Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת, Rockford P3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=4&series_id=31&family_id=10&item_id=108278&locale=en_US&p_status=

בזמן הלא רחוק אני מקווה אני מעוניין לקנות את הסאב הנ"ל.

הייתי רוצה לקבל חוות דעת מקצועית יותר לפני שאני מוציא הרבה כסף, מה אתה אומרים עליו? אם יש/היה אותו למישהו, איך הוא?

הוא שווה את הכסף?

תודה מראש,

גיא.

פורסם

זה רק אני או שבקישור יש פרטים על ה-P2 החדש ולא על ה-P3? :shock:

אז באיזה מהם אתה בעצם מעוניין?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

:shock: חח בלבול שלי.. אני מעוניין ב- P3 ללא כל ספק, אבל לא מהסידרה החדשה. זה פשוט מה שיש באתר. :)

אני מחפש סאב חזק שידע להתפשר על רוב הבאסים. כולל את הנמוכים שבהם.

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=4&series_id=31&family_id=11&item_id=108288&locale=en_US&p_status=

תודה

גיא.

פורסם

באמת כדאי שתישמע את הסאב הנ"ל כדי להחליט אם הוא מה שאתה מחפש או לא. אף אוזן אחרת לא תוכל להחליט בשבילך אם הוא לטעמך או לא. אם הוא שווה את הכסף או לא, זהו עניין רלוונטי. יכול להיות שהוא לא יהיה מספיק חזק לך והיית מעדיף סאב יותר חזק אך קצת פחות איכותי באותו כסף ולהיפך.

בהצלחה,

עידן P:

פורסם

לצערי רוקפורד עם כל המוצרים הישנים והטובים שלה - מעולים אפילו.

הוכיחה במהלך השנים שהיא גם מייצרת מוצרים ברמה בינונית ולא יותר ואפילו מוצר כמו הP1 שהייתי מעדיף סאב של פיוניר עליו.

המוצרים הטובים שלה עדיין מעולים וחלקם חסרי תקדים. אבל בדיוק בגלל השורה שרשמתי למעלה לא הייתי מהמר על הכסף שלי על הסאב הזה, הייתי הולך ושומע אותו איפה שאפשר אם כי אני מאמין שהP3 הוא שיפור של הP2 - גם חזק ממנו פי שתיים לפי מה שהבנתי.

יש מוצרים שהייתי מוכן להמר עליהם בידיעה שהם גם ימכרו בקלות וגם בידיעה שהחברות שמייצרות אותם לא מתפשרות עם השנים.

ועדיין - לא שמעתי, לא נגעתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בעבר רציתי לקנות את הסאב הנ"ל, אך אמרו לי שאחיו הקטן (ה-P2) יותר איכותי ממנו. עוצמה, אין מה לדבר אפילו (ה-P3 מאוד מאוד חזק, לא ששמעתי אבל לפי סרטונים ותגובות בפורומים בחו"ל). לגבי איכות, אם הוא אכן כמו אחיו הקטן, הייתי הולך על זה. בהצלחה!

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ה לך לקנות את הרוקפורד הנ''ל?

אומנם לא שמעתי אותו,אבל מהניסיון שלי עם ה-p1 וה p2 אני לא חושב שהייתי משקיע 1200 ש''ח עליו.

אלא אם כן רוקפורד שינתה פאזה בסאונד והפכה את הקערה על פיה עם הדגם החדש...מה שלא נראה לי שקרה.

תוכל לרכוש בסכום הזה את ה jl audio 10w3v3

רכשתי אותו לפני כשלושה שבועות ואין מאושר ממני.

אם תרצה אתה מוזמן לבוא לשמוע אותו אצלי באותו ולהתרשם.

פורסם
בעבר רציתי לקנות את הסאב הנ"ל, אך אמרו לי שאחיו הקטן (ה-P2) יותר איכותי ממנו. עוצמה, אין מה לדבר אפילו (ה-P3 מאוד מאוד חזק, לא ששמעתי אבל לפי סרטונים ותגובות בפורומים בחו"ל). לגבי איכות, אם הוא אכן כמו אחיו הקטן, הייתי הולך על זה. בהצלחה!

גיא.

אני חושב כמוך, תודה.

ה לך לקנות את הרוקפורד הנ''ל?

אומנם לא שמעתי אותו,אבל מהניסיון שלי עם ה-p1 וה p2 אני לא חושב שהייתי משקיע 1200 ש''ח עליו.

אלא אם כן רוקפורד שינתה פאזה בסאונד והפכה את הקערה על פיה עם הדגם החדש...מה שלא נראה לי שקרה.

תוכל לרכוש בסכום הזה את ה jl audio 10w3v3

רכשתי אותו לפני כשלושה שבועות ואין מאושר ממני.

אם תרצה אתה מוזמן לבוא לשמוע אותו אצלי באותו ולהתרשם.

אם אני זוכר נכון קנית אותו באחד המפגשים לא?

הייתי שמח לשמוע אותו למרות שאני חושב ש- 300 RMS לא ממש יספקו אותי.

מה המחיר של ה- JL?

תודה,

גיא.

פורסם

guy היקר. 300 RMS הם נתון שאומר דבר אחד וזה כמה וואט אתה יכול להכניס לרמקול .

אותך מה שצריך לעניין זה להתאים:

א.את הסאב להגברה.

ב.את הסאב+תיבה לרכב+לאוזן+לרמקולים.

ג.מה הנצילות שלו.

הP3 הוא סאב של 85dB ו500RMS מה שאומר שתצטרך מונו של בערך 600-700RMS כדי לדחוף אותו כמו שצריך.

במחיר הזה הייתי הולך על:

אחד מאלו: IDQ12D2 V.2/IDQ12D4 V.2

Mac audio Maximus 300/250

Phase evolution multi ohm

JL AUDIO שבתקציב, סדרה כמה שיותר גבוהה.

וכמובן שאם אין לך בעיה ליבא אז כמובן לנסות ללכת על הפירלס XLSאו XXLS.

• תוכן חדש...