Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשאל כל בעל מוסך?

ה 30I עוד לא נמצאת חודש בארץ וכל בעל מוסך יגיד לך שהסובארו B3 שגם היא חדשה כמוה בדיוק,אמינה יותר?!

החלטת שהסובארו מתאימה לך יותר?-מצויין.

רק אל תשתמש בטיעונים שהיו מתאימים ללפני 30 שנה.

ובלי שום קשר,היונדאי מכונית טובה יותר,ובכל מיבחני הדרכים,הן בארץ והן בחו"ל,יצאה כשידה על העליונה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

קודם כל לא דיברתי על דגמים ספצייפים אלה על החברות עצמם וזה מה שמוסכניק אמר לי במילים האלה יונדאי זה קופסת קרטון לא אמינה, ותאמת החלטתי לקחת את הסובארו רק בגלל שהיא סובארו ולא יונדאי אחרי הכל היונדאי יותר יפה מבפנים אבל פחות יפה מבחוץ לעומת זאת הסובארו עם מנוע יותר חזק משל היונדאי וגם הסובארו יותר אטומה מרעשים אז לא יודע מה להגיד לך ביקשתי שאם למישהו יש מידע על המכוניות או מאמר או לא יודע כל דבר שיביא לי אבל רק על הדגמים של ה2.0.

פורסם

שתי שאלות לי אליך

עשית נסיעת מבחן עם הסובארו בכביש עם מהמורות?ובעליות?

ראית את התא מטען?

פורסם

הוא לא צריך לראות כלום וגם לא לשמוע.

המכונאי שלו אמר לו "יונדאי זה מקרטון" ומשה,דוד של גיסו של שכן שלו אמר לו "סובארו הכי טוב",וזה מספיק.

זה פשוט מדהים איך בעידן שלנו עוד שולטת הבורות והדעות הקדומות של לפני 30 שנה.

אי אפשר שלא להזכר שבזמנים עברו,כשהיו הולכים להזמין מכונית חדשה,היו מביאים מכונאי שיראה שקל להחליף בה פלגים-פלטינה..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אתה כל הזמן חוזר ואומר ומדגיש שהסובארו יותר חזקה בהרבה ,ומנוע שלא משתווה בכלל ליונדאי,אין לי עדיין שמץ מאיפה הבאת את זה שה B3 יותר חזקה מהיונדאי I30,לא לקחת עדיין נסיעת מבחן ביונדאי ובנתיים אתה מדבר כאילו אתה הכי בטוח בעצמך בעולם.

נסעתי ב B3, לא אהבתי כל כך, והמנוע? לא הרגיש לי כמנוע 2000 והרגיש לי דיי חלש יחסית.חשבתי שזה רק אני מרגיש ככה, עד שקראתי פה בפורום ובחיפוש קליל באינטרנט שזה לא רק אני אלא גם אחרים שנסעו הרגישו כמוני.

כדי שה I30 תיהיה יותר חלשה מה B3 אמורה להיות לה מנוע דיי חלש ולא מתפקד כראוי, אתה חושב שבאמת יש ליונדאי מנוע גרוע כזה? אני בטוח שלא , במיוחד אחרי כל המבחנים שראיתי.

תמשיך ללכת לפי המוסכניק שלך, נראה לאן תגיע.

פורסם

AC/DC - סבבה. תודה.

ד"א, העמלה מיפנאוטו בדרך...

אני חושב שכשמייעצים לבן אדם בנוגע להחלטה של מעל 100 אש"ח, אולי כדאי גם לפרט את הסיבות, במיוחד בהתחשב בכך שכל הת'רד נוטה מאוד לכיוון היונדאי, למה דווקא לקחת B3 בלי למצמץ? אולי כי תחכה מספיק זמן בשביל למצמץ אז תבין שאתה עושה טעות?

למען הסדר הטוב, אין לי מושג מי יותר טובה, לא נסעתי באף אחת מהן, וזה גם לא כ"כ מעניין אותי כי אני לא חושב שאני יגיע למצב שאני ירצה לרכוש אחת מהן, אבל בכל זאת, אם כבר ייעוץ אז כמו שצריך.

פורסם

אולי תיתנו לי סיבות למה יונדאי ולא סובארו ולא סובארו ולא יודנאי?

תשמעו אני עשיתי חישובים כאלה, נסעתי בשני המכוניות ומבחינת רעש מנוע ורעש מבחוץ הסובארו יותר טובה, מבחינת נוחות הסובארו יותר טובה, מבחינת יופי מבחוץ הסובארו יותר טובה, מבחינת יופי מבפנים היונדאי יותר טובה, מבחינת כח אני לא יכול כל כך להגיד אבל לפי נתונים טכניים הסובארו יותר טובה ( יש לה יותר כ"ס ויותר קג"מ ), אם למישהו יש עוד דעות וסיבות למה הוא היה לוקח אחת משני המכוניות אני ישמח לשמוע אבל רק לגבי דגמים של ה2.0 ולא לפי מה שאתם קוראים במאמרים על הדגמים החלשים יותר.

פורסם

תודה על ההתיחסות ודרך אגב במאמרים שקראתי על הסובארו והיונדאי אמרו שהיונדאי יותר נוחה בכבישים מהירים וקל לשלוט בה אבל לעומת זאת הסובארו רכה מידי כי בדרכים עירוניות היא הרבה יותר נוחה מהיונדאי, אז משהו מכפר על משהו בעניין הזה. תאמת שאני מעדיף להרגיש בנוח בעיר מאשר בכבישים מהירים אני נמצא יותר בעיר וגם כל המכוניות שנסעתי עליהם עד היום הם ממש ממש ממש לא יציבות כמו אמריקאיות וטנדרים וגי אמ סי וכאלה אז אני מאמין שאני יספק ביציבות של הסובארו ללא ספק.

פורסם
אני היתי לוקח B3 בלי למצמץ .

גם שימון פרס לא מצמץ, ותמיד הגיע שני.

אני מציע למצמץ, לחשוב, לבדוק ואז להחליט.

פורסם

זה לא ייאמן. אתה ביקשת תגובות בקשר להתלבטות שלך - ואתה ממשיך לשכנע את עצמך שהסובארו יותר טובה. אז מה שוות התגובות של חברי הפורום?

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא יודע מאיפה לקחתה שיונדאי לא אמינה,היונדאי אצלי במשפחה כבר 6 שנים,אצלי בשרות מעל שנה כבר.

חוץ מצינור מים שהיה צריך להחליף אני לא זוכר תקלות.

כן הרכב נשמר ועובר טיפולים בזמן.

בתגובות שלך כפי שאמרו רבים אחרים אתה משכנע את עצמך לקחת סובארו,אם זה מה שאתה רוצה?אז תיקח.

משתמשים בפורום מנסים לתת לך יעוץ כמו שצריך סך הכול.

• תוכן חדש...