Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביואיק ריגל

ELI_YAHO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

מה דעתכם על ביואיק ריגל 82 מנוע 8V מנוע 4500 סמ"ק,

ולשאלה הרוטינית ביותר אם למישהו יש מושג על תיצרוכת דלק ?

תודה מראש ,אלי.

פורסם

חברה אני מדבר על מנוע 4500 סמ"ק 8V

בעבר שירתה אותי אולדסמוביל 3800 סמ"ק 6V עם תצרוכת דלק כפי שציינתם אולם לתקופה קצרה

היתה לי קטלס מנוע 5000 סמ"ק 8V עם תצרוכת דלק מחרידה!!!

פורסם
בתור רכב ליום יום - אם אין לך מניות בכמה בארות נפט - רד מזה, כרכב אספנות/הובי לסופ"ש וכו' -מעולה.

הבנתי את האירונייה ,תנסה להיות יותר ספציפי בבקשה לגבי תצרוכת הדלק מה שמאוד מטריד אותי .

פורסם
זו לא אירוניה, בשבילי זה מציאות יום יומית. יש לי 3 אמריקאיות ואגב אני בבנית רכב שיאכל ליטר לק"מ בערך.

תכלס, הוא אוכל 1 ל4-5 בעיר ובחוץ.

4-5 ק"מ מחוץ לעיר זה פשוט רצחני ,הרבה יותר ממה ששיערתי ,נראה לי שאני לא יעלה בכלל על הסוס

שאני רוצה לרכב עליו בצער רב ואסתפק במשהו יותר הגיוני.

פורסם

אני אישית, ואני מדגיש - דעתי האישית, רכב אמריקאי עם מנוע V8 זה הדבר האמיתי, ואם נותנים לו קצת סטרואידים הוא גם נהיה מפחיד, אני לא יכול להשוות אותו לשום רכב ספורט אחר, ואני הולך לצד הקיצוני ביותר של הסטרואידים..

ביום יום אני נוסע בסוזוקי סוויפט ששווה 1000 שקל בערך, אוכלת 1 ל15 עם המנוע 1000 טריפל הגמדי שלה, אני לא מתכוון שתקנה כזאת, זה יכול להיות גם רכב נורמלי יותר ב10-20K, ולסוף שבוע יש אוטו מיוחד.. :twisted::twisted::twisted: (הייתי פשוט חייב..) שרק החלקים שקניתי עבורו בחודשים האחרונים עומדים על מחיר של משפחתית ממוצעת וזה רק ההתחלה.

אם אתה מחפש רכב כדי להנות ממנו - מצאת את הרכב המתאים.

פורסם

אבקש לא לזלזל בסוזוקי שלך כי מה שהיא עברה.עוברת ,סוחבת על עצמה כל אמריקאית שתהייה לך תהייה צריכה להצדיע לקטנטונת

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

אלי, כנראה שאתה פשוט לא בחור של אמריקאיות!

מי שיש לו אמריקאית מגרגרת עם מנוע V8 בד"כ לא בוכה יותר מדי על הדלק, בין אם יש לו כסף או אין לו כסף!

תשאר עם הוולבו שלך וZהו!

פורסם
אני אישית, ואני מדגיש - דעתי האישית, רכב אמריקאי עם מנוע V8 זה הדבר האמיתי, ואם נותנים לו קצת סטרואידים הוא גם נהיה מפחיד, אני לא יכול להשוות אותו לשום רכב ספורט אחר, ואני הולך לצד הקיצוני ביותר של הסטרואידים..

ביום יום אני נוסע בסוזוקי סוויפט ששווה 1000 שקל בערך, אוכלת 1 ל15 עם המנוע 1000 טריפל הגמדי שלה, אני לא מתכוון שתקנה כזאת, זה יכול להיות גם רכב נורמלי יותר ב10-20K, ולסוף שבוע יש אוטו מיוחד.. :twisted::twisted::twisted: (הייתי פשוט חייב..) שרק החלקים שקניתי עבורו בחודשים האחרונים עומדים על מחיר של משפחתית ממוצעת וזה רק ההתחלה.

אם אתה מחפש רכב כדי להנות ממנו - מצאת את הרכב המתאים.

מה שנאמר לך פה ומה שמנסה מר -V8- להגיד לך, נאמר כבר עשרות פעמים בעשרות פורומים מסביב לעולם ובעשרות שפות:

אם אתה שואל על צריכת הדלק של רכב אמריקאי עם מנוע V8 , סימן שלא אמור להיות לך אחד.

זה לא נאמר בנימה מזלזלת, זה לא נאמר בכדי לפגוע, זה נאמר כי זו האמת לאשורה.

low rider סיכם את זה מאוד יפה - זה הדבר האמיתי, זה תחביב ועל תחביבים משלמים.

אגב, בבניה, אחזקה, שיפור ותחזוקה שוטפת של רכב מיוחד כזה, הדלק הוא לא ההוצאה הגדולה שלך ואם זה מה שמטריד אותך - הדלק, חזור לפיסקה הראשונה.

עוד תספת קטנה:

בתור אחד שהחזיק רכבים עם מנוע "אמריקאי" שלא היו V-8, אלה "רק" 6 טורי, אני יכול להגיד לך שמלבד הנתונים שסיפק low rider, לא הייתי קונה את שאר הנתונים שסיפקו לך.

כן, באופן תיאורתי אפשר להשיג תצרוכות נמוכות, אם תסע ככה וככה, בתנאים ככה וככה ולא תעבור את מהירות ככה וככה..... אתה יודע לאן אני הולך.

במציאות הפרקטית, הרכב נוסע, אתה נהנה, אתה נוסע בעיר, בכפר, בבין עירוני. אתה מניע, מכבה, מפעיל מזגן, מאיץ ועוד כל מיני פעולות שיגרתיות שבד"כ קשורות לנהיגה והופ.... הגעת לתצרוכת דלק של 1:4.

"תלחץ" וזה רק יהיה יותר גרוע.

אתה מכיר מישהו שקנה V-8 בשביל לא ללחוץ מדי פעם על דוושת התאוצה?

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תוכן חדש...