Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום...

קניתי את האוטו שלי מאוד לא מטופל ולכן יש לי איתו הרבה בעיותי ואני כבר למעלה מחודש ביישור קן מתמשך!

בכל מקרה האוטו אצלי למעלה מחודש וברקסים קדמיים הוחלפו בטיפול שבוצע לפני כחודש, ישר לאחר קניית הרכב.

הברקסים היו בסדר גמור ואפילו מצויינים עד שיום אחד לפני כשבוע הנעתי את האוטו והרגשתי שאין לי כמעט ברקסים,

כיביתי את האוטו והנעתי והבעיה הסתדרה. לאחר יום הבעיה חזרה ונשארה אותו דבר.

החלפתי משאבת בלם מרכזית ולפי דעתי זה לא עזר.

אני חייב להגיד שברקסים יש לי אבל הפדל עכשיו הרבה יותר משוחרר וצריך ללחוץ הרבה יותר חזק כדי לעצור, וגם שהוא

עוצר הוא עוצר הרבה פחות טוב.

המכונאי שלי נסע על האוטו והוא אומר שיש לי ברקסים ואין שום דבר אחר חוץ מהמשאבה שיכול לגרום לבעיה הזאת.

אני אשמח אם יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה כי אני מתחיל להתייאש ולחשוב שאני מדמיין את זה.

תודה.

פורסם

בעיות הקשורות למערכת הבלמים יש לגשת למוסך ועדיף בגרירה.

מה אתה מצפה לשמוע מחברי הפורום בנושא כה רגיש מבחינה בטיחותית ?

איזה כייף לי :)

פורסם
בעיות הקשורות למערכת הבלמים יש לגשת למוסך ועדיף בגרירה.

מה אתה מצפה לשמוע מחברי הפורום בנושא כה רגיש מבחינה בטיחותית ?

אני אמרתי בהודעה הראשונה שברקסים יש לי אבל לדעתי הרבה פחות חזקים!

בדקתי אצל המכונאי שלי אבל הוא כולה נסע עם האוטו, בלם ואמר שהברקסים תקינים...

פורסם

לדעתי מגבר בלם (היה מקרה דומה באיביזה של אחי הגדול), גש למוסך בגרירה.

עם בלמים לא משחקים. לא יודע מה הדעה של כולם וגם לא ממש איכפת לי אבל בשבילי אם יכול להיות הבדל של אפילו חצי מטר-מטר בבלימה בין אם זה נובע מבעייה במערכת הבלימה כולה או מאיכות בלמים גרועה, זה לא בטיחותי לחלוטין מכיוון שהמרחק הקטן הזה יכול להיות גורלי עבור תאונה או עבור ילד\אדם בוגר\כלב\חתול תאונה וכד'.

איתמר.

פורסם
לדעתי מגבר בלם (היה מקרה דומה באיביזה של אחי הגדול), גש למוסך בגרירה.

עם בלמים לא משחקים. לא יודע מה הדעה של כולם וגם לא ממש איכפת לי אבל בשבילי אם יכול להיות הבדל של אפילו חצי מטר-מטר בבלימה בין אם זה נובע מבעייה במערכת הבלימה כולה או מאיכות בלמים גרועה, זה לא בטיחותי לחלוטין מכיוון שהמרחק הקטן הזה יכול להיות גורלי עבור תאונה או עבור ילד\אדם בוגר\כלב\חתול תאונה וכד'.

איתמר.

המכונאי שלי אמר לי שזה לא יכול להיות מגבר בלם כי אם זה המגבר בלם (בוסטר) זה עושה את הפעולה ההפוכה והדוושה תיהיה ממש קשה ואצלי היא להפך, רכה.

הוא החליף לי משאבה מרכזית אבל לדעתי זה לא עזר.

מישהו יודע איפה בודקים ברקסים כמו שצריך? עם מכשירים, נגיד כמו בטסט...

• תוכן חדש...