Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על AUDY A4 שנת 2002 1.8T

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני החלתתי להחליף רכב.חפשתי הרבה זמן איזה רכב לקנות ( 4*4, ספורת, משפחתי???????????.:shock:)

מה אתם אומרים על רכב זה? אולי לא?:roll:

פורסם

תתחיל בהשקעה בשפה העברית.

פחות שגיאות כתיב....

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
תתחיל בהשקעה בשפה העברית.

פחות שגיאות כתיב....

תתחיל להיות קשור לנושא.

מה התקציב המדובר?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ובכלל -

מה אתה מחפש ברכב? אמינות/מהירות/התנהגות/שמירת ערך וכד'.

את מי הוא הולך לשמש ולאיזו מטרה? אותך לבד, זוג, משפחה עם ילדים קטנים, משפחה עם ילדים שנוהגים.

להסעת ילדים לגן, לתקיפת סיבובים בדרך לגן, להאצות מהירות בדרך לגן בגלל איחורים ;) וכד'.

מאיזה רכב אתה עובר? פיאט אונו? סופר לנסר? קררה ג'י טי?

וחשוב מאוד - מה התקציב?

פורסם

כודם כול תקציב שלי זה בן 20000 $ ל-25000 $.

וכול משה אמרתה אני רוצה, אמינות,מהירות,התנהגות,שמירת ערך. אני בן 25, רווק, גר בנפרד יחד עם חברה, גומר ללמוד עוד שנה ואצתרך לעבוד עם אנשים מכובדים, ז.א. מטרה היא שרכב לבילוים, לקניות בסופר, לעובודה, להכול....:loco:

מה אתם ממליצים?

פורסם

בתור רווק הייתי הולך על משהו יותר עממי אודי חלפים מאוד מאוד יקרים כל כניסה למוסך יהיה לרוב חושך בעיניים.

הרכב עצמו סוף הדרך מהיר נוח ומפנק אין מה לדבר ,אבל לכל דבר יש מחיר...

פורסם
בתור רווק הייתי הולך על משהו יותר עממי אודי חלפים מאוד מאוד יקרים כל כניסה למוסך יהיה לרוב חושך בעיניים.

הרכב עצמו סוף הדרך מהיר נוח ומפנק אין מה לדבר ,אבל לכל דבר יש מחיר...

צודק, אבל בסוף כול זה מזל.

או לא?

פורסם

חברי מה מזל לא מבין אותך,תשמע יהיה לך AUDI זה ללא ספק רכב מנהליים מפנק בדרך כלל +גג ומבפנים היא משהו ונוסעת כמו חמאה.

אבל כל רכב צריך מוסך צריך חלפים ,זהו מחירם יקרים כמו בBMW וצריך לקחת את זה בחשבון.

פורסם
חברי מה מזל לא מבין אותך,תשמע יהיה לך AUDI זה ללא ספק רכב מנהליים מפנק בדרך כלל +גג ומבפנים היא משהו ונוסעת כמו חמאה.

אבל כל רכב צריך מוסך צריך חלפים ,זהו מחירם יקרים כמו בBMW וצריך לקחת את זה בחשבון.

מה אתה אומר על TOLEDO SEAT?

חבר שלי קנה כזה 1.9 דיזל, מפוארת (גג, מגנזיום, וכו..), אומר שרכב ממש טוב וחיסחוני.:roll:

פורסם
מה אתה אומר על TOLEDO SEAT?

חבר שלי קנה כזה 1.9 דיזל, מפוארת (גג, מגנזיום, וכו..), אומר שרכב ממש טוב וחיסחוני.:roll:

איך אתה עובר מA4 1.8T לסיאט טולדו דיזל?

הA4 נמצאת בכמה וכמה רמות מעל הסיאט(היא גם לא נמצאת באותה קבוצה של הסיאט).חוץ מזה,האודי יותר מפנקת,יותר נוחה,יותר חזקה וגם יותר יוקרתית.

הA4 הוא לא רכב ספורט ולפי מה שאני יודע גם אין לו הנעה כפולה.

מנסיון על הטולדו זה רכב לא ממש נוח,לא ממש יפה(אבל זה כבר לפי הטעם שלך),לא ממש מרווח ומבחינת המנוע,הרכב די עגלה אבל יחסית ל1.9 הוא נוסע די בסדר.

לפי ההודעות שלך אפשר להבין שאתה עדיין לא סגור על עצמך.קודם כל תחליט מה אתה מחפש ברכב(נוחות,יוקרה/פינוק,כח,זמינות כח,חיסכון וכו'),תציין תקציב ואז נוכל לעזור לך.

פורסם
איך אתה עובר מA4 1.8T לסיאט טולדו דיזל?

הA4 נמצאת בכמה וכמה רמות מעל הסיאט(היא גם לא נמצאת באותה קבוצה של הסיאט).חוץ מזה,האודי יותר מפנקת,יותר נוחה,יותר חזקה וגם יותר יוקרתית.

הA4 הוא לא רכב ספורט ולפי מה שאני יודע גם אין לו הנעה כפולה.

מנסיון על הטולדו זה רכב לא ממש נוח,לא ממש יפה(אבל זה כבר לפי הטעם שלך),לא ממש מרווח ומבחינת המנוע,הרכב די עגלה אבל יחסית ל1.9 הוא נוסע די בסדר.

לפי ההודעות שלך אפשר להבין שאתה עדיין לא סגור על עצמך.קודם כל תחליט מה אתה מחפש ברכב(נוחות,יוקרה/פינוק,כח,זמינות כח,חיסכון וכו'),תציין תקציב ואז נוכל לעזור לך.

גבר אם היתי סגור לא היתי פותח שרשור זה.

אני רוצה רכב גרמני, ופחות תקלות ברכב בן שנים 2002-2003.

פורסם
גבר אם היתי סגור לא היתי פותח שרשור זה.

אני רוצה רכב גרמני, ופחות תקלות ברכב בן שנים 2002-2003.

הכוונה היא סגור על הדרישות מהרכב.

תציין מהן הדרישות(כמו שכבר אמרתי:כח,זמינות כח,חיסכון בדלק,מרווח,פינוק וכו') ונוכל לעזור לך.

התקציב שלך הוא עד 100 אלף שזה כולל הרבה אפשרויות.אי אפשר סתם לבחור לך רכב בלי לדעת מה הדרישות שלך.

פורסם

כמו שכתבו קודמי תחליט מה אתה רוצה נוחות ,בטיחות,פוזה, מהירות.

עזוב אותך מסיאט אי אפשר להגיד אודי A4 וסיאט באותה נשימה זה יותר משמיים וארץ אין מה להשוות אין מה לדבר אחד מנהליים מפואר ויוקרתי מאוד מאוד חלום של רכב השני משהו קטגוריה אחרת לגמרי!.

אם אתה מחפש רכב שנת 2002 2003 גרמני אמין וטוב ורוצה את כל מה שנרשם מעלה קנה לך גולף יש המון למכירה חפש אם גג

וגנטים תהיה מבסוט יהיה לך גם רכב גרמני גם רכב מצויין .

פורסם
כמו שכתבו קודמי תחליט מה אתה רוצה נוחות ,בטיחות,פוזה, מהירות.

עזוב אותך מסיאט אי אפשר להגיד אודי A4 וסיאט באותה נשימה זה יותר משמיים וארץ אין מה להשוות אין מה לדבר אחד מנהליים מפואר ויוקרתי מאוד מאוד חלום של רכב השני משהו קטגוריה אחרת לגמרי!.

אם אתה מחפש רכב שנת 2002 2003 גרמני אמין וטוב ורוצה את כל מה שנרשם מעלה קנה לך גולף יש המון למכירה חפש אם גג

וגנטים תהיה מבסוט יהיה לך גם רכב גרמני גם רכב מצויין .

תודה חברים, אבל גולף רכב קטן בתרוף.:drinking:

דבר ראשון זה ביטיחות ואחריות.

דבר שני זה חיסכוניות, נוחות ומהירות.

פוזה......:roll:....לא :nono:

אולי אלגנטיות יותר.

• תוכן חדש...