Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי קורסיקה - השרשור הרשמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דובי עייף ומישל מדבר צרפתית עם מישהו :lol:, אז אני לקחתי את היוזמה.

פחות משבוע אחרי קטלוניה מגיעים החבר'ה לקורסיקה לעוד ראלי אספלט.

גרונהולם פותח בסערה ומוביל בארבעת הסטייג'ים הראשונים (הראשון בוטל עקב עומס צופים...ממש כמו בארץ).

לואב שני ואפילו עובר לשלישי אחרי סורדו בסטייג' הרביעי.

בחמישי והשישי העניינים חוזרים לטבעם ולואב בהתחלה מצמצם ואחר כך לוקח את ההובלה אבל רק ב-4.3 שניות בערך.

עוד ראלי מעניין לפנינו

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

ראלי קורסיקה 86' היה צריך להיות הניצחון שלו.

הוא הגיע כל כך שליו ובוטח בעצמו, בנווט שלו ובעיקר במכונית שלו, הלנצ'יה דלתא S4 , מכונית מפלצת כמו שרק מכוניות קבוצה-B יכולות להיות.

הוא היה שונה מכל נהגי הראלי הפינים שאנחנו מכירים וכולם דיברו עליו שיגיע רחוק.

היתרון היה שלו מתחילת הראלי ונראה היה כאילו לשאר הצוותים נותר רק לחכות לסוף הראלי וללכת הביתה, הנצחון שלו היה רק עניין של זמן.

האספלט המהיר והצר קרא עליו תיגר.

פנייה מהירה שמצד אחד קיר אבן ומצד שני תהום עמוקה, הלנצ'יה מגיעה מהר, מהר מדי והדרך למטה כואבת, התוצאות נוראיות.

מה שנשאר מהלנצ'יה דלתא S-4 זה רק שלדה מפוייחת, מזכרת עצובה לאותה מכונת מלחמה, מכונית ראלי מדהימה ולצוות הכל כך מוכשר שהיה בתוכה .

21 שנים חלפו מאז אותו ראלי קורסיקה 86' נורא שבו איבדו את חייהם הנרי טויבונן וסרג'יו קרסטו .

דובי

toivonen.gif

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

27.5 שניות הוא ההבדל בין לואב לגרונהולם בסיום השני לנהג הצרפתי נותר לסמוך רק על עצמו מול הפיני .

סורדו רחוק כבר דקה מאחור ודובאל רביעי .

לאטבלה, שכנראה יהיה היורש של גרונהולם בפורד נמצא כרגע חמישי, סולברג ואטקינסון ממוקמים 6-7 עם צמד הסובארו.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

בסוף היום השני לואב מוביל ולא סתם מוביל, מהסטייג' הרביעי עד עכשיו (חוץ מסטייג' 10) הוא ניצח את כל הסטייג'ים!

אין מילים בפי לתאר את האושר הזה :-D

מישל, תתעורר!

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

שבוע טוב

חזרתי לעצמי אחרי הצונאמי האחרון ! לסלי תרגע,אני עדיין נושם !

ובכן המאסטרו קרוב מתמיד לנצח בקורסיקה ונקווה לנס קטן ולנאחס של גרונהולם כך שסורדו יוכל לקפוץ למקום שני שיעזור

ללאוב לקראת ההובלה באליפות !

אני עדיין רוצה להאמין גם בלי עזרה של סורדו לאוב יקח את עצמו לידיים ויחולל המהפך המיוחל במירוצים שנותרו,על אף שהם לא ראלי אספלט!(אינשאללה)

מישל

פורסם

הקרב הוכרע כצפוי

איסטרטגיית סיטרואן כשלה

דובל פרש,סורדו זה לא זה, מזל שהירבונן יצא בשלום אחרי שנכנס ב.. נכון ..גשר, וחזר לSUPER RALLY

סיטרואן צמצמו קצת ביצרנים ועוד 2 נקודות קוזזו מהפער בין 2 הנהגים הטובים בעולם.

הלאה

מירוצי מכוניות

פורסם
הקרב הוכרע כצפוי

איסטרטגיית סיטרואן כשלה

דובל פרש,סורדו זה לא זה, מזל שהירבונן יצא בשלום אחרי שנכנס ב.. נכון ..גשר, וחזר לSUPER RALLY

סיטרואן צמצמו קצת ביצרנים ועוד 2 נקודות קוזזו מהפער בין 2 הנהגים הטובים בעולם.

הלאה

דני

בשלוש שורות סיכמת ו"ניפנפת" ראלי מעניין ומותח (בהתחלה גם לגבי המקום הראשון) עם הרבה נקודות למחשבה.

למשל, ראיתם את ההבדל בלקיחת ההיירפין בין לטבלה ודובאל?

האחד ניפנף בזנבו כמו כלבלב שראה חתול והשני בשיעמום רציני "ניגב" את הפניה ללא דרמות אבל מממהההררר...מנחשים מי זה מי?

ראיתם את סולברג?

נלחם בשיניים ובכל הכוח על מקום רביעי ללא הצלחה ומול מי? מול לטבלה, הילדון המחוצ'קן (והמוכשר) הזה עשה בי"ס לאלוף העולם לשעבר וכל זה אחרי פרישה של דובאל, שהיה לפניהם בביטחה, בגלל תקלות מכאניות.

מילא גרונהולם ולואב שהם באמת בספירה משלהם אבל סורדו ולטבלה (ודובאל למען העניין)? לי זה ממש כואב, באמת!

ומה עם הירבונן?

חבל...טעות קטנה, אבל קריטית במהירויות האלה, גרמה לו לפרוש ביום הראשון ולדדות במקום ה-11 אחרי שחזר בסופר ראלי...

בקיצור היה מעניין וביום הראשון ותחילת השני גם מותח, אפילו לגבי המקומות הראשונים.

לדעתי לא יפה ולא נאה לבטל ראלי כזה בשני משפטים ולהגיד "הלאה"...(דני, בחברות כמובן:-D).

לסלי

(דרך אגב, שמעתם את ההערה של הקריינית של היורוספורט על הנהיגה "החקלאית" של גרונהולם בהשוואה ללואב? גדול!)

פורסם

לסלי

לא התכוונתי ל"נפנף" חלילה, אבל אם אתייחס "ברצינות" בפורום, לא יהיה לי על לדבר בשידור במוצ"ש

בחיוך:lol: מה עוד שאני ממש מזדהה עם הירבונן, הגשר המפורסם מירדן וקורסיקה, (מבלי להשוות את הנהגים כמובן ,רק את ההרגשה)

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

נו, חבר'ה, מתחילים בהימורים?

המצב הנוכחי: גרונהולם מוביל ב-4 נקודות על לואב, שלושה אירועים לסיום.

ראלי יפן (אוטוטו) - ראלי די חדש. לכל אחד מהם ניצחון אחד בו (וגם אחד לסולברג מ-2004). זה ראלי עפר כך שיתרון האספלט של לואב מתבטל. אז מה, 50-50?

ראלי אירלנד - אירוע חדש בלוח השנה. אף אחד מהם לא מכיר אותו באמת, אבל מכיוון שזה ראלי אספלט, אפשר להגיד שללואב יתרון קל. 60-40 ללואב?

ראלי בריטניה - לואב מעולם לא ניצח בו. גרונהולם כן - ב-2001 ובשנה שעברה. לואב לא התחרה שנה שעברה בגלל היד השבורה. בגלל שזה ראלי עפר אין ללואב יתרון מובנה. בגלל שהוא לא התחרה בשנה שעברה וגם מעולם לא ניצח בו - גרונהולם מקבל יתרון קליל. 60-40 לגרונהולם?

אז בעצם הסיכויים די שווים, מה שמצביע על סיום עונה מותח מאין כמוהו. אבל כמובן שהכל יכול להשתנות בעשירית שנייה. אישית הייתי רוצה לראות את גרונהולם מנצח בעונה האחרונה שלו, מגיע לו.

(ובאשר להירבונן - מעניין שטעות ב-NOTES תפסה אותו. עד כה הוא הראה מאזן כמעט מושלם - העונה הוא לא ירד ממקום חמישי)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, אתה כל כך צודק, זאת עונה מאוד מותחת...בטירוף.

זה פשוט אתגר כל כך גדול לשני הנהגים האלה, גם לנסוע על המגבלות (של האוטו ושלהם) וגם לא לעשות טעות כי כל טעות תהייה פטאלית בשבילם וסיום העונה מבחינתם.

יהיה מעניין...מאוד מעניין.

לדעתי לואב יצמצם את הפער אבל גרונהולם יקח את האליפות ובגלל פירגון אני לא אכעס.

מצד שני אני גם לא אבכה אם לואב יתן בראש וימשיך להוכיח שהוא הטוב בכל הזמנים :twisted:.

לסלי

• תוכן חדש...