Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית GPS.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני רוצה לקנות מכשיר GPS, ואין לי מושג מה ההבדלים בין המכשירים השונים שהשוק מציע, הרי כולם מראים בסופו של דבר את הדרך, לא?

חשוב לי שהמכשיר יהיה בעברית, שיהיו בו כל הכבישים בארץ, ורצוי שהמפת דרך תהיה מובנת.

כמה שאלות:

- כשאני רוצה לקנות מכשיר GPS, אילו שאלות אני צריך לשאול?

- מה טווח המחירים שיעניקו לי GPS איכותי?

- עדיף לקנות GPS מובנה, או עם זרוע?

- זה באמת מוסיף/הכרחי שהמכשיר מכוון אותך דרך הרמקול?

מצטער על כל החפירה, אני פשוט לא רוצה להצטער על המכשיר שאני אקנה.

תודה,

רוי.

פורסם

תקציב תקציב

וסתכם כדרך אגב, אתה יכול לקנות גם מכשיר משולב עם מחשב כף יד.

בעיקרון, אתה צריך לוודא טלפונית שישלהם אותו במלאי, שעל מה שאתה משלם אתה מקבל מכשיר עם התוכנת ניווט בעיברית ומוכנה לשימוש כולל רשיון ותוודא שיש מתאם חשמל לרכב.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תקציב תקציב

וסתכם כדרך אגב, אתה יכול לקנות גם מכשיר משולב עם מחשב כף יד.

בעיקרון, אתה צריך לוודא טלפונית שישלהם אותו במלאי, שעל מה שאתה משלם אתה מקבל מכשיר עם התוכנת ניווט בעיברית ומוכנה לשימוש כולל רשיון ותוודא שיש מתאם חשמל לרכב.

תקציב - 2000 שקל.

אני מעוניין רק במערכת ניווט, אני לא צריך מחשב כף יד.

המפות באות עם המכשיר, או שאני צריך לשלם עליהן?

עוד משהו, כדאי לנסות ולחפש מכשיר מיד שניה?

אני אשמח אם תמליצו לי על מכשירים מסויימים.

פורסם

1. תרכוש מחשב כף יד שתומך באפליקציה, אל תחסוך קנה אחד שישמש אותך לעוד יישומים.

2. תבדוק אם למחשב יש אנטנה פנימית או שצריך לחבר אנטנה חיצונית (לי יש אנטנה חיצונית שמחוברת למחשב דרך B.T.), אבל אז זה מוסיף לעלות הכוללת.

3. תראה מה עם התוכנה, כמה היא עולה או האם אתה יכול להשיג אותה ממקומות אחרים.

4. יש בשוק מספר תוכנות כמו: דסטינטור, NAV & GO וכיוצ"ב. בדוק אותן ותתשתמש בזו שאהבת.

5. זרוע נשיאה, ספק שמתחבר למצית - כל אלה יהפכו את חייך לנעימים יותר.

תתחדש

פורסם

אם ברשותך מכשיר סלולרי התומך בJ2ME ובלוטות' תוכל להתקין Freemap שזו תוכנת ניווט חינמית ולסיים את הסיפור ב-400 שקל עבור מקלט GPS חיצוני.

אם אתה רוצה לקנות מכשיר יעודי (שיעלה יותר מ-400 שקל), אני ממליץ על התקנה של IGO 2006 PLUS עם עידכון מפות לסוף יולי 2006.

פורסם
אם ברשותך מכשיר סלולרי התומך בJ2ME ובלוטות' תוכל להתקין Freemap שזו תוכנת ניווט חינמית ולסיים את הסיפור ב-400 שקל עבור מקלט GPS חיצוני.

אם אתה רוצה לקנות מכשיר יעודי (שיעלה יותר מ-400 שקל), אני ממליץ על התקנה של IGO 2006 PLUS עם עידכון מפות לסוף יולי 2006.

יש לי מכשיר שתומך ב J2ME. מדובר במכשיר Nokia 5700, הוא כולל בתוכו נתוני GPS, כגון: ניווט, מיקום, מרחק וכל מיני ציוני דרך.

אני אשמח אם תוכל לעזור לי, ולהגיד לי איזה חבילה הכי משתלמת מהחבילות שאורנג' מציעה, בכל מה שקשור לקבלת שרות GPS.

החבילה הראשונה נראת לי יותר מדי בסיסית.

ההתלבטות היא בין החבילה השניה (ניווט קולי), לבין החבילה השלישית שכוללת ערכת GPS.

http://www.orange.co.il/777.html

תודה מראש.

פורסם

Freemap מאפשרת לך לנווט כל עוד יש לך מקלט GPS מובנה בתוך המכשיר או מכשיר חיצוני שמתחבר דרך בלוטות',

התוכנה עובדת ללא כל תלות בחברת הסלולר, והינה חינמית ומבססת על העובדה שכל משתמש מעדכן אותה, וכוללת גם ניווט קולי.

ראיתי את זה בפעולה אצל חבר, ואני חייב לציין שהתרשמתי לטובה.

נסה אותה, אם לא תהיה מרוצה אתה תמיד יכול להתחבר לאחד מהחבילות הניווט שאורנג' מציעות.

פורסם

העידן של מכשירים שעושים רק פעולה אחת מת מזמן ידידי.

היום ישנם מכשירים שהם גם דיבורית בלוטות',נגן MP3 או 4 ועוד.

ישנם מכשירים מובנים במערכת הסטריאו ועוד ועוד.

במקום להשקיע סכום יפה במכשיר ייעודי לעניות דעתי שווה להשקיע עוד קצת לסכום ולקנות משהוא שבאמת יעזור וישמש אותך לעוד דברים.

חבר טוב שלי קנה מיו, הוא גם דיבורית ונגן וכל זה, במחיר סביר יחסית והניווט עובד יופי.

הקול של המכשיר זה יעיל מאד כשאתה צריך להסתכל כמו פורפרה לכל הכיוונים בכביש ראשי ועמוס שאתה לא מכיר ואין לך כל כך אפשרות להוריד את הראש להביט במסך.בטיחותי יותר ככה.

בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...