Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מנוע ביונדאי לנטרה 96 התחמם המד עלה עד הסוף וירד לסירוגין במהלך הנסיעה (עצרתי ל10 דקות והמשכתי כיוון שלא היה ברשותי שום דבר לעזר ..) נסעתי לאט והמד עלה וירד לסירוגין (נסיעה של כ-15 דקות.

הגעתי לתחנת דלק... המתדלק פתח את הפקק של הרדיאטור וכמובן המון אדים והמים פשוט קפצו החוצה כמו קיטור.

מילאתי מים מחדש עד הסוף (ירוקים כמובן).. המד חזר למוטב בנסיעה הביתה(5 דקות) אבל עדיין הייתה נורה של CHECK ENGINE...

מה זה אומר? המנוע נפגע? או שמא הוא עדיין היה חם... ואני צריך לחכות למחר או משהו...?

האם יש ללכת בכל אופן למוסך?

אציין שהרכב נקנה לא מזמן יד 2 ... רדיאטור חדש ..

פורסם

לילה ובוקר טוב .

חכה בסבלנות לבוקר - באור יום הדברים נראים אחרת .

ראה את מצב נוזל הקירור .אם חסר בדוק נזילות . צינור קרוע .מאורר לא תקין

משאבת מים .

בדוק שמן - ראה אם יש בוצה - נוזל קירור נכנס לשמן .( אז יש בעיה - ראש מנוע )

אל תניע את הרכב - חזור וספר מה אתה רואה .אם יש לך חבר. מכר. או שכן . אשר

באמת מבינים ברכב קרא להם לבדיקה .

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הייתי אומר שיש כאן משהו מוזר ביותר- לא שמעתי על רכב שרותח ודולקת בו מנורת בדוק מנוע,אלא אם אתה מבלבל כאן את כולנו ונדלקה מנורת חום מנוע.

אסור לפתוח את פקק הרדיאטור כשהרכב חם (מישהו מתפלא שזב היה מתדלק).- סכנת כוויה מדרגה חמורה.

להבא,במצב דומה תעצור את הרכב תן לו להתקרר מיד ואל תמשיך בנסיעה.

כדאי להחזיק ברכב מיני גלון ליטר של מים ירוקים לכל צרה שלא תבוא.

כאשר המנוע קר אל תניע,תפתח את פקק מילוי השמן ותראה אם בטעות יש שם שאריות טחינה.

אם כן,המנוע שלך זקוק לשיפוץ ראש ואם לא,תמלא מים ירוקים,סע בזהירות למכון רדיאטורים אם יש קרוב לביתך /גרור את הרכב אם אין מכון כזה הקרוב לביתך כדי לא לסכן את הרכב.

יש לעשות בדיקה יסודית בלחץ למערכת הקירור,שתוביל לאיתור התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אוי ואבוי.. :(...

פחתה כמות המים הירוקים... מתחת לקו... וכשאני פותח את מיכל השמן אני אמור לראות את השמן? או שמא הוא בפנים.. כי יכול להיות שיש נזילה שם...

לגבי נזילות... שמתי לב לשלולית ממש קטנה מתחת לצד השמאלי של הרכב (היכן שמיכל המים מותקן).. אבל קר פה מאוד אז אולי זה בגלל זה (אני בארה"ב אציין)...

מה עושים עכשיו? כמובן שאני אגרור למוסך.. אבל מה דעתכם?

פורסם

נא הקפד על כתיבה ללא נקודות בין המשפטים, קיימים סימני פיסוק מקובלים לשימוש בשפה העברית, אנא השתמש בהם.

בנוסף, אנא הקפד על כתיבת כותרת תוך ציון דגם הרכב כפי שמצויין כאן.

לבעייתך, יכולות סיבות רבות מדוע הרכב מתחמם, אנא בצע חיפוש בנושא ולמד את הנושא של מערכת הקירור.

פורסם

עדכון.

לא הייתה נזילה, זו הייתה טעות שלי, כנראה שלולית בגלל הגשם (ארה"ב).

נסעתי עם האוטו למוסך. הכל היה בסדר עם החום, אולם נורית הCHECK ENGINE דלקה בכל אופן.

כמה מטרים לפני הגעתי למוסך האוטו החל לקרטע (כאילו עומד להכבות) . כשהגעתי הוא נכבה.

עכשיו, במוסך אליו הגעתי מטפלים בדברים משניים (ארה"ב עיירה קטנה). אז הבחור אמר שהכל תקין מבחינת מים ואין נזילות אבל כאשר הוא ניסה לנסוע האוטו קרטע לו מדי פעם ונכבה.

העברתי את האוטו כ-300 מטר למוסך יותר גדול שיכול לטפל בו רק ביום שני (לכן מלחתחילה לא הלכתי לשם) ועכשיו נותר לחכות ולראות מה יגידו.

מה דעתכם?

אתאר את האירועים שוב:

אתמול נסעתי בכביש מהיר, האוטו התחמם ונורת הCHECK ENGINE נדלקהה. לא היו מים ברדיאטור. מיליתי מים, חיכיתי את הלילה לראות מה קורה.

בבוקר קו המים טיפה ירד אבל עדיין יש מספיק מים (אין נזילה). נורת CHECK ENGINE עדיין דולקת.

כאשר נסעתי איתו למוסך שמתי לב שהאוטו מקרטע (הרגשה של עזיבת קלאץ' מהירה ברכב עם הילוכים).

מה דעתכם?

תודה רבה, אני יודע שזה הרבה אינפורמציה ולא מקצועי אבל אולי מישהו יוכל לתת את הדעת.

• תוכן חדש...