Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה להתייחסותכם העניינית

אני מתכוון לקנות הונדה ג'אז חדשה .

בניגוד לשאר היבואנים שבדקתי , כאשר כולם מוכרים מודל 2008 , כאן מוכרים מודל 2007.

אני יודע שבעוד חודשיים אמורה להיות הפחתה של כ -4000 שקל במחיר הרכב בגלל נושא מיסים.האם זה שאני קונה עכשיו רכב ממודל 2007 יתבטא בהורדת ערך משמעותית בעוד חודשיים כשיכנס מודל חדש ובהנחה משמעותית כאמור.

האם בגלל הנתונים האלו אני יכול לדרוש ולקבל הנחה משמעותית או הנחה כלשהי במחיר הרכב.

האם זה יתבטא רק ברכב שהמחיר שלו 114000 או שזה יכול להתייחס גם לדגם המאובזר מעט יותר

עם עוד 2 כ"א שעולה 117000.

האם יש משמעות לעובדה שאני מעוניין לבצע טרייד אין על הרכב שלי בגלל סחירות נמוכה.

בקיצור, מה לדעתכם עלי לעשות, אם בכלל,ואם משהו נתקל בתופעה דומה אשמח להתייחסות עניינית.

תודה

תומר

נשוי באושר, לפעמים חולם על קצת עושר:roll:

פורסם

אני הייתי עובר הלאה.

הג'אז לא נוחה במיוחד, לא מאובזרת במיוחד והיא יקרה למדי...

מצד שני, היא חסכונית ומרווחת מאוד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הג'ז מכונית מעולה, חסכונית בטירוף עם גיר רציף , בעלת מבנה מונובוקס שימושי מאוד, ומאוד מבוקשת בשוק המשומשות ,

דא-עקא דגם חדש הופיע בחו"ל , ואם כבר אתה הולך לרכוש רכב חדש עדיף לרכוש את הדגם הנכנס , אם כי יכול להיות מאוד כי הדגם החדש של הגאז בכלל יופיע כאן כ 2009 (או 2008 לקראת סוף שנת הדגם) .

פורסם

בהמשך להודעתי הזו, אני די סגור על הרכב, אך האם יש אפשרות אמיתי להתמקח בנושא המחיר בשל הפרמטרים שצוינו

פורסם
בהמשך להודעתי הזו, אני די סגור על הרכב, אך האם יש אפשרות אמיתי להתמקח בנושא המחיר בשל הפרמטרים שצוינו

ראשית, ישנה אפשרות להתמקח על המחיר משתי סיבות:

1. בינואר אכן צפוייה הורדת מחירים, שתשפיע בעיקר על מחירם של רכבים חדשים. גובה ההורדה צפוי להיות כמה אלפים בודדים לרכב משפחתי ממוצע.

2. כרגע בהונדה נמכרים רכבים משנתון 2007. הונדה מוכרים רכבים חדשים עפ"י שנה קלנדרית (מה שעומד להיות ממומש אצל כל היבואנים), לכן החל מינואר 2008 הקרוב, ישווקו דגמי 2008, דבר שיגרום לירידת ערך מיידית וגבוהה בדגם ה- 2007 שתרחוש כעת.

לדעתי:

אני הייתי ממתין עם הקנייה, או בוחר אלטרנטיבה אחרת, מכיוון שהג'אז הנוכחית מסיימת את דרכה לטובת דגם חדש העומד לצאת בעוד מספר חודשים. הדגם החדש צפוי להיות מתקדם יותר, חסכוני יותר, בטיחותי יותר ונאה יותר (מצ"ב קישור).

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3463079,00.html

אם הינך מתעקש בכל זאת על הג'אז הנוכחית למרות מחירה הגבוה, לך על דגם 2008 או 2007 בהנחה משמעותית.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

הכל עניין של מלאי.

אם נותרו במלאי מספר רב של מכוניות מהדגם הנ"ל, סביר להניח שתוכל להוציא הנחה משמעותית.

אם לא, סביר להניח שלא תקבל שום הנחה.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

בהנחה ששנת דגם חדש , כלומר 2008 תמכר בינואר הקרוב ב110000 לאחר ירידת המס הצפויה, בכמה ימכר רכב חדש, שעדיין נותר במלאי אבל משנת 2007

פורסם
בהנחה ששנת דגם חדש , כלומר 2008 תמכר בינואר הקרוב ב110000 לאחר ירידת המס הצפויה, בכמה ימכר רכב חדש, שעדיין נותר במלאי אבל משנת 2007

אם במצב הנתון ישארו מספר דגמי 2007 ברשות היבואן, הנ"ל יצתרך למוכרם בהנחה משמעותית לעומת דגמי 2008. כלומר לפחות 10%. אחרת, למה לי לרכוש 2007?!

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...