Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן דוד שלי מחפש, הוא ביקש ממני לעשות לו חיפוש קטן ולבדוק מה אמין וכדי. (וגם אני לא כזה מומחה אז אני מבקש את עזרתכם)

בעקרון הוא אמר לי שהוא יודע אילו רכיבים(החל מHU,קומפוננטים,מגברים,סאב, כל מה שצריך למערכת) בעיקרון הוא מחפש הוא רק לא יודע כיצד לקנות אותם,

כלומר דרך חנות, באינטרנט, או להזמין מחו"ל.

הוא מפחד לקנות ושיהיה לו משהו משומש או גנוב ובעיות כאלו או אחרות.

בכל מקרה, איזה חנויות יש באזור מרכז למערכות סאונד, חנויות אמינות,(עדיף אחריות על הקניות), ידועות בעלות שם,

שאפשר לסמוך עליה, ורצוי אך לא חובה שבמקום הקניה גם יתקינו את הרכיבים.

טוב חפרתי מספיק, אשמח לקבל תשובות.

תודה מראש לכולם,

טוקו.

פורסם

משום מה זה לא נותן לי לערוך אז אני יוסיף כמה פרטים ושאלה שלי.

-עדיף חנות מומלצת לקניית הרכיבים בארץ ולא חו"ל וכאלה.

-ושאלה, זאת המערהת הראשונה שלו ברכב, והוא חסך מספיק כסף בשביל מערכת מכובדת מאוד.

עדיף לו קודם כל להשקיע כסף במערכת פשוטה כך שלא יפיק ממנה הרבה אבל כיביכול יעשה טעויות של מתחילים?(או שזאת סתם שמועה חח)

או שעדיף לו להשקיע את מיטב כספו שחסך למערכת, במערכת טובה מאוד שתיהיה מכובדת מאוד ושיהנה ממנה וככה יחסוף מעצמו 2 מערכות.

מה עדיף לעשות?

-עוד שאלה, האם החיווט (עד כמה שאני מבין חיבור החוטים והכבלים) וההתקנה משפיעים על עוצמת הסאונד ואיכות הסאונד?

-עוד שאלה, האם למערכות יש זמן חיים מסויים כלומר יש בדר"כ זמן שימוש מסויים שהמערכת שובקת חיים ויש צורך להחליף?

-האם אטימת הרכב(דלתות) היא הכרחית למערכת?

-ומה זה בידיוק הפיוזים במערכת או במגבר מישהו אמר לי משהו בנושא ולא הבנתי אותו.

שוב תודה רבה רבה מראש.

פורסם

במרכז יש את תומקאר:

http://tomcar.co.il/

הרבה המליצו עליו, ותערוך חיפוש יש מלא המלצות למקומות אחרים.

-עוד שאלה, האם החיווט (עד כמה שאני מבין חיבור החוטים והכבלים) וההתקנה משפיעים על עוצמת הסאונד ואיכות הסאונד?

עוצמת הסאונד זה בעיקר בא מהרכיבים- איכות הסאונד מהחוטים ומהרכיבים.

-עוד שאלה, האם למערכות יש זמן חיים מסויים כלומר יש בדר"כ זמן שימוש מסויים שהמערכת שובקת חיים ויש צורך להחליף?

אני לא חושב, אם אתה תשמור על הרכיבים ותתן כיוון טוב הם לא ישרפו ותרכיב רכיבים שיתאימו אחת לשניה.

-האם אטימת הרכב(דלתות) היא הכרחית למערכת?

אטימת הרכב (דלתות) חשובה מאוד, רצוי מאוד לאטום את הדלתות כי זה משפר מאוד.

שיהיה תקציב מסויים ואפשר לבנות מערכת.

כמו כן, תלך לחנויות של מערכות תתן להם תקציב ושהם יבנו לך משהו.

-תחכה לעוד תגובות.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מבחינת חנויות במרכז יש לך את אלי מערכות וגריז מערכות בראשון לציון, עדי התקנות ברמלה, סאונדר ברחובות.

שיעשה סיבוב בין כמה חנויות וייקבל רושם והצעות מחיר מהם ושיתייעץ בפורום.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

אחרי הרבה חיפושים אני חוזר לאותו מקום - רדיו קול-בי בשטמפפר פ"ת (הרחוב של המשטרה)

משה הבעלים אדם נפלא ומבין ולא זונח אותך גם אחרי תקופה ארוכה כשמתעוררת בעיה (ולאו דווקא באחריות)

הבחור מבין וסבלני מאוד ואחרי הרבה ישיבות הגענו לסטים נהדרים והנאה אמיתית

וזה ד"א מתקין אמיתי שלא ידחוף לך דברים שלא צריך ורק אצלו הגעתי לנחלה

הבחור אגב גם משווק מורשה של פיוניר וניופאן (JBL,INFINITY)

הנה הכתובת

http://www.d.co.il/3016220/45570/

תמסור לו ד"ש מאלעד על הדרך :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...