Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערת מינהל המערכת.

הכותרת הזו מאוד לא מתאימה, כל שהתבקשת לעשות הינו לקרוא את "איך כותבים כותרת" בהודעות הדביקות, נראה שעשית זאת בצורה מסויימת אך בחרת להתחכם להם.

למען כולם, נא להתרענן איך כותבים כותרת כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=163273

כעת הפרת כלל נוסף שהוא בנושא תלונות. בכל נושא תלונה יש לפנות לאחד מהמנהלים, אך לא לפרסמה בצורה שעשית זאת. אנא קרא גם את כללי הפורום סעיף מס' 1 כאן : http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

גם שימוש מוגזם בנקודות כאלה ,....., וגם בסימן הקריאה !!!!! מיותרים הם, מספיק תו אחד מכל סימן , גם זה רשום בכללי הפורום, על זה למשל, לא הערנו לך בכלל.

קיבלת הסבר ולא התראה כמקובל, כלומר לא רק שלא החמרנו איתך, פעלנו בהקלה ו לפנים משורת הדין של כללי ונהלי ניהול האתר.

כעת שזו הפעם השנייה להפרת הכללים, ובצורה בוטה, לא נותר לנו אלא להכניסך לעולם המעקב. מרגע זה כל הודעה שלך לא תוכל להתפרסם ללא אישור אחד המנהלים הרלוונטים.

קצת רצון וקצת משמעת מצידך, היו מונעים זאת.

בברכה

ההנהלה.

אני מקווה שהכותרת עכשיו מתאימה,

הרי היא נועדה לתת לכם מידע על אם השירשור מעניין אותכם מבלי להיכנס אליו...

תקשיבו

זה לא הפורום הראשון שאני מבקר בו, במקרה העבודה שלי סובבת סביב פורומים באינטרנט

מעולם - אני חוזר, מעולם - לא נתקלתי בניהול כל כך עיוור וחסר הגיון...

אז לא רשמתי כותרת לפי ה"חוקים" שלכם, אז ביג דיל!! תגידו, תעירו, תשנו בעצמכם, אבל מכאן ועד ***למחוק את כל ההודעות של השירשור*** יש תהום... מה נסגר איתכם? קשה היה להעיר לי? או רק לסגור את השירשור?? הרי כל המטרה פה היא להגיש עזרה מקצועית לאנשים, לא לחנך, אז למה למחוק את כל ההודעות שאנשים באמת השקיעו בהם בכדי שאני אדע קצת יותר... למה? איפה ההגיון? בגלל שהכותרת לא התאימה?

זה אשכרה יותר חשוב מהמטרה הבסיסית של הפורום הזה???

עכשיו, כל ההודעות נמחקו, ואני בטוח ש90 אחוז מהמגיבים לא יגיבו שוב, ולי לא תהיה תשובה..

"לא היה מנוס מלמחוק את התגובות" תעשו לי טובה!!!!!!!

בשניה יכולתם לראות שאני חדש פה, ושזאת ההודעה הראשונה שלי... ושפשוט לא ידעתי על החוקים האלה - פשוט יכולתם להאיר את עיניי!!!

תאמינו לי, החליקו פה על השכל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...