Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוטו נכבה בזמן עצירה help

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי פיאט אונו 93 70S, עכשו יש לי בעיה שמטריפה אותי.

כל הזמן שאני נוסע ומאט ומגיע לעצירה האוטו רועד רועד עד שנכבה, כמעט כל רמזור

האוטו נכבה לי אלא אם כן אני נותן פמפום קל בגז, כל עוד יש לחיצה על הגז אני מונע מהאוטו לרעוד ולהיכבה.

גם שהאוטו מגיע לחום הנכון והוא נמצא בזמן עבודה זה ממש לא משנה בזמן עצירה האוטו יכבה...:x:x:cry:

יש למישהו מושג,

תודה מראש לעונים... שבת שלום לכולנו

בשבילכם ובשביל משפחותיכם סעו בזהירות!!!!

טרנטה, אבל לפניך!!!:lol:

פורסם

הבעיה הנה בקרבורטור, או רק לכוונו או שיש בו סתימות ויש לפרקו, לנקותו ולשפצו במכון קרבורטורים טוב.

בסבירות נמוכה יותר יתכן והנחיר (דיזה) החשמלית בקרבורטור לא תקין או הזנת החשמל אליו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בדוק אם בוסטר הברקס מושך אוויר. הוציא את הצינור ממנו, סתום אותו עם הבוהן וראה אם המנוע מתייצב.

אם אין שינוי, הוציא הצינור מהסעפת וסתום את הסעפת עם האצבע, אם מתייצב החליף את הצינור. לא מתייצב הבעיה במקום אחר. בדוק ועדכן.

דוד.

עריכה, סיכוי סביר שגם מה שרפי כתב יפתור את הבעיה, אלא מיי, אם הרכב לא נכבה בעמידה ברמזור, כאשר הרגל לא על הברקס, סביר להניח שהבעיה כפי שכתבתי.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

הרכב נכבה לא משנה איפה הרגל, על הברקס או על הראש שלי הוא יכבה.

נראה לי שרפי צודק שיש בעיה כלשהי בקרבורטור...

אני גם מרגיש לפעמים באקפיירים קטנים בזמן שאנ לוחץ גז..

טרנטה, אבל לפניך!!!:lol:

פורסם

אם אתה גר קרוב לנתניה,קפוץ לצביקה לביקור.

ניקוי קרבורטור (כנראה) ויותר סביר שכיוון הצתה הכרחי להמשך נסיעתו התקינה של הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היה לי פיאט דונה ואני חושב שזה אותו קרבורטור.

יש שם שסתום סולנויד שסוגר ומקטין מעבר דלק למצב סיבובי סרק כאשר המנוע בסיבובים יותר גבועים.

(בצילום מדובר על IDLE CUT-OFF)

להסתכל טובבתמונה ולא להבלבל עם שסתום דומה אחר בצד השני של הקרבורטור)

הבעיה שלך שהשסתום הפסיק לעבוד (סביר להניח שהשסתום מקולקל ולא הבקר שלו)

כדי לבדוק אותו אפשר לפרק ולהפעיל עלו 12 וולט ולראות אם עובד.

הפיתרון הטוב זה להחליפו.

אם זה יקר ואתה רוצה לחסוך אפשר לנטרלו ע"י לחיצת השסתום והלחמה/הדבקה או חיתוך על מנת

להשאיר את מעבר הדלק לסיבובי סרק פתוח כל הזמן.

זה יגדיל צריכת הדלק אבל באופן מזהרית בלבד.

(בזמנו אני ניטרלתי את השסתום ואני רושם כל תידלוק, לא היה שינוי תצרוכת דלק בפועל)

(צירפתי קבצי PDF בימקום תמונות כדי שתירא יותר טוב)

Image1_10.pdf

Image2_10.pdf

• תוכן חדש...