Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי סיפור בהמשכים.

הכנסתי את הפולו קלאסיק שלי למוסך מורשה של פולקסווגן עקב תקתוקים במנוע.

במוסך אמרו לי שצריך לפרק את המנוע ולהחליף ראש מנוע , אמרו לי שכל הטיפול יעלה לי 3800 שקל...אמרתי להם שימשיכו ויבצעו את מה שנדרש.

היום התקשרו אליי מהמוסך ואמרו לי שהמנוע הלך , הבעיה לא היתה קוסיות/ראש מנוע אלא בוכנה שרופפת וצריך לעשות אוברול למנוע והטיפול יעלה בהרבה יותר מ-4000 במקביל הם הציעו לי לקנות מנוע משומש/חלפים

כרגע המנוע שלי והאוטו נמצאים במוסך , המנוע כמובן מפורק לגורמים.

מחר אני הולך לחפש מנוע אחר

השאלה שלי היא מה באמת לעשות?

לקנות מנוע?

לעשות אובראול?

מה הסיכונים במנוע מחלפים?

איך אדע כמה ק"מ עשה המנוע?

אני באמת מבקש עזרה , אני לא יודע מה לעשות.

הבנתי מהמוסך שאם אחליף מנוע וכל מה שצריך אני אגיע לאיזה 8000 שקל

הפולו שווה כולה איזה 20000

אני מאוד אודה למי שיכול לעזור

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

השאלה הנשאלת היא,כמה ק"מ עברת עם המנוע?אולי עדיף אוברול ולא החלפת מנוע שאינך יודע מה עבר עליו,

לפי דעתי עדיף אוברול כי אז אתה יודע שהוחלפו חלקים למנוע והכל תקין,לעומת זאת תמצא מנוע מפירוק,תשלם סכום מסויים,ולעולם לא תדע מתי ייגמר המנוע,

פורסם

קודם כל תלמד-באים להתייעץ קודם אחרי זה מחליטים.

אני עם רכב של 23K לא נכנס למוסך מורשה ,אני יודע שהוא פשוט יטחן אותי.

איך בדיוק מתקתוקי שסתומים הלך מנוע והגיעו לתקלה בבוכנה -ממש לא ברור !.

מכיוון שכבר עשית את הטעות כדאי לבקש מהמוסך להשיג לך מנוע מייבוא וזה מסיבה פשוטה:

אם תקנה מנוע,ירכיבו ויהיה לא בסדר יחייבו אותך שוב על העבודה כי האחריות היא רק על העבודה שנעשית פעם אחת ולא על החלק בעוד שאם המוסך מספק לך את החלק יש לו אחריות גם לחלק וגם לעבודה.

קח בחשבון שבהחלפת מנוע מומלץ להחליף:טיימינג,משאבת מיים,מחזירי שמן,מותחנים,מיסבי מותח למיניהם ואם כבר מנוע למטה כדאי גם להחליף מחזיר שמן אחורי בין המנוע לגיר.

במקביל מומלץ לפרק את הרדיאטור ולשלוח לניקוי יסודי,להחליף נוזל קירור וטרמוסטט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
השאלה הנשאלת היא,כמה ק"מ עברת עם המנוע?אולי עדיף אוברול ולא החלפת מנוע שאינך יודע מה עבר עליו,

לפי דעתי עדיף אוברול כי אז אתה יודע שהוחלפו חלקים למנוע והכל תקין,לעומת זאת תמצא מנוע מפירוק,תשלם סכום מסויים,ולעולם לא תדע מתי ייגמר המנוע,

שי,זה קשקוש גדול !!

אוברול במוסך מורשה עלול לעלות מחיר של החלפת מנוע פעם וחצי -משהו באיזור ה 8-9 אלפים ש"ח בהנחה שמבוצע לפי הספר וכולל הכל חדש מהמפעל.

אוברול בכלל הוא תהליך יקר מהחלפת מנוע ובד"כ גם אינו משתלם כי הוא לא תמיד תופס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

העניין הוא שלא רציתי כ"כ מורשה כי הם באמת עושים עליי כסף , אבל במקרה כזה רציתי ללכת על בטוח ועל אחריות.

תודה לכם על כל התשובות אבל אני עדיין לא יודע מה לעשות.

יש לכם מושג כמה זה יכול לעלות?

מפחיד אותי כל העניין

באמת תודה על העזרה

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...