Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות באספקת פורד קונקט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אולי מישהו יוכל ליעץ לי מה לעשות. הזמנתי פורד קונקט חדשה בחברה בחודש ספטמבר, נאמר לי שהרכב לא בארץ ויגיע

ב 15 ל אוקטובר ותיכף אחרי זה אוכל לקבל אותו. ה 15 הגיע ואז נאמר לי שיש איחור ויגיע ב 25. גם זה לא קורה. גם

מספר שלדה לא יכולים לתת לי. נאמר לי ע"י חברים שבטח הרכב כבר הגיע אך היו צריכים אותו לאיזה הזמנה גדולה

של חברה ומעדיפים למשוך את "הקונה הקטן". זה נראה לכם?? ואם כן מה אני יכול לעשות בנידון. אני מיואש מתשובות

של "עוד כמה ימים.......עוד כמה ימים" מה כדאי לעשות????

בתודה ,

נתן

פורסם

בדר"כ יש סעיף בחוזה שאומר שהחברה ממנת לך רכב חליפי/שכור עד קבלת הרכב או לחלופין עושה הנחה ממחיר הרכב המקורי,

ממליץ לך לבדוק.

פורסם

תודה אחי, רק שהחברה לא מודה שיש בכלל בעיה. מבחינתם זה יכול לקחת עוד זמן וזה עולה יפה עם

התנאים של ההזמנה.

• תוכן חדש...