זאת התוצאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אשכנזיות יתר? - קצת גזעני הייתי אומר.

אני מניח שכל מי שיש לו מערכת SPL מזרחי מבחינתך... אוי ואבוי.

לידיעתך - יותר אשכנזי ממני אין, ואני התחלתי את דרכי בSPL.

אני מקווה שישאירו את הלינק אבל יערכו לך את ההודעה...

או שאולי אתה מתכוון לאמר גם שאשכנזים הם קנאים?

תחשוב מה אתה אומר

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

You got it all wrong

כמה שאתה אשכנזי, אני יותר תאמין לי (וגם אני שומע מזרחית.. עזוב לא לפה)

התכוונתי לתגובות כמו "להוציא מחוץ לחוק" .. זה רק אשכנזיים נטו יכולים להגיד... ואני לא מדבר עלי ועליך.. :)

(אשכנזיות יתר, קיצוניות אשכנזית או איך שבא לך לקרוא לזה.. )

פורסם

אני חושב שכדאי שחברים מהפורום ירשמו את תגובתם לכתבה כך אולי ישמעו על מה מדובר באמת, אז חברה תפציצו אותם שם בתגובות!

מיכו.

פורסם

איזה תגובות רצות שם אלוהים ישמור :/

אנשים פשוט נעולים על הסטיגמה הזאת של הערסים שמסתובבים בפול ווליום אבל שיהיה

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

הגזענות שם חוגגת,אנשים מגעלים במילא קשה להרים כאלה אירועים והאנשים האלו לא עושים את המצב יותר קל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ראה את התגובה שלי בתרד' על התחרות

ואדי , אם אחרי תגובה כ"כ מכובדת ומייצגת שלך עדיין יש כאלו שצורחים , אזי יתכן מאוד שהמצב שתיאתרתי בתגובה שלי , הוא מאוד טראומטי . ואם זה נכון יקח עוד המון זמן עד שנשנה את התפיסה של הציבור . כי יש יותר ערסים אמיתיים ברחובות , מאשר חובבי סאונד כמונו

ולאפי , אני חושב שזו דווקה סיבה טובה להמשיך באירועים כאלו . (למרות העובדה שכנראה יבצר ממני להופיע גם באירועים הבאים )

בברכה יהודה

פורסם
ראה את התגובה שלי בתרד' על התחרות

ואדי , אם אחרי תגובה כ"כ מכובדת ומייצגת שלך עדיין יש כאלו שצורחים , אזי יתכן מאוד שהמצב שתיאתרתי בתגובה שלי , הוא מאוד טראומטי . ואם זה נכון יקח עוד המון זמן עד שנשנה את התפיסה של הציבור . כי יש יותר ערסים אמיתיים ברחובות , מאשר חובבי סאונד כמונו

ולאפי , אני חושב שזו דווקה סיבה טובה להמשיך באירועים כאלו . (למרות העובדה שכנראה יבצר ממני להופיע גם באירועים הבאים )

באתי להגיד את זה... לא שאני מבין גדול אבל יש הרבה יותר (גם לערבים יש חלק בזה..) ערסים מאשר חובבי סאונד

• תוכן חדש...